ikväll

Nu sticker jag till hannah för fix och sedan är det fest!

Lördag

Varit och firat kusin tindra idag som har fyllt 6 år. alltid lika roligt att träffa dom små sötungarna. Sen åkte jag och mamma en snabbis ner på stan och handlade lite och mormor följde med också. Blevlite småfynd, gillas alltid!


leggings tjocka och varma 149 kr och tights x2 79 kr

Väska 79 kr på rea perfekt till jeansjackan till våren som jag ska köpa, hög kjol 99 kr

Kavaj 199 kr, som hittat!

fredagkväll

Det försvann precis ett par tjejer utanför dörren. riktiga cowgirls! hehe.
Hade tänkt att lifta med dom upp till mamma för jag kände inte för att gå dit upp själv släpandes på en fet väska, men eftersom jag sminkade och fixade så hann jag inte ta hand om tvätten nere i tvättstugan. så blir nog fast här ikväll. Carro skulle komma och umgås en stund iallafall.


levande

åhh nu känner jag mig lite levande igen. har sminkat mig och släppt ut håret. hittade vickans mössa också bland röran på mitt rum. så viktoria, om du läser det här vet du att jag har den! Det är den som jag har på mig på bilden, tycker den var söööt.

Fredag

Godmorgon, sitter här och känner mig snygg. Bestämde mig för att inte gå till skolan idag eftersom jag låg vaken och hade ont i magen mellan 5 och 8. Orkade verkligen inte stå i salongen med magont. Sen var jag lite slapp också, eehe..
Tobias hade tydligen sovmorgon till 1 så det blev myspysmorgon.
Idag ska jag tvätta för jag har inga kläder att ta på mig för tillfället. sen ska jag göra tobias snygg och ha mys/fetkväll med mamma och thomas.

NU SNÖAR DET OCKSÅ. . DÖ VINTER, DÖÖÖÖÖÖ!!!

snygg

Nyss färgat håret på min älskling. han ville vara snygg till 100-dagars.. Ingen kommer precis låta honom vara när jag är klar med honom, snyggaste bruden i stan kommer han bli, känner redan konkurensen. hehe

kuligt

Jag tycker min faders webcam är rolig. jag vill också ha en inbyggd i min dator!! kan vara bra då man har en kamera som vill ladda ur och om man är en tjej som inte orkar ploppa i batteriet i laddaren.. tihi



Torsdag

Dagen har gått väldigt snabbt. hade först samhällskunskap och sen teckenspråk. patrik bjöd på kaffe och idag bestämde vi att någon i teckenspråksgruppen ska ta med så vi kan fika varje torsdag , typ ett rullande schema eftersom det är den sista drygaste lektionen på dagen. Då kanske man har något att se fram emot varje torsdag iallafall.
gick ner på stan med carro när vi slutade och köpte ett rosa nagellack från hm, kanske inte världens bästa kvalité men hur länge vill man ha samma färg på naglarna då? (med undantag för rött). Älskar färgen iallafall, kanske visar sen.


Så ser jag ut idag. bytte ut jeansen mot ett par leggings. jag kan verkligen inte ha jeans, hatar det!

right now

sitter och känner mig aningen fräschare nu i ett par tighta jeans. ja ni hörde rätt, ett par jeans..! äter chips också för att dom ska bli ännu tightare. ska måla om naglarna nu och fixa håret. också böja ögonfransar, på med mascara, platta håret, få på mig en tröja och springa til bussen.

hatar bussar!

Kom nyss hem från tobias. tänkte ta bussen därifrån senare så att jag skulle slippa kliva upp då han skulle på skolan men som vanligt kan busstiderna gå och dö. om det är nånting jag verkligen hatar är det nog bussar!
så nu sitter jag hemma och funderar på att gå och duscha och fräscha till mig lite, känner mig svinäcklig för tillfället. sitter i äckelkläder, håret är skitigt och jag vill sminka mig för det var längesen! :)

permanenta ögonfransarna?

något som jag funderat på att göra är ögonfranspermanent. måste böja mina ögonfransar typ tio år när jag väl böjer dom för att det ska bli som jag vill och därför vill jag ha dom permanentade. plus att jag har såna mörka och långa ögonfransar naturligt så då behöver jag inte ens mascara. har hört att det kostar runt 400 kr och det låter lätt värt att prova!
Någon som har provat och kan säga om det är bra/dåligt?

blää

Jag håller på få nå fel här. tobias internet är stört. på sidorna man är inne på funkar det men inte om man öppnar ett nytt fönster med internet. msn funkar och allt.. blääää. hatar när det fuckar upp sig!


onsdag

Dagen har varit slapp som bara den. Vaknade ungefär 10 och har slappat i tobias säng sedan dess. Har lite dåligt samvete över att jag inte gick till skolan idag men dom där timmarna av sömn behövdes verkligen. somnade igår till en film ungefär vid 12 och vägrade sedan enligt tobias fläta håret och gå och tvätta bort sminket. inget bra val..
känns skönt att veta att det är sovmorgon imorgon till tolv iallafall. ASSSKÖNT!!

På en stund ska jag och tobias åka på max och äta (min önskan). Blev fruktsoppa till middag igår på bussen så känner mig förtjänt av ett orginalmål och en plusmeny, så det så!

snyggt

Något som jag ska köpa i vår är en jeansjacka. skitnsyggt när den sitter tight och känns samtidigt lite ledigt!

En ljusare än denna men i ungefär samma modell

sundsvall

hej allihopa!
känns som jag inte har skrivit här på flera år. nejmen..

Jag tycker sundsvallsresan var riktigt rolig. Hade en grymt flummig kväll/natt på hotellrummet. Det var jobbigt att stå hela dagen och prisutdelningen som varade i typ 3 timmar var så jäkla dryg. Jag hade jättekul iallafall!

På hotellrummet. hann med att klippa in mitt löshår och jag fixade även dit emelies

carrooo. sängarna var snygga. hah

montern. fult med en kant på tyget i bakgrunden. haha

carroo and meee

någon snygg tjej som jag hittade på bussen

tycker dom här var söta:)

söndagkväll

Nu har jag fixat löshåret plus mitt eget hår. imorgon blir det förhoppningsvis inklippt, kanske gör det någolunda själv ikväll så får någon fixa till mer imorgon.

Imorgon efter lunch blir det att fixa ihop alla saker till mässan för halv 4 ska vi vara på skolan för att packa in i bussen som ska ta oss till sundsvall. Där ska vi sova på hotell och få god hotellfrukost, mummms. Det gäller att inte glömma något!

Min älskling saknar mig så ska snart ta mitt pick och pack och dra till honom. okej.. kanske ljög lite.. han saknar mig nog inte. haha

söndag

Haft myspysmorgon med gullet! Nu ska jag äta frukost, intressant för alla att veta. sen ska jag köpa tyg och blockljus. leta ett bord till imorgon ska jag också göra. vill ha ett svart bord så vi slipper ha ett tyg över, men det lär ju inte gå så bajs på allt.

kväll

Guud, hur kan man vara så jävulskt tröttt? somnade franför flickan som lekte med elden,hade inte sett den (vet att jag är efter).. tomas hade förfest med pojkarna så det var ju inte helt tyst heller. fattar inte hur jag kunde sova. haha.

nu kväll har jag myst framför melodifestivelen med tacos och mamma, helen och åsa. trevligttrevligt. snart kommer min myspojke hit och myser ännu mer med mig. hihi<3


lördag

Guud var helt död igårkväll/natt. när tobias var påväg hem från harrys ringde han mig typ 6 gånger och jag hörde inte ens det, imorse hade jag också missat typ tusen samtal.
blev också uppringd för att jobba så det var den mysiga morgonen med älsklingstobias..
blev förkyld gångertio påväg ner till staden. ushca.
Jobbade bara i en och en halv timme så det var skönt.

Äcklig spegel. myskläder <3 :)

kvällen


Drogad bild, haha. men det blev en trevlig kväll iallafall med bra sällskap och mycket skratt.


she loves me..

Tillslut när natha och sofia hade åkt hem gick jag iallafall till public där tobias och dom andra var. men var så jävluskt trött. kom hem för ca 10 min sen.

anton


nu

Just nu väntar jag på nathalie och sofia. vi ska laga mat och feta oss med chips och godis och sånt. myskväll!

idag

Hade först kund på kundpasset, en lärare på skolan. Sedan blev det infärgning av antons löshår. Vi färgade fyra slingor lila, och efter det insättning och klippning. Det blev assnyggt!
bilder kommer senare om jag lär mig någon gång hur jag kopplar telen till datorn och får in bilderna. Nathalie ska få hjälpa mig!

efter den långa skoldagen utan lunch och rast gick vi ner till ågrens tryckeriet och hade ett möte där med han som ska göra vår skylt till loggan. till mässan asså. Det var svinkallt ute!!

gör mig inte till en pappa för papper måste torka bajs. lägreeeeet nathalieeee!!


saknar oss jättemycket!!!


blaaaaa


Gjort en myshörna där jag sitter med datorn eftersom sladdarna inte räcker till sängen.
Taggar också  till imorgon med nathas taggarlista.

På tiden

Fixade igår så att jag kan koppla datorn till tvn och se på film så istället för att bränna ut och skit. Snodde mammas högtalare för ljudet funkade inte. Det var verkligen på tiden kan man säga, har inte använt tvn på ungefär ett år.


dagen

Kom hem för en stund sedan. provet gick ganska bra men det var verkligen inte lätt som han hade sagt att det skulle vara . hela klassen satt med det i två timmar. sjukt.
hade samhällskunskap och sen jobbade jag och carro med företaget inför mässan.




usch

Känner mig grymt stressad. tror jag ska stänga ner datorn, dissa plugget och gå in och sätta mig bredvid min mamma och äta en semla. Jag skiter i hur det går imorgon, nu har jag faktigst gjort mitt bästa och pluggat!

Söta

Mina fina kusiner. Man blir glad bara av att se hur söta dom är.

Jag just nu

HALVINSATT löshår som är OINKLIPPT och INTE HELLER INFÄRGAT. bättre kan det inte bli. haha


Irriterande

En sak som jag blir irriterad över är vissa hundägare. När jag skulle hem nu i eftermiddag var det så kallt så jag bestämde mig för att springa sista vägen och gissa vad jag stötte på!? ja just det, hundskit. Höll nästan på kliva i det. uscchhhhhhh, så otroligt äckligt. Om man inte kan plocka upp efter sin hund ska man fan inte skaffa en hund heller! Det är min åsikt.

blädag

Idag har dagen gått väldigt snabbt. efter skolan ljusfärgade jag nathalies hår. först blev det typ lila men det fixade vi snabbt till.

Jag är jävligt less, för allt verkar vilja jävlas med mig idag och nu måste jag sitta och PLUGGA hela kvällen till provet imorgon. skitkul!

natti

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare.
Either way I don´t wanna wake up from you.


Nattinatt, dumpar böckerna och satsar på sovning. puss och godnatt!

Tisdag- jobbig dag

Började dagen på kundpasset med att klippa min kära far, det var skönt eftersom jag får bestämma själv exakt hur jag vill klippa, han går med på det mesta. Efter lunchen hade jag ännu en klippning, även där en manlig en.
Efter skolan blev det hem till mig för fastsättning/färgning av löshår till petra och fastsättning på mig men eftersom jag har så många slingor nu hann vi bara sätta i ungefär hälften.
Direkt efter var det bara att springa direkt till uh för möte med styrelsen där jag hann med både en ostmacka och en semla, eftersom det faktigst är "semmeldagen". Jag har svinigt ont i ryggen, är sönderstressad som få och trots det konstigt nog på bra humör.

Nu ska jag begrava mig med en bok för att plugga till företagsekonomiprovet som är på torsdag. Efter det ska jag sätta på min underbara avslappning och SOVA.

Lekt med naglarna

Ni kan ju ignorera det lilla nagellacket som är utanför naglarna, ska ta bort det sen. även det faktum att jag har jävligt fula naglar. ska ta tag i att ha fina naglar och gå och göra riktig förlängning med manikyr någon vacker dag.

Ny header



Bestämde mig tvärt för att göra en ny header. Den förra kändes så wannabe kanza, även fast jag inte visste att hon hade sån header. kikade in på hennes blogg idag och såg det. whaaaaaat tänkte jag.... :o

Plockade också med texten som jag ska ha i min tattooooo. life is what you make it. såå jag!


duktigelin

Dansen gick asbra! När jag kom hem kände jag för att dra ut och springa så det blev en 30-minutare. 
Snart blir det duschen och sedan en liten tur till min moder för att sova där. Men innan blir det en stor kopp med kaffe!

känner mig grymt äcklig och svettig på bilden föresten, lär ångra att jag la ut den.


blabla

Äntligen hemma från stan. Nu ska jag laga något gott att äta, är sjukt kaffesugen också och sedan dra mig mot dansen.
Hittade en väldigt tuff sak på en blogg för en stund sedan så ska exprementera lite sedan.. haha. spännandespännande..

måndag

Idag har det varit en väldigt lugn dag. pysslade lite bl a med uf . Nu ska jag springa ut på stan en stund med mamma och fösöka hitta nya "springskor" till mig. har fått värsta rycket att träna. Och eftersom jag inte har haft ett par riktiga på flera år tycker jag att jag är värd ett par nya!
efter det är det dans och sen ska jag hinna med att tvätta och plugga ikväll också men det är liksom sånt man tar tag i om man har tid över, eeeehe. Och jag ljuger inte när jag säger att den tiden absolut inte brukar gå åt till datorn... haha

Allahjärtansdag

Känner att jag har varit väldigt akiv här på slutet. haha.

men igår firade jag och tobias 1 år iallafall så vi var på varvsberget och åt en mysig middag. Tobias hade krävt att vi skulle få ett bort vid fönstret så vi fick en väldigt fin utsikt. Resten av kvällen satt vi hos honom och myste och gottade oss framför en sweet film. Älskar dig gubben! <3

Idag har vi bara tagit det lugnt. nu ska jag ta fram min ask med aladdinhjärtan och sprida känslan av att det är allahjärtansdag som är hur överskattat som helst. mummmmmms!

Min fredagskväll

Nu är min pojke påväg hit och ikväll blir det bara hederligt gammalt fredagsmys i soffan framför någon bra film. Myspyssss.

Resultatet


idag

Haft lite egenhårvård idag, jag blev.. ljus. hah

Sen hade vi styrka/kondition, pumpade och sprang i 30 tills svetten rann. haha. Rikigt skönt att träna lite såhär innan helgen!


DKNY

Är inte den här parfymen helt underbar?
Den luktar så saftigt så något sätt. fick den av mamma i julklapp för att jag går alltid runt och snusar på henne som också har den. helt underbar.
tog på min för första gången sedan jag fick den idag. mmmums

Sockerkaka

Nu ska jag laga mat och sen baka sockerkaka. Egentligen tycker jag inte alls att själva sockerkakan är speciellt god. Men smeten, den är ju gudomligt GOD! Någon annan som tycker som mig?


Dissar

Måste bara dissa utväxt. vem vill ha det liksom.. usch, det är otroligt fult. Avundas dom som är naturligt blonda och inte behöver oroa sig över någon utväxt.
ska passa in färgen mot mitt löshår imorgon på hårvården så jag kan få linma i det någon gång, nu är jag less på kort hår för ett tag.
Tacka gud för egenhårvård!


Träningsvärk

Har grymt mycket träningvärk. Vad jag vet har jag inte tränat sen i fredags på styrkan? hela benen värker.. Den enda fysiska jag gjorde igår var att brottas med tobias så han skulle lägga sig ner och sova någon gång. 
Vad gjorde jag igår egentligen? Usch för träningsvärk!


Dagen

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. hatar torsdagar eftersom vi slutar så sent!
Det var en tjej på besök på parkskolan idag som hade en lektion om privatekonomi, nivet fonder och annat roligt.. ÖA kom dit och intervjuade några ur vår klass så ni kommer inom kort se mig, nellan och carro i tidningen gott folk.

På samhällskunskapen skulle vi rita världskartan och skriva ut länderna utan något som helst hjälpmedel på ett stoooort papper i små grupper. Det blev såå fint. Fick till bl a en kuk.. någon som kan alla världens länder och var dom ska in på kartan? ja inte jag iallafall!

och tillslut bar det av till nola för att sitta och vänta ungefär 40 år på teckenspråkslektionen där det som vanligt var ganska flabbbigt.

Japp det var min dag. vääldigt rolig dag.. eummmmm..

hejochhå


hissar

Jag måste bara tacka den människa som kom på samarin. Måste hissa samarin för dess underbara egenskap. Ni vet när man har sådär ont i magen så det gör ont när man andas, typ magknip?
Jag lovar, det går över på en gång!


Förskott

Det blir en dagens lite före i tiden. haha.


vägarna styr mot tobbieeee

Nu är det slut på det roliga.hah. Ska plocka ihop lite nödvändiga saker och sen drar jag till min mysiga bästaste älskling <3


Tävling

Jag är med och tävlar om ett blonde bombshell paket hos ellinorak .
förväntar mig inte att vinna men det kan vara kul att vara med och tävla.
Va med och tävla du också!






Sweet dreams


fråga

Nu när alla hjärtansdag börjar närma sig är det dags för lite mysmusik för att få fram känslan. Fixar med en liten mysspellista på spotify at the moment.
Egentligen tycker jag att allahjärtansdag är rätt överskattat. Det ska egentligen inte behöva finnas en speciell dag som man visar sin kärlek extra mycket som några galningar, men visst kan jag också hålla med om att det är mysigt!



Väskor

Har fastnat för nitar känner jag. Kollade nelly efter väskor och dom enda jag faktiskt fastnade för var med nitar.
Vilken/ vilka tycker ni är snyggast?
Själv tycker jag 1an, för att den såg så.. ren men ändå snygg ut på något sätt och 4an också, nog för att den är så annorlunda.
Om det är någonting tjejer älskar förutom skor är det nog väskor!


nu


Ett tips

Jag måste bara tipsa om aloevera produkter från forever. Sedan jag började dricka "dunken" har jag blivit mycket piggare, på bättre humör och fått mer ork för att ta hand om mig själv. Aloevera får bort all skit vi trycker i oss.
Jag har t ex fått tillbaka träningsviljan som jag inte riktigt har haft på över ett år. Känner för att vara ute och gå, springa och röra på mig istället för att säcka ihop i soffan. Har också fått ork till skolan som tidigare kännts oerhört jobbigt att kliva upp för varje dag.
Jag känner mig som en helt ny människa!

Känner ni för att ha ett aloevera party och få information om produkterna? säg isåfall till så fixar jag det!

Helt underbart

En ganska kort dag idag. Kom till skolan vid 10 och då fick jag såklart reda på att vi hade hål till tio i 12, hade alltså kunnat stannat kvar i sängen någon timme till. hade svenska och sedan idrott som jag var med på. Efter det slutade vi och jag bestämde mig att ta en promenad hem istället för att vänta på bussen, för det var så otroligt skönt väder! En dag som denna skulle man allt bra vilja sitta på ett fjäll någonstans och dricka varm oboy och ha det bra.


just nu

Sitter i mitt stäkiga rum i ett hörn på golvet.


Tips på en underhållande blogg. hah
truthtobetold

Nitar

Är påväg att beställa nitar för att pimpa min svarta tråkiga väst. Men nu är frågan, är det snyggare med runda eller pyramidformade?


Tapeter

Börjar längta till flytten nästan. Vi fick ju den där lägenheten som vi va och kollade på ett tag sedan. känns lite töntigt att det är mitt över gatan mot där vi bor nu men..

Har böjat leta tapeter iallafall. Eftersom rummet är så pass litet redan och mörka färger gör att det ser ännu mindre ut vill jag ha en ljusa färger på väggarna. Funderar på att ha kvar de tre vita väggarna som finns redan och tapetsera en snygg fondvägg. Såg en skitsnygg som var vit och hade vita, stora blommor som skimrade. svårt att förklara men den var skitsnygg iallafall!

Det står mellan en fondvägg och en vanlig vit vägg. Om det blir den vita tänkte jag isåfall köpa sånadär bokstäver, göra en egen fin text och sätta upp på en av väggarna.

Vad tycker ni? ska jag leta en fin tapet till en av väggarna eller ska jag ha en vit vägg och sätta upp en nice text med snygga bokstäver?
och vad tycker ni jag isåfall jag ska skriva?



Inte den texten och inte heller det typsnittet men det är skitsnyggt!


tisdag


taggar

Sitter och lyssnar på nathalies taggarspellista och taggar plugg. ska finally ta tag i det.
så skriver mer senare och delar med mig av hennes braiga musik. haha.
TAGGA!

:)

Nu ska jag snart byta om och fixa mig för snart är det DANS!

brunaögon

Blev inte alls nöjd med linerna. först och främst var dom för mörka. sen var det bruna snett på ena linsen, det kan ni se på det högra (vänster för er) ögat. usch, hatar när man har för höga förväntningar!
Mina ögonfransar har aldig varit sådär fula förut tror jag! :O


morgonfrilla, nejtack!

Måse bara visa min morgonfrilla, haha.. Snygg va?! inte alla som har en sån.

äckligt

Vaknade för ungefär en timme sen av svetten bara rann. hur äckligt är det inte då?

just nu ligger jag och kollar på top model, dom blir så himla snygga på bilderna. det är coolt hur vissa personer som egentligen inte ser speciellt bra ut i verkligheten kan bli så jäkla snygg på bild!

Idag ska jag och tobais ta oss till stan, han skulle ha nå skit och jag ska hämta ut mina bruuuna linser.dvs om dom har blivit färdiga..det var snart två veckor sedan jag lämnade in och säga vad man vill om ögrens men dom är himla sega på att ringa en när linserna är färdiga även fast dom har sagt att dom ska göra det. förra gången tog det  över en månad innan jag ringde och då hade dom legat där i ett antal veckor utan att dom hade ringt och sagt till. sånt tycker jag är irriterande.  vill ha lite variation iallafall, så ska väl upp och äta och duscha snart så att vi kommer iväg någon gång.

knäpp

Känner mig ungefär såhär just nu.. känner mig sprallig, vill ut och springa och ha det jobbigt.

uscha


Så fult, men den åker som tur är bort på fredag då vi äntligen har egen hårvård!

söndag

Idag har dagen varit ganska seg. fast seg på ett bra sätt typ. Jag och tobias klev otroligt nog upp typ klockan 10! :O och runt halv 2 åkte vi iväg till stan för en sväng in till franz och sen till pär. Pojkarna såg en SÅÅÅÅ BRAAA SERIE...

halv fem ungefär åkte jag och pappa till morfar i gullvik och åt pizza och jag klippte morfar. där var det full fart för karin var där och städade och tindra och alice var där och lekte.
åkte därifrån runt halv 8 och direkt hit till själevad och  jag har just gjort slingor i tobias mammas hår.


Fredagkväll

Jag tar tillbaka det jag sa tidigare, var bara blite butter. jag hade visst kul i fredags, stora delar av kvällen. Visst, det hade kunnat varit lite bättre musik och så.. men dom bästa var där och då får man vara nöjd med det man får!


Jessica var snygg som fan! +jens

Viktoria med plattat hår och lugg! + lunkan

Jag och carro!



Rockarna + hännie

Avslutar med denna heta bild. Tyvärr blev det inte lika mycket blder som vi hade planerat att det skulle bli. blev kanske 25 bilder sammanlagt och då var 10 från innan vi ens stack till lokalen. Bättre lycka nästa gång. hah

`sol

jättefint väder idag, det är en sånhär dag som man skulle ha stuckit till backen. modern åkte till skule och dissade mig.. vad ska man göööra idag?

fredag&lördag

då var det söndag igen. Igår var det en väldigt slapp dag. drog till skolan vid 9 eftersom det var öppethus och klassen skulle stå och sälja fika i glasgången. satt där nästan till det slutade halv ett och kände mig halvdöd.
när det var slut åkte jag och tobias hem tillhonom och jag la mig i sängen och dog. såg melodifestivalen, fetade oss och tog det lugnt på kvällen.

Fattar inte hur jag kunde vara så jäkla trött med tanke på att vi åkte hem runt halv ett på fredagskvällen.
Hade inte alls kul, satt och höll på somna hela kvällen. därimot var det väldigt trevligt innan med flickorna!

fult inlägg menmen.


Nu drar vi ! SKÅL


dagen

OJOJOJ, har varit fullt upp hela dagen. Körde stenhårt på styrkan, kom hem och duschade, iväg och handlade med tjejerna, köpte pizza, åkte till mig, åt pizzan och nu håller vi på fixa oss. ska klippa vickans lugg nu och platta och fixa och sedan klippa  jessicas lugg också. sen blir det fix med lösögonfransar,lösnaglar mm. när tror ni att vi kommer iväg?hah

imorgon

Har skrivit upp lite snapsvisor och lekar till imorgon. SKÅL i förskott!!!

dagensss


Lösögonfransar kicks 65 kr tror jag. (till imorgon)'


Ringar gjorda av material från pagoni ca 150 kr

jobbigeftermiddag

Efter det att jag och mamma hade hunnit fika och shoppas loss på pagoni mötte jag upp jessica och viktoria och skulle hitta kläder till dom. Det var ett jäkla spring kan jag säga. Massa babbel och snyggsnygga och sexiga kläder provades. Fyfan, har inte haft så fötterna på väldigt länge..
Spang vidare till uh där det bjöds på styrelsemöte och glass. även en massa kackel där med.
åkte till bodum med anette för att lämna en väska till petra där vi fastnade med bilen i en snödriva och fick lov att putta som nå idioter för att komma loss.

Kom nyss hem och nu ska jag pyssla med lite smycken. ska bli massvis med najsiga ringar. slänger ut bilder sen.

gina

jag gillar denna. den ser mysig ut och att ha den som på reklamen med ett snyggt skärp i midjan blir nog super.
tyvärr så hatar jag när alla tjejer har likadana kläder, även därför jag inte gillar gina på samma sätt som jag ogillar h&m. men denna var snygg!

staden

Kom just hem från skolan. Dagen gick faktigst ganska snabbt. Smsade mamma och nu är hon påväg ner på stan för en fika med mig, och efter det ska vi gå en sväng till pagoni. Hon har ju faktiskt köpt så man kan rista in bokstäver mm i t ex såna små brickor. Man känner riktigt hur pysselsuget kommer smygande.

Sen kommer jessica och vickan ner på stan när dom slutar så ska vi gå och leta kläder till imorgonkväll till både jessica och viktoria tror jag. Dom ska bli så snygga så!

ladygaga

Fattar inte hur denna kvinna lyckas. Hon kom först med just dance som genast blev en hit för många. Poker face, bad romance, love game, det är bara att räkna upp dom.. hon har sådan skön stil och man blir alltid partysugen när man lyssnar på hennes låtar. nu börjar suget komma.

:)

Fick hem dom här idag, bra skit!

underbart

ååååååh, badet var helt underbart! Chokladansiktsmasken luktade hur gott som helst och huden blev så jäkla mjuk. svårt att förstå vad en ansiktsmask egentligen kan göra med huden. Orkade inte ligga med inpackning så tog mammas ghd balsam istället, det luktade helt awsomeeee..  Hittade choklad på mitt rum också, lådan låg bara dör som en gåva från ovan ungefär, då blev jag glaaad. Nu ska jag bli bruuun, kan bli spännande. haha!

Kände mig ganska snygg i masken.
 

Sköntunderbartnajsavkopplandeochhelt perfekt.

Ska ta ett långt bubbelbad med inpackning, ansiktsmask, noppa ögonbryn och sedan bli brun och fin. Men nu kommer det stora problemet, vilken ansiktsmask ska jag välja? Choklad (djuprengörande & återfuktande) eller gurka/lime/citron (uppfriskande & djuprengörande)? Ett bestående problem.. Fick iallafall båda av min Nathalie i födelsedags/julklapp? haha vad ska man kalla det nathalie? Tror jag tar den med choklad, kändes gott!
Brbb, badet i någon hourrrr.

vackert

Rotade igenom mammas sminklåda eftersom jag själv inte äger ett enda läppstift (glans it the shit!). Min hand var fin efter jag hade provat färger. haha.

ojojoj


Väcker många gamla minnen.

Vad tycker ni?

Vad ska jag köra på för smink på fredag?
Känner att det skulle vara snyggt med röda läpper eftersom jag ska ha just röda detaljer.
samtidigt gillar jag mycket smink runt ögonen och ser förjävlig ut i röda läppar.
Nu är det bevisat. Men , hjälp mig.. neeeeeed some help..
Det är jävligt skabbiga bilder också, ignorera det.

SÅ....

ELLER...


SÅ?

idag


Usch, äckliga bilder. Kjolen som införskaffades igår för 37 kronor. jag kan inte ha kjol som ni ser, känner mig som en liten flicka.

bläääääääääääääää

Sitter på skolan och har samhällskunsap, ska skriva textanlys men det är dryyygtdrygtdrygt.
'Carro och jag har dampppp.
nu fick hon ännu mer damp för att hon inte kom in på datorn.
Om 17 minuter är det lunch och det käns jäääääättegott med fiskgratäng. känner hur jag längtar. eheeeeemmeeeeeehe.. not..

<3

Tobias hanzon, du är kärlek!

..

Ibland vet man inte vad man ska göra.
Vad man ska säga.
Hur man ska agera.
Hur man ska tänka.
Vad ska man säga?
Ingen har sagt att livet skulle vara lätt
men inte heller såhär svårt
.

tisdag

Snabb dag. Gick en stund på stan med carro efter skolan. fyndade en kjol och ett par brallor som jag måste sy om för att dom ska bli snygga. slänger ut bilder sen.. höll på glömma nagellacket föresten, ett lila nagellack också! :)

Gich hem till pappi och satte igång datorn och då skrev tobiiiie och frågade om jag skulle med och äta på matcompaniet eftersom hans pappa fyller 60 år idag! Så han kom och hämtade mig och nu sitter jag vid hans data medan han pluggar som fan. Försöker hitta någon vettig musik till fredag och troligtvis får vi mobilt bredband så tar jag med min dator och då vi kan ha spotify. lite enklare än ladda låtar eller köra på skivor.



:)


kvällen

Det var en mycket trevlig kväll med skratt och prat med mina sötnosar blandat med planer inför vickans 18årsfest på fredag. Paraplydrinkar, vattenmelon, lekar, tomtebloss haha, musik, trevligt folk och mycket mer. Innan blir det förfest med tjejerna med fix och pizza hos mig. myyyys. skriver som nathalie, kvällens höjdpunkt var ändå dansen!

Min älskade är påväg hit nu, längtar efter honom såhär efter hans diss i skolan idag. haha.

Grattis till viktoria!

Kom hem för en stund sen. Har just ätit varma mackor till underbara one three hill. nu funderar jag på att springa ut på stan en stund, är så himla sugen på nya kläder. kollade kläder på internet igårkväll som jag tänkte beställa hem. hittade fasen INGENTING! Konstigt nog ville jag inte ens ha alla snygga saker jag såg. eller det kanske var det, inget var snyggt! nejmen jag vet fakigst inte. Tur nog bor jag så nära alla affärer så det är ju bara att springa hem igen om jag ångrar mig och blir depp när jag inte hittar något snyggt. samtidigt, om man inte hittar saker blir man ju inte fattig heller.

känner egentligen för att ta en varm och lång dusch med min älskade men sparar duschen till efter dansen.

Föresten fyller min underbaring viktoria 18 år idag så stort grattis till dig gumman önskar en väldigt avundsjuk elinnnn.

RSS 2.0