Ajaj

har föresten svinigt ont i min vänstra tumme. det var någon som inte såg sig för och satte sig på min hand på harrys i fredags och tummen böjdes jättemycket bakåt. Det är samma tumme som jag har haft problem med i flera år genom drillen. Bläääääigt!

Söndag

Kom nyss hem efter en hektisk jobbdag. skulle egetligen inte jobba idag och hade heller inte tänkt ta på mig några timmar idag men eftersom det var så många sjuka ställde jag upp ändå. Stannade en timme längre också för att få bort kaoset. Är helt slut nu men måste plugga på ett psykologiprov tills imorgon. Ska snart ta mig en dusch med hårinpackning/ansiktsmask och sedan tänkte jag göra naglarna lite längre och finare också!

Lördag

Rätt chill dag på jobbat ändå, vi har så jäkla kul ibland. haha, inte en normal person där. Det blev bio efter jobbet med carro, kornelia och jessica. Vi såg love and other drugs. Hade sett den två gånger innan men den är ju såå jävla söt så man dör. Efter bion gick vi och satte oss på uh tills det stängde och sen åkte jessica och jag upp till min mamma och har suttit och snackat och bara degat. Hon åkte nyss hem så nu ska jag nog sova snart eller se en film, är hyfsat trött.

Fredagskvällen

Gårdagen var okej. Åt en helt underbar middag med vin och efterrätt på det och sen gick vi ner på relaxen och hade det härligt. Efter det fixade vi oss och gick sen till harrys. Borde haft roligare där menmen, var väl helt enkelt inte min dag.

Mår väl inte riktigt super nu men ska jobba 12 så ska väl börja ta mig upp ur sängen snart. ikväll blir det att umgås med jessica :)

onsdag

ligger i tobias sÄng och degar. har nyss varit och kÖpt vindruvor och just nu hÅller jag pÅ spricka precis som byxorna jag hade pÅ mig idag.
efter skolan idag Åkte jag och carro ner till uh och pluggade religion, prov imorgon.
kÄnns helt proppat i hjÄrnan efter all skit sÅ nu ska jag bara mysa resten av kvÄllen! det fÅr gÅ som det gÅr helt enkelt.

Nytt i garderoben

Åkte ner till stan efter håret blivit klart och tänkte lämna tillbaka ett par skor. Fick med mig 2 par nya skor och även en bhsak, trosor och 2 par jeans. Har inte köpt jeans sen typ 8an och har det max 3 gånger per år så det kanske är dags att bryta trenden lite.

Inget rättvist ljus, dom har mycket snyggare beigefärg i verkligheten



Tisdag

Kom hem för ungefär en timme sen. Jag och carro stannade kvar i salongen efter skolan och nyanserade mitt hår, nu blev det äntligen bra. Hatar när håret ser sådär gul/orange ut. Blä!


En välbehövlig dusch

Har duschat med ansiktsmask och hårinpackning och har även fixat i en toning i håret. Färgen är ännu inte bra men bättre än innan iaf!

Ska åka på kvantum nu och se om jag hittar något svart garn och sen ska jag åka till tobias och mysa.

Helgen

I fredags kände jag mig asotaggad för att festa så jag hoppade över 113-dagars. Åkte istället till jessica och hade filmmys och åt massa gott. Fick också med mig carro dit en sväng.

Resten av helgen har jag jobbat. Grymt drag.. Har fotfarande ont i kroppen.


måndag

Kom nyss hem. Det blev en kortdag idag för läraren skulle iväg efter ungefär 30 min av lektionen, så slutade runt 1. Tog bussen ner till stan och hämtade bilen och åkte sen på affäran, ska göra chokladtyffel. SÅ gott!

hemma idag

Är hemma från skolan idag pga äcklig jävla huvudvärk. Är helt yr. Ska gräva i skafferiiet nu efter något gott och sätta igång någon bra film.


Lunch

Är hemma över lunchen. Hade tydligen ingen lärare på hela förmiddagen så har suttit och hjälpt till att vika programblad inför kvällens modevisning som frisör 2orna arrangerar.

Nu ska jag åka tillbaka till skolan och få hår och smink fixat, fick hoppa in att gå modell på modevisningen eftersom det var någon tjej som inte kunde eller nått sånt.

school

sitter i skolan nu och dÖr av min huvudvÄrk.
igÅr var det ganska lugnt. var och Åt med tobias fÖrÄldrar och hans syster petra och hennes kille   och sen gick vi pÅ bio med petra och robert. tycker alla hjÄrtansdag Är sÅ sjukt Överskattat plus att vi firade tvÅ År i helgen sÅ vi hade inte planerat nÅgot speciellt.
nu ska mÅste jag gÖra den hÄr jÄvla strukturritningen..

12e feb

igÅrkvÄll var najs. det blev  fÖrfest i sÖrliden istÄllet fÖr hos mig och vid 9 kom carro ocksÅ dit. hade askul.
idag har jag mÅtt sÅ jÄvla dÅligt. asont i huvudet och bÖrjade dagen med huvudet i toan. blÄÄ. vid tvÅ Åkte jag och tobias tpÅ matcompaniet och kÄkade pizza och seb pÅ affÄren och handlade. snart blir det middag och ikvÄll ska vi bara ta det lugnt och mysa. perfekt lÖrdag.
vet ej varfÖr Å,Ä och Ö vill bli stora:o

Tonight´s gonna be a good night

Allting har skitit sig idag men är inne på andra glaset så nu laddar vi om!


Äntligen helg!

Hade mamma på besök på salongen imorse som jag klippte och gjorde en dunderinpackning på så dagen gick väldigt snabbt!

När vi slutade klockan 11 åkte jag och carro och hämtade mamma på hennes jobb och se ner på festprissen och köpte min balklänning. Fick också med mig en väska i samma färg. Är så otroligt nöjd och lättad över att ha det fixat, även fast det är mycket annat kvar som ska fixat. SÅ JÄKLA skönt!!

Nu sitter carro och jag hos mig och hon har just sminkat mig. Vi tänkte dra oss ut i kylan och fota lite.
Sen laddar vi om för fest! Känns skönt att vara färdiigfixad och klar!!

Torsdag

Dagen har gått hur snabbt som helst, även fast det var långdag jämfört med de andra dagarna i veckan.
Efter skolan åkte jag och carro på sibylla och åt. Gjorde även hantverkstekniksuppgiften som skulle vara klar imorgon. När vi hade suttit där i ett antal timmar åkte jag på träningen och satt där och nu tror jag att jag ska ta en dusch med ansikts- och hårinpackning. najs!

Just ja, köpte ett nytt puder och en ögonbrynspenna från makeupstore idag också!


Onsdag

Kom nyss hem. hade som sagt sovmorgon imorse med så det var jäkligt skönt. Dagen har gått hyfsat fort ändå. Gymmade på idrotten och körde hårt så det kommer nog kännas imorgon att man inte tränat på ett tag!

Nu ska jag åka iväg med mamma och göra ett nytt försök att hitta en balklänning och sen kanske det blir att åka och hälsa på småkusinerna (Y)

Tisdag

Kom nyss  hem från stan. Det blev en kortdag idag. Började halv ett och sedan på lektionen strulade utrustningen så vi fick sluta vid typ halv 3. Var uppe ganska tidigt och åkte in till stan och åt lunch med tobias innan jag började.

Efter skolan gick jag ner på stan med carro och hann både betälla nya glasögon, köpa örhägen och gå in på trudes och hämta handledarrapporten. Najs dag! Nu ska jag se om det finns något att stoppa i magen.

Måndag

Asså GRINA!!
Hade fotat en massa och sen när jag skulle ta bort en bild togs alla bort, OCH det är inte första gången det händer!

Kom iaf nyss hem från stan med mamma. Köpte lite kläder & lite smycken och lånade hem några glasögon.
Hann också träffa nathalie på subway och prova en massa balklänningar. Najs dag!

Nu ska jag se några avsnitt av one tree hill. Börjar halv 1 imorgon.

Lördag

Vaknade vid halv 10 idag när mamsen och thomas skulle åka till slalombacken. Har hunnit klätt på och sminkat mig och nu ska jag käka frukost, är svinhungrig!



Face

Kände för att vara snygg såhär på fredan.
Nu ska jag sussa, längtar tills jag får träffa min fina imorgon!

Min fredagkväll

Efter att ha nördat igenom hela säsong 1 av one tree hill är jag hyfsat less på att sitta still och att bara vara hemma.
Ska mysa ner mig i soffan nu framför tvn med thomas och mamsen och kolla let's dance.

Life sucks when your'e not by my side

I love you! <3

one tree hill

Glömde föresten den viktiga detaljen att jag har fixat första säsongen av one tree hill som jag ska fixa igång nu :)

Usch

Mådde skitilla imorse när jag vaknade så stannade kvar i sängen. sen mådde jag illa hela morgonen och när tobias hade släppt av mig hemma höll jag först och främst inte på ta mig upp för trapporna, var helt yr och hade ingen ork och när jag kom upp för alla trapporna sprang jag in på toan och spydde. Så JÄVLA äkligt det är, har typ sypfobi.

Så nu ligger jag i soffan och skulle döda för något att äta, vågar dock inte chansa och äta något om jag skulle behöva spy upp allt igen. Blä!


ny mobil

och det kÄnns jÄttebra!

Organiserat

Organiserat kallas det, inte snyggt!

cellphone

Funderar starkt på att köpa en ny mobil och är hemskt sugen på den här. 



Red lips

Såhär såg jag ut idag. Väldigt ovanligt för att vara mig att ha röda läppar eftersom jag persoligen inte tycker att jag passar i det men why not?


Skjortan är den jag köpte från monki som jag klippte av.

Tisdag

Kom nyss hem från skolan. Har varit i salongen i princip hela dagen förutom en stund nu på eftermiddagen då vi pratade och lagar och sånt. Fick med mig 2 sprayer hem, en superhård och en lite mjukare. Jag tycker att det kan vara bra att ha 2 olika så man har något och arbeta i och de passar olika bra beroede på vilken frisyr man har. Så tycker jag iallafall! :)

Dom går att köpa i skolans salong för 75 kr/st. Det är en utgående produkt och därför är dom lite billigare.

RSS 2.0