syster

Nyss varit på stan med systeryster. köpte presenter till petra som ska ha fikakalas ikväll. visar dagens köp sen.

Onsdag

Kom nyss hem från jobb. det var svinigt jobbigt att kliva upp halv 7 imorse och var som en zombiiiiiie i typ tre timmar innan jag kunde börja jobba på riktigt. Filmen var asbra iaf, se den!!

Sen var det ingen sol idag så vad gör man? solar solarium.

(Y)

Det är bra att man jobbar nära ett apotek då man har så många problem som jag. Min navelpiercing är asinfekterad så jag fick med mig det här hem.

inte dåligt

Här har vi ett förslag på vad man kan hitta i buskarna då man jobbar som parkarbetare. vi hittade också ett par assnygga solbrillor och fodral till.

Tisdag

Kom nyss hem från jobbet och lite över en timmes solning vid kyrkan. Fick allt en liten rand! Nu ska jag sussa en stund för klockan 4 blir det jobb igen och sedan till sund och klippa fam schavon. efter det blir det antagligen att sova igen för att sedan gå på bio, eclipse med älskling. blev imbulsbokning igår så fick sugiga platser men det ska nog gå bra iallfall!

Armband






Najs dag

skulle gå till villa med nathalie och sola men det blev istället att vi la oss i örnparken och stekte en stund, men hann inte ligga där så länge eftersom nathalie skulle gå och lära sig kassan där hon ska ha sitt sommarjobb.
Jag gick därför hem men stannade till på pagoni på vägen hem och köpte material för att göra några fina pärlarmband. Visar senare när dom är färdiga.
när jag hade varit hemma en stund kom nathalie och då lagade vi mat som vi sen åt ute på balkongen. Så härligt att sitta mitt i stan uppe på en balkong och kolla på alla människor som går förbi.
Kom nyss hem från lite träning med dom bästa tjejerna och jag sträckte mig i ljumsken. nu blir det bara till att hitta någon som kan massera bort det, kan man föresten massera bort en sträckning? hehe

Såhär såg jag ut idag. Magen ser jävligt bullig ut och det kan tänkte komma fram till med första bilden är att jag måste bli fit igen!


Nytt

Nya brills. Köpt på åhléns för 179 kr.


Måndag

Nyss duschat och fixat till håret. nu blir det solning vid villa med nathalie!

godmorgon

Godmorgon. nu ska jag snart åka till stan för att jobba. är en aning trött, men solen skiner och himlen är klarblå så nu ska vi skaffa oss en bränna tjejer!

midsummer

Här kommer några bilder från midsommar. Har bara bilder från franz eftersom jag knyckte dom av hannah på facebook. Såhär såg det ut där vi var och det till vänster var bastun med ett litet rum utanför där man också kunde sitta.

Här hamnade vi direkt när vi kom dit och det var också där vi satt resten av kvällen nästan.

Här har vi alla som var med tror jag minus martin, jag och tobias. denna bild var tagen innan vi hade kommit dit. såg nu att inte heller hannah var med på den men ahh, antagligen för att det var hon som stod bakom kameran.

natti

ska sova nu om en stund. det känns en aning drygt att kliva upp imorgon för at börja klockan 7. Får hoppas på sol iallfall så man blir brun.

villa

sitter på villa och kollar när dom andra  spelar volleyboll. synd att man är så jävlaa dålig på det. hehe. blev bänken for min del.

Midsommar

Gårdagen var toppen. startade i tobias stuga där vi hade sovit över och bara tog det lugnt, sedan vidare till min stuga för att hälsa på kusinerna.
Middagen som var otroligt god åt vi i åviken med min och nathas familj och familjen häggström. stannade där till ungefär halv 11 och sedan åkte jag och tobias vidare till franz stuga där det blev vildmarksbad, bad i havet (årets första dopp och i fyllan på det, wohoooo!) och bastu. åkte därifrån vid tre ungefär kom hem ungefär halv 4. det kändes som man hade kunnat suttit i vildmarksbadet hur många timmar till som helst då solen nästan börade lysa på oss.
Hade inte kunnat ha en bättre midsommar!
fick tyvärr inga bilder heller men det var andra som tog så det kanske dyker upp senare.

Duktigt

haha, igår när jag lagade mat ställde jag stekpannan på ettan för att hålla köttfärsen varm. sen glömde jag bort att jag hade den där och fick stå kvar i ca två timmar. allt hade torkat fast i pannan och blivit alldeles torrt. mums... hehe. Skulle kunna döda för en sån tallrik nu ungefär..


Nu ska jag ta ett bad med inpackning, ansiktsmask, raka benen, noppa ögonbrynen osv.

Torsdag

Fyfan vilken dålig dag det var igår, därför skrev jag inget mer. gick och la mig astidigt för att jag var på så dåligt humör + att jag var död i kroppen. 

Idag var det jävligt härligt att jobba, klarblå himmel hela dagen.

Nu ska jag sova en stund för att kunna hålla mig vaken ikväll och för att vara pigg imorgon.
På tal om imorgon.. vad ska alla göra? Det verkar som att typ alla ska till ulvön, där brukar det ju vara mycket folk och dit tyckte också sandra att jag skulle följa med.
är ledig imorgon och då ska jag iallafall till åviken och äta med nathalie och hennes familj+ simon, mamma, tomas och fam Häggström och sedan får vi se vart vinden bär oss. hehe

sommarjobbnummer2

fick föresten igår reda på att jag och petra fick sommarobb nr 2, via drillen. lite najs!!

onsdag

najs väder idag men fortfarande drygt att rensa ogrääs. gick med mamma till kyrkan efter jobbet för att hon skulle äta lunch och jag var gullig och satt med henne. la mig och solade där när hon skulle gå och jobba igen och somnande i 2 timmar så nu har jag bränt mig i ansiktet, illa.

fixade färgmatchningen idag utan problem. hehe


tisdag

Kom nyss hem från jobbet, har också hunnit med att skriva på ett papper på bk. Det var till och med sol idag så man kanske har fått en liten rand innan dagen är slut. ska äta lite nu och sen blir det att träna med n.

Have a nice day..

Måndag

Gick till mamma efter jobbet, det var världens bästa dag att obba på, varken för kallt eller för varmt.
Sen gick jag till pappa och har nu varit duktig och tvättat och har också lagat miin favvorätt= kycklinggryta med kidneybönor, paprika och ärtskidor och klyftpotatis, både vanliga och sötpotatis. mmmmmmmmmmmmmums!

Söndag

Ska till moster karin nu och klippa henne, sedan har syster ett uppdrag i bjästa. seee you!

 

 



tattoo

Längtar efter denna goding får smycka min underarm. Pappa har lovat att vi ska gå och göra den innan min födelsedag, nu efter sommaren för att sedan visa den för mamma på min födelsedag (hon är väldigt anti tatueringar).


sweet

Har legat ch halvkollat på viktoria och daniels kungliga bröllop hela dagen. Jag tycker dom är väldigt söta och man ser hur mycket dom tycker om varandra även fast det är ganska överdrivet hur mycket runt omkring det har blivit. men jag antar att det inte är varje dag sveriges kronprinsessa gifter sig!

rrrrosa

Är med och tävlar om en Asus EEE-PC 1005HA Rosa. Tycker den var söt!
Klicka här för att komma till tävlingen!

hehe

Fan vad fult!! ;D
Klicka här


lördag

Är ganska så seg idag. kvällen går blev ganska lugn men ändå trevlig.
sitter nu och halvkollar på kronprinsessans bröllop. det är sjukt hur det kan vara en sån stor grej.

Ikväll har det snackats om festligheter eller så åker jag och umgås med nathalie, får se.

sant

"Som man bäddar får man ligga"

Något som faktiskt stämmer.

fredag

hemma idag också, var nästan nöjd med att vara sjuk då jag kollade ut genom fönstret. regnet öste ner och om ag hade jobbat hade jag antagligen bara blivit blöt och ännu mer sjuk. blä.

kväll blir det födelsedagsfest för systeryster. får se hur mycket partaj det blir för min del, ska försöka bli frisk.
kom föresten på att jag måste försöka ta mig upp till moder och hämta alla nödvändiga saker som jag har klarat mig utan nu.

less

skulle behöva en stor mysig kram just nu.

bläääää va


bu

Jag är febrig, snorig och jävlig. vill bara lägga mig och grina!!


Sjuker

Är förkyld men gick ändå och jobbade.. Dagen har bestått av att kötta maskar, äta glass, dricka kaffe, klippa maskar, klippa buskar och dööö. blev svinvarmt på slutet.

nu ska jag vila en stund för att sedan gå ner på stan med cia en stund.:)


kalas

 

 



haha

kollade på bilder på tobias facebook och hittade den här. "Fest hos tobias och elin". haha :D tänk att jag rakt bor där!

tisdag

idag har vi rensat rabatter, det är roligare än man kan tro! haha. det är också många som går förbi som säger att det blir fint och lite beröm är ju alltid kul att få. hehe

Har nyss duschat. ska fixa mig och sen ska jag och mamma göra smörgåstårta och vanlig tårta, för syster fyller ju 20 idag! grattiiiiiiiiiiiiiis!!

åhhhhhhh...

Det enda rätta är väl att tänka att vi har det faktiskt kvar och alla kommer vara avundsjuka på oss när det är vår tur. åhhhh, längtar!!

före/efter

blev nyss klar med insättningen av systers löshår. här är före och efterbilder
Före:

Under insättningen:

Efter:


Impuls

älskar impulsköp, 399 kr.




underbart

Tvättstugan var upptagen så tog en liten dusch istället och rakade benen och så. Tog också bubbelskummet som jag fått av anette och tvålade in mig med, luktar underbart gott!

Bodylotion som luktar svingott, bubbelbad och matrix schampo och inpackning som jag kör istället för balsam för att mitt hår är så skadat.

..

Jag tror jag har en cancerknöl bakom örat....

blä

ååå vad man blir irriterad när man ser bilder från studenten och balen och ser hur fina alla är. 
jag vill också stå där på flaket och se glad ut.
jag vill gå på bal med min fina man.
Blir så otålig när man inser att det är ett helt år kvar.

måndag

Kom hem för ungefär en timme sedan från första dagen på sommarjobbet. eftersom det regnade idag kunde vi inte göra så mycket så det blev en hel del snack med dom andra sommarjobbande tjejerna och även kortspel. tror dom här veckorna kommer bli jätteroliga och det tack vare att vi tjejer som jobbar kommer så bra överens.

Nu ska jag se om tvättstugan är ledig så jag kan slänga in några maskiner och sen ska jag äta och fixa in löshår på syster!


lördagkväll

Det blev en myskväll med carro och cia igår. köpte godis och såg på film och tror ni inte att vi hamnade i bjästa!? :O
Nejmen... cia skulle skjutsa sin bror på fest och hämta honom sen så vi följde med och höll henne sällskap.
Tack för kvällen flickor! :)

studentbalen

kom nyss hem från studentbalen och jag måste säga att jag är jävligt less!
inte nog med att det regnade, utan man såg INGENTING pågrund av alla paraplyn och människor.
såg inte ens skymten av tobias. kulkul......................................!

lördag

Orkar inte lägga in några bilder nu från studenten, dom finns på fejjan.

var hos tobias hela dagen igår och firade honom. vid 9 åkte jag och träffade sandra och vi var i stan och drack en hel del vin. tobias kom till mig och sov men han stack lika snabbt imorse för han skulle hem och fixa sig inför balen. jag skulle göra en balfrisyr på en tjej.
Nu regnar det. tycker synd om alla tjejer för frisyrerna och även alla killar som får krulligt hår. hähä.
Saknar att rå om min fina pojke, har bara blivit snabbtittar hos varandra känns det som eftersom förutom att han varit ute har det varit mycket med klippningar och annat för mig. skönt att det snart är över.


Nu blir det duschen och sedan till balen och knäppa kort på alla fina människor med carro och ikväll blir det något slags mys med cia och kanske också flickan från sidensjö.

studenten

Nu ska jag och syster gå upp till park och kolla på älsklings student!

CECILIA

fick just reda på att cia klarat körkortet idag, GRATTIIIIIIIIIIIIIIIS!!!:D:D:D:D:D

torsdag-struligt inlägg

Sommarlov nu, känns underbart!
Satt vid villakiosken i ungefär en och en halv timme med frisörlärarna och ettorna som bjöd på fika.
Sen gick carro och jag och hämtade ut mitt löshår och vandrade runt på stan en stund.
Köpte studentpresenter till tobias.

Åkte sen till nathalie för att styla henne inför hennes avslutningsmiddag så fixade naglarna, håret och sminket.
Hon blev sååååå fin! bild kommer sen när nathalie skickat eftersom min kamera dog.

Efter gick jag på stan med syster och mamma för att dom skulle också köpa en studentpresent till t och sen gick vi på subway och åt.

efter det övningskörde jag till mamma för att hämta löshåret mitt och fan vad bra det känns!

nu har jag suttit i några timmar och lidit men nu är äntligen håret fastsatt. ska duscha med silverschampo nu så löshåret också blir kallt och sen ska jag klippa in det lite. bild kommer!


face


Hår

Föresten, någon som vill köpa 100 slingor nailhair färg #6 i äkta remy hår?


nystädat

Storstädat rummet ikväll efter att jag varit ute med pappa och övningskört. Det såg inte klokt ut som ni ser men nu är det mysigt igen. har också nybäddat sängen, åhhh älskar det!

Har sovmorgon till 10 imorgon och då ska vi till villakiosken och ha en liten avslutning där. hoppas det blir fint väder så man kan köpa glass!


Nu- fika



onsdag

åkte till skolan vid 12 idag för att ha en lektion. så himla ovärd dag! fick sitta och vänta i 50 min för att prata med carina i 1 min typ och få reda på vilket betyg man låg på i svenska B kursen so fortsätter i trean. menmen, så är det när det är slutet på alla kurser och så..

Tog bussen ner till stan och gick till syster som var hos frissan. sen sprang vi och köpte lotter till mormor som fyllde år igår och sen hem och gjorde toast.

Nu väntar jag på kladdkaka som är i ugnen och sen ska jag iväg med syster, moster,mamma , mormor och kusinerna för att fika på uh, fira mormor lite. grattis mormor!

städning

Har varit och städat ur skåpet i skolan idag, eller iallafall plockat ur det.
imorgon blir det sovmorgon till efter lunch och sen någon lektion.

ska äta nu och sen blir det klippning!

tisdag

Idag var tydligen ledig också. har varit och hämtat ut ett paket med hår till ida b och köpt en present till syster.
1 riktig skoldag kvar till sommarlovet och sedan väntar sommarjobb och sedan massa roligt i sommar. åhh!


Yesterday

 


En låt som jag lyssnade asmycket på förut, den är underbar! :)


måndag

Sköönt att få sovmorgon. Har duschat, sminkat och segat mig och snart ska jag med moster karin på dagisavslutning med kusinerna.

Har glömt kamerakabeln hos pappa så det blir inga bilder fören ikväll.


Rapunzel

Beställde nytt löshår igår. Är skitless på mitt korta hår just nu, när men en gång skaffat löshår är man fast! hehe.
Hoppas verkligen på att det kommer idag så jag får sätta in det någon gång.

Körde på 80 slingor med keratinvax, som man smälter för att sedan fästa i håret #22. brukar annars beställa 100 slingor men har sedan tidigare har ungefär 30 slingor hemma så då får det räcka med 80.
passa på att köpa nu till sommaren!

klicka på bilden fär att komma till hemsidan



min finaste

Jag är precis lika kär i dig som den dagen det blev vi.
Tobias Hanzon, jag älskar dig så mycket! <3


söndag

idag har det varit rktigt skönt ute. var och kollade på drilltjejerna som drillade på parken. jag lyssnade för en gång skull på mig själv och valde att inte vara  med för att själv må någolunda bra. Sen åkte vi till morfar men han var inte hemma.

Imorgon är vi ledig, sköööönt.

Nu ska jag och pappa ut och övningsköra så håll er borta från vägarna!


haha


..

Om man ändå fick ta studenten redan iår..

jaoo

kom nyss hem efter att ha varit med tobias på höglandskolan och kollat på niornas avslutningskonsert där bl a nathalie var med.

Snart blir det utprovning av en balfrisyr och sen hoppas jag på att cia ska komma så jag får bort min fula orange utväxt och lite rörelse i håret i form av lite mörkare slingor. duschen känns också mycket lockande!

fredag

Idag ska jag.. Städa, köpa färg, köpa något att klä mig i ikväll, klippa cia, få slingor i mitt hår, duscha.
sen till sandra och fira henne trots att hon fyllde år den 2 jan + cia com fyller 18 todayyyyyyyyy, grattttis!!!
tagga till ikväll girls!!


kvällsmål

B- och c-vitaminbrustabletter plus makaroner, fick mig att tänka tillbaka till ungefär tre år sedan då jag alltid åt det. fattar inte, det är ju inte ens gott att äta som det är!

Just nu sitter jag och kollar på det sista avsnittet av anna anka söker assistent och väntar på tobias som är på olles. om man ändå vore född tidigt på året, 18...

är iallafall ledig imorgon, wohooooooooo..!


efter

Fixade upp hyllan och listen som jag ställde ljus på. sen hyllan vet jag inte rktigt vad jag ska ha på.
det vita skåpet och sakerna som är under hyllan ska heller inte vara där.




före

För alla som känner sig intresserad.. såhär ser mitt rum ut just nu. mamma tyckte inte att jag skulle ha min fjärillsvägg så ida och hon började klösa på väggarna :O
ska iallafall spika upp lite tavlor och hyllor ikväll, visar sen.



bra skit

Var nyss på stan med mamsen och syster. fyndade två armband. ca 80 kr för båda.
fick också två mascaror av mamma som hon hade hemma men inte gillar. värt att köpa två likadana lancome mascaror och sen ge bort dom.. men iallafall, tack mamma för det !


silverschampo<3

Kom föresten hem med en sån här igår. -174 kronor. inte för att jag behöver det nu när mitt hår är typ grått men.. det kan behövas till sommaren och det här är världens bästa silverschampo. om ni ska köpa, köp en sån här! (finns också i mindre flaska)

turkland

carro och jag har bestämt att vi ska åka till turkland någon gång tillsammans innan studenten. kul att se om det blir av men vi har ju ett heeeeeelt år på oss. hehe. någon som är på?
saknar den stumpan. sjuker är vad hon är.

tävling


tisdag

Kom nyss hem. Det var kundpass på morgonen och på eftermiddagen då alla andra hade egenhårvård färgade jag/satte in + klippte in antons löshår i luggen.det bidde najs. hade tänkt hinna färga mitt hår lite mörkare, känner mig så fjortisblond nu, ev mörkare slingor men framförallt fixa utväxten som ser missfärgad ut men jag orkade inte vara kvar längre så det får bli en annan dag.
ska försöka dra mig upp till mamma om en stund, om jag lyckas slita mig från colan dvs.

RSS 2.0