nelly

Mami Caftan Print SEK 179, Pieces - NELLY.COM


Tycker den här var söt. Ska nog köpa den till turkland och den blir också perfekt till sommaren!
Behöver en ny bikini, någon som har tips på vart jag kan köpa en snygg?
Ska på IC fashionshow ikväll, synd att dom inte visar bikinimode där.. hehe


Onsdag

Dagen var slapp som fan. Var till och med på teckenspråket imorse, bra elin! sen var det svenska och efter det stack jag, carro och cia ner på stan och vandrade en stund. shoppade lite. nagellack. ovanligt det.. hehe. träffade syster på stan som jag fortsatte min vandring med till skomakaren och sen till pappi för att dricka cola och äta kakor! gottttt.
Snart är det lov. fick reda på att det inte skulle vara teckanspråk imorgon så funderar på att vara "sjuk". hah
fortfarande fin mobilkvalité. hehhhh.

söt

Fick liten present av tobiiiie igår. Den var sööööt som få och jag vill inte äta upp den. haha.
bra mobilkvalité också.

RIP

Till en sorglig sak också. Det här var det enda som var kvar av tre apor i lördags. R.I.P

bild

skulle även visa fakejackan. hehe

frisering

Efter hårvården kom systeryster och fick bort sin utväxt. Blekte med folie så det tog ett tag. Sen åkte vi med pappi och åt pizza.



Egen hårvård

Såhär blev resultatet.


blä?

bläblä, min mobil vill inte hitta till tobias datorn så jag får visa och skriva sedan. höhöö

vill ha

Cia inspererade mig. När jag hittar ett par som är exakt som jag vill ha dom slår jag till!
Så fräscht och snyggt mot sommaren, dock svårt att hålla dom helvita under en hel dag. hehe


<3

åhh, nu kommer min pojkvän! du är bässsst, älskar dig muchoooooooo <3

En annan possitiv sak är att min syster kommer hit imorgon från hennes hem i norge och hon har med sig sin sambo också. haha, ida är det någon som har kallat er sambos förut?  ;D

Nu är det såhär att vi har egen hårvård imorrn, vad sägs om det här?


heheh

Kom hem för en liten stund sedan. Dansen var jättekul och det gick hur bra som helst. Det gillas!
När jag kom hem åkte jag och pappa på affärn så nu har jag äntligen fått äta. hehe.
Kom på att jag har glömt att visa det jag köpte i fredags, min fakeskinnjacka. haha. Den är fake men jag älskar den ändå! :D:D:D
flummmmmmmmmmmmmm....

Bilder från i lördags






måndag

kom hem för en stund sedan. Dagen har varit väldigt slapp, men det är väldigt skönt också. Försökte mig på att steka hamburgare för en stund sedan men den smakade bläää, tror köttet var gammalt. sket i att äta den och nu sitter jag fortfarande här helt hungrig..
Nu ska jag ut på stan en sväng.

söndag

Måste bara få er att tycka lite synd om mig. Vaknade ganska tidigt, runt 10 och tänkte åhh vad skönt, jag mår bra. låg kvar till vad jag trodde var 20 i 1. hade glömt att ställa om klockan eller trodde rättare sagt att mobilen skulle ställa om sig automatiskt och anette ringde och frågade om jag skulle på årsmötet med drillen. det skulle jag ju, så klev upp och huvudet blev helt plötsligt 10 kilo tyngre. tog mig igenom mötet helt död och såg tyvärr också lika död ut. haha.

Kom hem för ca 45 minuter sedan. gruvade mig för att kliva ur anettes bil för att jag visste vad som väntade hemma. Det var mycket stökigare än jag kom ihåg och jag möttes även av en öppen balkongsdörr. Vem glömmer att stänga en balkongsdörr?haha. Det var kallt och jävligt och jag ville bara dö av för att det var så stökigt.

Nu ska jag unna mig själv lite mat och kanske också något gottigt. en fin pojke kanske?

gårkvällen

Det var helt lagomt igår. mat, spel, trevliga tjejer och aldeles lagomt med alkohol. Vi drog till överhörnes på en fest runt 11 och där blev det dans och sång. tobias hämtade mig runt halv 2? och sen hade jag tydligen totaldeckat i hans säng. haha. kom ihåg att jag var duktig att borsta tänderna, tvätta bort smink, fläta håret och lägga mig i sängen men sen blev det svart. hah.

Bilder kommer så fort sandra har fixat in dom på facccccebook.


lördag

lagar mat med tjejerna! tacoooooooos och vin bjuds det på och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!


kvällen

kom hem för en liten stund sedan. har varit med jessica ikväll och vi hamnade tillslut på en liten fest där det var lite stelt till en början men sen blev det ganska roligt. ingen ösfest men helt okej! vänar på att min pojkvän ska höra av sig nu så vi kan åka hem till honom för att sova.


impulsshopping

Skoldagen gick snabbt. Provet gick ungefär som väntat.  Åkte ner till stan efter skolan med carro och cia, kan vi älska impulsshopping? vad jag köpte visar jag sen. Kan avslöja en sak och det var en korv utanför gallerian!

Var in på h&m och kollade in "the garden" kollektionen och jag måste säga att jag blev riktigt besviken. visst, kläderna var luftiga och söta, fina på sitt eget lilla sätt men jag var beredd på att kläderna skulle vara täckta av knalliga och starka färger och då kan man bli lite besviken att det var annat än man hade föreställt sig. Dom hade nästan lite bleka färger men dom var helt okej fina ändå.
La iallfall undan ett linne som jag var osäker på då det var lite lite för stort och lite genomskinligt.

fredag

Just nu sitter jag hos tobias. Tänkte kliva upp klockan 6 för att ta bussen 10 över 7 men tror ni att det blev så? hehe. Nej nu sitter jag här och väntar på att nästa buss ska gå och tänkte vara snäll mot tobias så han får sova ut på sin sovmorgon. ska snart springa iväg till den. ska stå i salongen och föna vågor antagligen och sen väntar det där förbannade muskelprovet som säkert inte kommer gå bra. blälbbä. Nej nu ska jag spriga!

ikväll

Har pluggat nu en stund. känns som att det INTE kommer gå bra imorgon.
nu har jag och min älskade  köpt saker att gotta med och ska kolla på bella&tyra show. hih

The garden

Var inne och kollade på hms nya kollektion "the garden" och ungefär hälften av kläderna på hemsidan var slutsålda. Det förstår jag nästan för den var helt underbar! Romantiskt med blommönster och ljusa, fräscha färger.


torsdag

En lång och halvjobbig dag är vad det har varit idag. Vi fick se uppdrag granskning på samhällskunskapen och det enda jag kan säga är att det är sjukt. Man har ju verkligen sett hur mycket olika versioner som kan komma fram pågrund av ryktesspridning.

Carro hade bakat fika som det bjöds på under teckenspråket tillsammans med kaffe, underbart!
Också helt underbart att det är fredag imorgon.


usch

Något som hände mig idag blev jag riktigt irriterad över..
Jag skulle ta bussen till emelie för att låna hennes saxar och umgås med henna en stund. skulle ta en buss som gick 15.45 som också skulle gå in i hörnett så jag slapp gå typ 10 mil (överdrift). så jag gick ner til örnparken och klev på en buss mot domsjö. när den hade kommit till rondellen vid konsum och körde förbi där tänkte jag att den kanske skulle köra in i hörnett på tillbakavägen. men sen när den kom till vårby, sista hållplatsen sa busschaffisen " och vart ska du då?" jag bahh " ehhhh.. ehhh.. jag tror jag har tagit fel buss". det jag fick göra var att gå över gatan och stå där och frysa i 10 min för att sedan åka hela vägen tillbaka genom domsjö, byta buss för att sedan nästan missa busshållplatsen där jag skulle av. Snacka om att ha flyt. Det tog jag som ett tecken på att man inte ska åka buss så jag bad pappa hämta och skjusta hem mig sen. 

PLUS att sen när jag skulle gå från busshållplatsen hittade jag knappt till carola (emelies hem), även fast kampehallen är precis bakom och jag borde veta var hon bor vid det här laget. Jag har verkligen sämst lokalsinne!


syyyy

SYSTER IDA, TA MED DIN SYMASKIN HIT!!!
Något som min köra syster ska få göra när hon kommer hem nästa vecka är att sy till lilla mig.
En bikini (för att sola i), axelbandslösa linnen, en liten klänning och en kjol.
Sen ska jag smöra för min fader också så han följer med mig till umeå eller sundsvall så jag kn köpa tyg i helgen. Låter bra va? :D

sommarjobb

Vilket hysteri det har blivit runt sommarjobb! Börjar nästan bli jobbigt och otroligt stressande när alla är så oroliga över var de ska söka osv. Alla vill ju jobba under sommaren och tjäna pengar så det gäller nog för alla att hitta något snart. Har ni fått sommarjobb och isåfall vad? Om inte, vad ska ni söka?

T-shirts

SÅ underbara t-shirts. dom här två ska jag beställa i lite större storlek så dom blir lite halvpösiga.

problem

Jag har ett litet problem. eller STORT menar jag. Har på något konstigt vis slarvat bort mina älskade saxar. Vet fasen inte var jag har lagt dom. sist jag använde dom var när jag klippte robert och det var på sportlovet. nu ikväll ska jag klippa tobias kompis så det är bäst för mig sjäv att jag hittar dom! ska upp till mamma en stund senare och grovleta igenom alla garderober och byrån. man vet aldrig vad man kan hitta där.

onsdag

Kom nyss hem. Det var en väldigt skön och kort dag. happpy. Idrottslärarna är på en kurs idag och fck därför en liten uppgift som vi skulle göra hemma. Göra en avslappning på youtube och sedan beskriva känslan. Jobig uppgift, alla HATAR avslappning, eller hur? hehe. Så ska göra den uppgiften nu och massa annat plugg.

najs!

Nu ska jag äta och sen blir det träning för hela slanten. jag är nog duktigast på träna när jag tränar ensam och nu känner jag för revansch inför nästa år, hatar att jag inte har tävlat iår. SOLO, INDIVIDUELLT KALLA DET VAD DU VILL. HERE I COME!

Tandblekning

ska beställa tandblekning från simlesmile. har en tandblekning sen tidigare men den börjar ta slut snart och den smakar äckligt. haha. Här har vi en före och efter bild.

mysigt

skitbilliga söta t-shirst från gina. köp en storlek större än du brukar ha och kasta på dig ett par tjocka leggings och vips har du en skön vardagsoutfit. hehe.


Priiiiiis

var och hämtade ut priset också, ni vet det där som jag berättade att jag och nathalie hade vunnit.
Jag fick ett par solbrillor och 2 godispåsar. brillorna ser ut som att dom är upp och ner, men dom ska vara sådär tydligen. Godiset behövdes en dag som denna.

Vad nathalie fick får hon berätta själv.

inrritarande

åhhhh en sak till, blev så irriterad.. hade lång lunch så jag köpte kaffe att smutta på medans vi tjattrade. Sen när jag skulle dricka hade ena sidan av PAPPERsmuggen nästan smält sönder så locket hade åkt av. Det gjorde att jag höllde ganska så mycket kaffe över mig själv. OCH mitt vita linne. som tur var hade jag den fiiiiiiina frisörtröjan på mig som var svart så kunde dra över den och dölja kaffefläckarna.


tisdag

kom nyss hem. idag har det varit en dryg men ändå snabb dag. hade kundpass på förmiddagen då jag hade en pluskund, som betyder att kunden önskat att ha en speciell person. Man blir lite irriterad då man inte kan veta hur man vill ha det innan man sätter sig i stolen och sen kommer på fler och fler saker under tiden. men det gick bra iallafall och hon var nöjd.
 

blääääääää

Det är inte en jävel som är social med mig ikväll, verkligen. Skulle vilja leka med  min älskade men han måste plugga om han vill ta studenten i sommar. bajsdag.

:D

systeryster, eftersom du har 7 cm utväxt och det är jättesynd om dig ska jag boka en tid nästa fredag hos mig på skolan, blir det bra ?

dans

Nu ska jag pallra mig iväg mot dansen, skriver efter!

Gina

Har alltid gillat såna här "tubhalsdukar". förstod aldrig riktigt varför jag inte köpte en stor, ullig och mysig nu i vinter.
Dom här är i bomull och passar bra när det börjar bli lite varmare ute. Tror jag ska köpa en svart, den går att matcha till allt men det kan vara roligt med grått och också.
Vilken tycker ni är snyggast?


är svindålig på rubriker

Usch, har en äckelhårdag idag.. Har typ 2 cm utväxt och hade hoppats på att vi skulle ha egenhårvård imorgon.  tydligen måste vi vänta ända till nästa tisdag.

Gick in och ändrade tiden för ögonfranspermanenten. vill göra det senare så att det håller över alanyaresan då jag inte vill sminka mig. Tycker att det är en skitsmart grej..ögonfranspermanent.. som hittat för mig!

gottigott

Sitter i min säng och äter resterna från resan. Tom&jerrykex, digestive bars (såna där med choklad som man åt när man var liten) och brumbrumbilar. haha, känner mig som en liten unge!

måndag

Äntligen kommit hem! Anders, vår lärare är så söt.. Vi skulle sluta hans lektion halv 4.
Klassen: kan inte vi få sluta tidigare idag?
Anders: Lite tidigare ska vi nog kunna sluta..
Klassen: halv 3?
Anders: njaaa.... vi kan säga tio i tre!
Klassen: men bussen går kvart i, vi kan väl sluta 20 i?
Anders: okej då..

Orkade inte skriva vem som sa vad men han är så söt. haha . och osäker.. han är nästan rädd för att sätta krav och säga emot våran klass känns det som. undra om han är så som person eller om det bara är mot oss han är sådär. haha.

övertrött?

hur mycket kan man sova egentligen? sov ungefär hele dagen igår. kom till tobias runt 7. han var off och jag ville mysa och pussa på honom men det ville (orkade?) inte han. han var ganska död. haha. till slut gav jag upp och slocknade och sov till två. sen vare äta och lite sånt och sen god natt igen. haha. tur man är pigg idag iallafall.

nu är jag hemma och ska strax till skolan. egentligen borde jag vara där redan men jag ville sminka mig och gå runt i andra kläder än drilldressen idag så det blev en tur hem innan. nu ska jag väl skynda mig att hoppa in i duschen!


hemma

Äntligen hemma. är stel och har ont i hela kroppen eftersom jag har lagat och sovit på bussen. även fast man kunde ligga över 2 säten är det fortfarande inte ett dugg skönt, inte alls lika skönt som jag minns att jag tyckte då jag var mindre. hehe. Nej, 12 timmar i en buss är ingen hit. sov typ hela vägen så är inte det minsta trött just nu men det lär ju komma senare. funderar på att låta min fader skjutsa mig till min älskling, har saknat honom som bara den! <3

underbart

åker till värmen 7 maj, hur underbart som helst!


RM norr

då var rm norr avklarat! det gick väl inte så jättebra för alla men grattis till alla er som tog medaljer. Taggar vi till skåne eller?????????????????????????
sitter på bussen nu, lämnade just skolan där vi bodde. det ska bli hur skönt som helst att komma hem. om ca..... 12 timmar. härligt

natti

Nu har vi ätit jättegod tacobuffé, virrat runt, kollat på tävlingshallen, varit och virrat till affären, virrat tillbaka, haft info och nu ska vi gå och sova för att kliva upp klockan 6 imorgon. Det känns bra att man är så pass trött nu så kanske man somnar ganska snabbt och är hyfsat pigg imorgon. Godnatt allihopa!

pågång

nu har vi kört förbi stockholm för ett tag sen.blablaaa vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner att det blir väldigt intressanta inlägg. heheeee.

nuuu

Just nu är vi i tönnebro och äter lunch. känns skönt att vi har kommit en bit på vägen iallafall, bara ungefär 7½ timmar kvar. funnyyyyybunnyyyy

klockor

Någonting som jag verkligen ÄLSKAR som accessoarer är klockor. och då menar jag en per tillfälle.
Vilken av dessa klockor tycker ni är snyggast?
Den längst till vänster men en svart liggar och drar på min arm ungefär varje dag och jag gillar den skarpt. för mig är klockor som sagt mer en accessoar än en klocka för att kolla tid på. jag kan fråga andra vad klockan är även fast jag sitter där med min feta klocka på armen mitt framför mina egna ögon. haha
och vad tycker ni om jet set klockorna i knalliga färger?
Jag tycker dom kan vara ganska tuffa om man matchar rätt och inte har massa andra blandade färger på kläderna.

VAD GÖR JAG VAKEN?

VAD GÖR JAG VAKEN? JO, jag sitter på bussen till åtvidaberg bredvid en petra. hehe. Snart är vi i sundsvall där vi ska hamta upp drilltjejerna från timrå. petra och  jag har sett filmen från knalle och alla var jätteduktiga.  DET ÄR DRYGT ATT ÅKA BUSSSSSSSSSS...


hahaaaaaaaa


sanningen ocm pucko

Jag har just upptäckt.. att pucko är inte samma gamla pucko om man häller i det i en kopp och ställer in den i micron i 1 min & 54 sek...

en annan upptäckt ät att apelsiner är SKITGOTT!

saknad!!

Jag saknar denna kofta! min älskling.. hittar den fasen inte... någon som vet var jag har lagt den?:O

ååååååååååååh


Glasögonorm

buhuuuu, jag har blivit utskrattad för att jag hade glasögon på mig idag. hehe.

Jag tycker det är skitkul att det har blivit en trend med glasögon, och just det att dom mest nördiga bågarna är mest "fashion"!

Snygga väskor

Vilken är er favorit?
Min är den längst till vänster för att den är ganska enkel och stor men skulle inte tacka nej till dom andra heller!

Kväll

Nu har jag nyss kommit hem från sund där jag var och klippte lite under kvällen. Dom blev så fina så!

Jag måste verkligen börja packa nu. jag tänker inte ta med mig massa kläder.. underkläder, något att sova i, schampo/balsam, tandborste, linne, smink, PLATTÅNG och spray??? och sen ett par leggings att ha till mjukiströjan i klubboverallen och mjukisbrallorna som hör till kan få hoppa i väskan också. har jag glömt något viktigt och nödvändigt? hmm..

föresten, emelie var jättesöt och lät mig låna hennes mobila bredband under resan. tack älskling! Så jag håller er uppdaterade, lita på det! hehehehhh


Torsdag

Kom nyss hem från praktiken. känner mig fräsch och kry nu, och det känns bra för imorgon blir det avfärd mot söder. håller på att laga mat nu, skar nyss i rå kyckling, hatar fasen det. finns det något äckligare.

Sen måste jag bara tipsa om ett ehhh heheh diskmedel, för er som ska/har flyttat hemifrån Ajax med äpple, det lukar huuuur gott som helst och det är nästan så att man VILL diska. wowwwww, mirakeldiskmedel (Y)

Snygga ringar

Vill ha!


Dumle som chokladkaka

Köpte dumle som chokladkaka idag när jag var och handlade godis till resan och fick såklart lov att provsmaka. Den var ju som plopp och center. blev bästan besviken, trodde den skulle smaka mer som dumle. Någon annan som har ätit den som håller med mig?

en fundering

Ligger i sängen och funderar på vad man ska packa ner i väskan till åtvidaberg förutom massvis med filmer och mysiga kläder. vad säger ni alla drillare?

söt kille


Vinn valfri klocka


Jag är med och tävlar hos maria om en klocka från WearDesign. Var med och tävla du med, man vet aldrig när turen är framme!

sköntochavslappnat


sommarsött

Älskar blommigt, det framkallar såna sommarkänslor

Slapp och skön, tänk er till sommaren! Bikbok 199 kr

Skulle vara svinsöt till en ljus utsvängd kjol. Bikbok 99 kr

Ledigt och snyggt till en slapp t-shirt. Bikbok 199 kr


mockajacka


Vill ha denna, tycker det är skitsnyggt med mockajackor! 799 kr, vila


magnus weideskog-förlåt

Så sköna låtar. Det är live, därför det är lite dålig kvalité.

blablää

Försökte koppla in camen i datorn men den vill tydligen inte finnas där. Det funkar på msn men man kan inte ploppa upp den någonstans för att bara ta kort eller för att installera eller nånting. Någon som vet vad jag gör för fel?

huvva

Kom nyss hem till mamma. gick på praktiken imorse men typ vid elva gick jag hem efter att ha lidit med magont i typ två timmar. det är typ som magknip men lite mer måillakänsla. tydligen är det många som har haft samma sak.. tycker att det är drygt att känna sig frisk men ändå ha ont i magen och vara svag i kroppen, typ svimfärdig. bläää.

Skulle ha hälsat på emelie en stund på sjukhuset idag men vi får se hur det blir med det. är nog inte så bra att komma på sjukan om det är något smittbart.

Love, your body, your life, yourself


tycker den här var söt. 249 kr, nelly.com


tråk

Jag har trååååååååkigt. kollar halvt på luftslottet som sprängdes och sitter och hungrar ihjäl typ.
väntar på att tobias ska orka dra sig hitåt och umgås med mig men han är seg.

winner.. hehe

"Hej! Du har vunnit pris, eftersom du fyllde i en enkät då du besäkte sportlovsaktiviteterna i oskargallerian under v.10! .."

Det där smset fick jag och natha igår. När jag och hon var och lyssnade då simon och peter spelade var vi lite duktiga och var med och gjorde tipsslinga och fyllde i en enkät men det blev väldigt flummiga svar. avslutade meningarna med typ eheeehe. aja, alltid kul att vinna något. haha.


tisdag

vaknade för en stund sedan.. är det normalt att sova i ca 16 timmar? Jag känner mig död, huvudet är verkligen inte på min sida idag..
ska baka något sött nuuu

jeans


Jag tycker det känns otroligt härligt när man får plocka fram vår/sommarjackorna. Om det är kallt härdar jag!


hehhe

ser på top model, mee like.. ska snart ta och duscha och fräscha till mig lite och sen kolla på dansen.

vill ha


Denna jacka i svart skulle jag vilja ha, fast jag passar nog inte i skinnjacka. haha
sämst bildkvalité


måndag

Iadg är jag hemma från praktiken. Imorse när jag vaknade hade jag fortfarande ont i magen, det är askonstigt man kan nästan höra hur det bubblar ibland.. fick spykänslor också men det berodde kanske på att jag var hungrig eller något. gick och la mig och sov till halv 3. när pappa var hemma på lunchen gjorde han pannkakssmet till mig eftersom jag är sämst och inte kan receptet. hehe. Och nu vet jag att jag är sämst på att steka pannkakor också..

Den lilla prinsessan

Har just sett den lilla prinsessan. det är en film jag verkligen rekomenderar. Jag såg den första gången med tjejerna från klassen hos hannah när jag var 8? år. Jag grinade åt den då och jag grinar åt den än idag. åhh så bäst film. När jag var mindre och skulle torka golvet låtsades jag att jag var den lilla prinsessan, flickan i filmen när hon fick slava och torka golvet och mamma blev så arg på mig för att jag öste med vatten, precis som flickan och höll på förstöra mitt nya fina golv typ. haha. vi måste nästan träffas allihopa någon kväll och se den, precis som förr i tiden..

B

Lite tvärt slut och så men.. hade inte ork till något mer eftersom allt jävlades. Märkte nu också att kvalitén var sämst, även ljudet. haha. men det är tanken som räknas! loveyou



åhhhh

Det verkar som att det blir en utlandsresa för min del snart. Alanya, 7e maj.. visst låter det härligt?
kände mig taggad så jag kollade lite kläder på internet. Mina skor som jag har beställt (till höger längst ner på bilden) är något jag verkligen längtar efter. Även min navelpiercing som jag ska göra om i slutet av april/början av maj.. men vi får se hur det blir med det. Iallafall så känner jag för stora luftiga linnen, shorts och tubtoppar/klänningar i sommar, även starka färger! Det är nog dags för en shoppingtur i sundsvall snart.

usch?

åhhh det känns som jag håller på bli sjuk.. magen är typ askonstig och bubblar, vad fan är det?  usch.. men bättre att jag blir sjuk nu än till helgen antar jag, för då ger vi oss av till åtvidaberg!

söndag

Hejsan!
Idag har det varit slappt. vaknade runt 12 tänkte åka runt med någon av mina föräldrar på olika affärer under dagen men fick dissen av båda två. det är inte lätt att vara ungdom idag inte.. Tobias var ute och jobbade med projektarbete så fick inget sällskap av honom heller. Eftersom bussarna INTE går på söndagar kunde jag inte ta mig in till stan heller och hälsa på emelie på sjukhuset. Tobias mamma skulle till svartby till petra så då tänkte jag att ag skulle åka högland och hämta min nya drilloverall, men då var såklart inte annelie där så det sket sig. Resten av dagen har jag inte gjort någonting förutom varit på en arbetspresentation med forever ikväll. Invigde min jeansjacka på vägen dit, GE MIG SOMMAR förfan!


lördag

idag har det varit slappt som fan, mår som man förtjänar gör man också.. ikväll blir det mys med min älsklingggg! <3

gårdagen

ojoj, känner att jag överger bloggen ibland. hehe. men ibland har man ju inte tid..
var och friserade i gullänget igår och sen hem och handla och laga mat till kvällen, vindrickning och fest! hade en väldigt trevlig kväll även fast vi inte gjorde så mkt egentligen, men älskar att dansa. haha


justnu

sitter just nu hemma hos carola, emelies ehhh "morsa". åhh vilken trevlig kväll det har varit. så härliga människor! snart hoppas jag på att emelie blir trött snart så vi kan sussa lite, för det blir upp hyfsat tidigt imorrn för att åka till gullänget för frisering.

mmmm

Snart sticker jag till kära hörnett? och umgås med emelie under resten av kvällen/natten. blir upphämtad om en stund.

håller på pusslar med en liten sak som ni kommer få se senare ikväll om jag hinner bli klar med den :)


Torsdagsnöje


caroline lindström

Grattis till min gulligull carro som fyller 19 år idaaaaaaaag !!


guess what



torsdag

Det har vart en härlig dag.. Var typ 9? plusgrader och sol ute så fick äntligen ta fram vårjackan. ÄNTLIGEN! älskar när gatorna är bara, tyvärr var dom slaskiga men det är väl bättre än att plumsa i snö iallafall.

Åkte till stan en stund och  träffade nathalie och vi kollade på simon och peter som spelade på oscarsgallerian. dom var duktiga som vanligt. lite mysdaaaag.

sen åkte nathalie hem och jag fick tråkigt så gick på subway och åt och kände mig mobbad som satt själv där. hah. lyxade till det med massa kakor och kaffelatte. mummmma.
 
Nu sitter jag hos tobias och gör typ ingenting. haha.

eheeeeee

Nu drar vii

ikväll

Väntar på några tjejer. Det är vin som gäller ikväll!

fint

Gillar när man hittar snygga bilder på sig själv från andras kameror. hehe

onsdag

Godmorgon. vilken seg morgon. jag och tobias har legat och kollat på något mysigt program som gick på 8an. dom åkte runt och letade efter hus och lägenheter åt ett par på en ö, den som robinson crusoe spelades in på. åhh, vad man blir sugen på att dra utomlands och bara må bra! snart kanske det blir så också. hihi.

nu ska väl vi äta frukost eller något. :)

bild2


Jeansjackan jag köpte i sundsvall och jag idag.

bild


Här är bilderna som jag skulle lägga upp förra veckan. mina skoor längst upp i vänstra hörnet, älskar dom!
köpte två nitarmband som är i mitten längst ner, tog bort nitarna och satte fast dom på min svarta tråkiga väst.

tisdag

Var på praktiken idag eftersom jag inte var där förra måndagen. Dagen gick faktist väldigt snabbt, nötte permanentrullning. När jag skulle schamponera en kund och skulle pumpa schampo från flaskan sprutades allt över min tröja plus i håret. det tyckte alla var jätteroligt + jag.. eheeeeeehe..... så bytte tröja på lunchen så jag slapp lukta schampo resten av dagen.

måndag

godmorgon! åhh vad jag har sovit skönt inatt. somnade till filmen bruno igår, den var typ sjuk, haha. somnade iallafall och vanade sen typ klockan fem och kom på att jag inte sett klart den, så såg dom ynka 10 min som var kvar. vaknde för ca 30 min och nu sitter jag i sängen med datorn i knät. Måste nog upp snart, ska till tobias och formatera om datorn. den är störd, har säkert tusen olika virus på den´och nu funkar ingenting känns det som. kommer knappt in på några sidor och msn går knappt heller att logga in på.  Jag får typ nått fel då det tar mer än 10 sek att komma in på en sida så hinner med ett antal aggritionsutbrott per dag. hehehhh.

Måste duscha också kom jag på så det här kan nog ta sin lilla tid.

myskväll

guuud vad trött jag är. Har legat i sängen hela dagen i mjukisbrallor och en stor tshirt. mysigt men slappt! tobias åkte för några timmar sedan så jag blir själv ikväll. har fixat filmen bruno nu som jag ska se och sen ska jag plocka fram lite gott att äta också. skulle helt klart vilja ha någon vid min sida men en myskväll med mig själv är inte helt fel.

gårkvällen

åhh, känner att jag inte har varit så aktiv här på slutet och det beror på att det har varit fullt upp ungefär hela tiden. igår kom nathalie hit och vi fixade till oss lite smått men eftersom jag kom hem ganska sent hann jag inte tvätta håret och göra om sminket så jag var ganska skabbig. hehe.. efter en stund kom några till och det blev en mkt trevlig vinkväll med kortspel och så. stack ut ett tag och kom hem runt halv 4 och började städa bort alla burkar, så himla bra val. hade inte orkat göra det idag. det är så jäkla drygt att städa dagen efter. vaknade halv 2 idag, den sömnen behövdes kan jag säga!

ohh, sedär.. det funkar att ladda bilder!


lördag

Kom hem för en stund sedan. Hair varit hela dagen i sundsvall, ikea och birsta och sen distriktsårsmöte med drillen. Blev invald som suppleant i styrelsen. hah. Köpte en liten jeansjacka på rutmflera, perfa till våren!
åkte klockan åtta imorse så jag är helt dööööd.

Sitter här nu med nathalie och snart kommer det lite till folk. hoppas på en trevlig kväll! hihi.

:)

har föresten en lite äcklig sak att visa er sen.. när det går att ladda bilder.
dummadumma blogg

fredag

puhhh, äntligen fredag. åhh vilken dryg dag. gjorde ett väldigt väldigt dåligt val imorse och tog klackskor. inte bra om man ska stå en hel dag nej. när jag slutade gick jag och handlade lite så det blir någon mat gjord. köpte också frukt som ska bli till en liten fin fruktsallad sen ikväll. mummmms ska det bliblibli. hehe. nu ska jag gå och laga mat så jag inte svälter.

Har praktiken på salong jacob föresten till den som undrade tidigare i veckan.

blä?

Asså.. jag blir lack när det inte funkar att ladda upp bilder. Någon annan som har samma problem?
Tappar helt lusten att blogga och inläggen blir såå mycket tråkigare.


Torsdag

nyss kommit hem, hade mina nya blå skor idag. inte smart. hehe, har lite skavsår..

Nu börjar dagarna gå lite snabbare iallafall, men det är väl för att man kommer in i det mer och mer. lyxade till det med subway till lunch och köpte med mig kakor på vägen hem till mamma för motivation att gå upp för backen.

Nu ska jag gå och laga mat. egentligen skulle jag bara vilja lägga mig ner och få fotmassage av min älskade eftersom jag älskar det så himla mycket och han älskar att jag älskar det eller nått. haha


lagg

laggar bloggvärlden idag eller?

onsdag

jaha, såklart ska det inte gå att ladda bilder idag heller..
Idag var det lite bättre, fick inte lika ont i kroppen och fick göra mer eftersom dom bara var två stycken som jobbade idag.
Åt lunch med natha & co på nola och hann med att köpa två nagellack och ett par skor. tror jag seriöst är beroende av nagellack.. men det är kul att växla mellan olika färger.

Sen bor jag själv i en vecka? fram för alla som ville veta.

Bläääääää

Praktikdagen var jobbig men ändå rolig. när jag slutade gick jag på staden en stund och köpte lite tjafs. tröstshoppade lite för att jag hade ont i ryggen. hah. Har svinigt ont i fötterna också. blä!
Blogg.se vill tydligen inte att jag ska visa bilder idag så dööööööööö..

visar imorrrrrrrrrgon!

första dagen

Har nyss ätit en BAMSETALLRIK med kyckling, ris och currysås.asgott var det. Är hemma nu över lunchen som blev väldigt sen idag. Det känns skönt att veta att jag bara har två timmar kvar nu sen på första praktikdagen, bara 9 kvar.. Min rygg mår inte bra just nu, när jag kommer hem ska jag bara lägga mig ner och däcka tror jag. måste springa tillbaka nu..


otrohet

Måste bara få uttrycka mig ett ögonblick.

Något som jag verkligen hatar är otrohet. Speciellt killar/tjejer som är otrogna under upprepade tillfällen men ändå stannar kvar hos sin flickvän/pojkvän. Jag fattar inte hur man kan leva med ett sådant svek, förhållandet är ju då uppbyggt på en stor lögn! Man måste ju ändå ha ett samvete kan man tycka. jag blir så äcklad när jag tänker på det. Tänk er att er partner har legat med någon annan och ändå har mage att ha sex med dig(Menar inte att det bara är sex som man kan ta som otrohet men ni fattar). Om jag skulle få höra av någon att min pojkvän varit otrogen skulle jag INTE bara låtsas som att allt är bra och blunda för verkligheten utan ta tag i saken. Vet inte hur jag ska uttycka mig men ni kanske fattar hur jag menar. Hatar när man ser otrohet men det ändå inte lägger av.

Kanske bara ska säga att detta har ingenting med mitt eller någon annas förhållande att göra utan det är bara en åsikt och tanke.

Dagen

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. har häckat hos tobias hela dagen iallafall. älskiiiiiiii på honom.
Nyss kommit hem från möte med drillen som tog ett antal timmar. tror jag ska gå och hämta lite tacopaj som mamma har gjort och sedan blir det att sova hyfsat tidigt ikväll för imorgon blir det min första av 10 praktikdagar.


just nu

Just nu sitter jag hos älskling. Fick igång internet helt själv, bra jobbat av mig! Hunnit klickat hem ett par skor, 199 kr (plus frakt). dock fanns dom inte hemma just nu men dom går ju typ ändå inte att använda utomhus nu så det duger väl. Dom blir bra mot våren/sommaren och om jag  inte hade beställt dom hade jag ångrat mig.

Nu ska jag nog ta en dusch och fräscha till mig lite tills tobias kommer hem från skolan. längtaar!

Lördag/söndag

Hann/orkade inte skriva något igår.
Ifredags var det ju fest, hade väldigt roligt. Ska nog inte säga så mycket mer. haha. vid tre åkte vi hem men kom inte hem fören fem. haha det där lät konsigt men så var det.. Vi gick och la oss och sov i två timmar och sen var det bara att hasa sig upp för att åka buss till solberg för en heldag där. ingen av oss hade vaknat av alarmen och pappa hade ringt ett antal gånger utan att någon hade fattat att det ens hade ringt. Tur var det väl bara att det inte bara var vi som var bakis på den där bussen. haha.











Mycket mer bilder än sådär blev det inte. hah


'Såhär såg det ut efter ett halvt åk och ungefär likadant efter två. gick iallafall lite bättre under dagen då vi hade vaknat till lite!

RSS 2.0