Norge

Kommit hem efter några trevliga dagar i norge. åkte till oslo en dag och lekte turister. hinner inte skriva mer nu för nu ska det fixas. halloweenfest är det som gäller.

tandläkarbesök

Skulle till tandläkaren 11.30 imorse vilket jag hade glömt och fick därför ingen sovmorgon idag heller. Blev klar där på typ 1 sekund. Fattar inte varför vissa är hatar att gå till tandläkaren, jag tycker bara det är mysigt att ligga där. men iaf så har jag tagit mig hem och har just ätit frukost. Snart ska jag iväg och hjälpa pappa att hitta några fina glasögon, sedan ska jag:
- Gå på ögrens och fixa linser
- Gå på lundbergs trafikskola
- Köpa clips till mammiii
- Köpa tights
- Gå på banken
- Packa!!
För jag, tobias och papiiiii åker till norge imorrn för att hälsa på min kära syster! kulikul :) ska försöka få min pojkvän att åka in till stan också.


<3

Ska ta hand om tvätten och sedan sticka till min kära pojkvän :)

it´s back


Bussbuss

Sticker till busstationen nu och möter emelie, carro och doggie ;D
Sedan blire inklippning av hår!


Frissering

Vaknade upp bredvid sötemelie imorse klockan nio. hon skulle till solle och jag skulle till frissan så båda klev upp. Satt hos frissan från 09.30-13.30 och bra blev det. Blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt, tänkte att löshåret skulle bli lite kallare också men det blev iaf så gott som samma färg vilket var bra.  

Ikväll vet jag ej vad som händer men det blir väl att packa och tvätta eller något.

dumlekakor <3

Myser själv framför vem kan slå filip och fredrik. försöker få hit emelie också för att se film och äta dumlekakor, tobias får dom inte längre! :)

helgen

litet tag sedan det blev någonting skrivet. ska väl berätta lite om vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna, såå intressant. I fredags blev det myspys med t. idolkväll, hur skönt som helst att bara vara hemma och ta det lugnt samtigt som man mumsar på lite godsaker. lördagkvällen blev det maskeradfest hos kim, det var väl trevligt även fast kvällen slutade ganska tidigt.



Ikväll blir det väl att bara vara hemma och ta det lugnt, ska väl baka dumlekakor till min pojkvän som jag egentligen skulle ha gjort igår. bara för att visa att jag är bäst på det! ;)

Sedan imorgon blir der att kliva upp tidigt för att gå till frissan, ska fixa håret samma färg som det nya löshåret. blekte slingor på skolan i fredags och tänkte vänta med att nyansera och skit till hårvården men nu är det som väntat tyvärr alldeles orange vilket jag inte står ut med. så det blev frissan tillslut ändå!


.

Slapp dag. Försov mig imorse men det hade emelie också så det spelade ingen roll. fick med mig min trötta pojkvän till skolan också, han kom hem till mig kanske halv 3 inatt. Åkte och kollade på en lägenhet i domsjö mitt på dagen och den var verkligen jättefin, emelie och emelie flyttar förhoppningsvis in där 1a december. Åkte sedan tillbaka till stan och gick upp till nola för teckenspråk men patrik var sjuk än, så gick ner på stan och fikade med mamsen och petra. nu blir det träningträning med teamet.


ICfashionshow

Varit på IC fashion show ikväll. Alla var jätteduktiga och det var riktigt roligt att se på. Blev kvar där ett bra tag för t & co skulle vänta på folk. Gick ner mot stan där t & co gick på olle´s och jag gick hem till mamsen som ligger och sussar. mys. nu väntar jag på en full tobias som kommer hit och knackar på om x antal timmar, ska se till att tvinga upp honom till skolan imorgon!

Slänger ut någon bild även fast det bara var skitbilder. blev mörka och fula och jag fattar inte varför det alltid ska vara någon som sticker fram ett huvud eller någon hand precis när man ska knäppa och sabbar hela bilden. tack för det!



m

skulle träna med ida idag. jag ville, var verkligen taggad.. men kroppen säger ifrån.

Slekdag


O´loréal

Haft teoridag med O´loréal idag hela dagen. Ganska så lärorikt men väldigt väldigt mycket att ta in. Imorgon ska jag och emelie bli snygga i håret om det blir som vi planerat. Tänkte använda våra kunskaper och göra lite fint på håltimmen som är typ 10 timmar. :)

Alice

Alice fyllde föresten 4 år igår så var där och firade. Grattis också till lillmammi anette! :)



lördagkväll

Längesen jag skrev nått här nuuu men iaf, i lördags blev det lite fest hos mig och det var väldigt trevligt, synd bara att vissa inte kan skilja på sina egna grejer och andras.. Större delen av kvällen var iaf bra och alla glada och trevliga. :)











Forsberg

Snackar med emma lite på facebook och hon borju i stockholm numera och går frisör där.  Funderar starkt på att dra ner dit på höstterminen i3an och ha min praktik där. "okej jo kanske det:) då får du gärna bo hos mig:)! dessutom är vi båda över 18 så dra vi ut på krogen! och vi är båda frisörare så då kan vi hjälpa varandra;D♥" Fatta vad vad jävla roligt vi skulle ha, för emma är en sån himla härlig person på alla sätt! :)

Nu måste jag börja röra på mig och kliva upp ur sängen iaf. fixtrix och sedan jobb.


Citat Bernad-Joseph Saurin

"Det är alltid ett annat hjärta som får oss att känna av vårt eget."

Jagälskardig.

panik

.

Dom bästa

Varit med mina flickor och några pojkar hos jessica och firat henne, det blev lite fiina presenter. Brabra kväll!

  

Fredaaaaag

Vaknade upp hos min nathalieeee. Fick värsta flashbacks från jultiderna när jag och hon praktiskt taget bodde hos varandra. Mystanke. Tog bussen till skolan och vi hade kundpass. Var klassvärdinna så skulle egentligen inte ha någon kund idag men fick ta annas kund eftersom hon var sjuk= kemisk färgning CT. Hade svenska och sedan slutade vi. sköntskönt.

Ikväll blir det att åka till jessica med massa annat folk för firande av henne som fyller 17 idag + mys & fika.

   


torsdagsmys med lillan

Sitter med lillan med en grogg i handen. på en torsdag... illa.
lite skål iaf! :)

glaaaad dag :)

kan inte säga annat än att det har varit en bra dag! glad elin på det :)

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och tänka på att verkligen inte stressa. haha. sedan blir det träning, ska försöka tagga till det också.


pyyyys

Sitter i min mysiga säng och lyssnar på musik i min ensamhet, men det är ju kul det med. Man blir alltid så partysugen när man lyssnar på musik såhär. Skulle vilja ha en fotodag/kväll med min kära lilla vän nathalie men hon är en mycket upptagen flicka.

nu väntar duschen sedan älskpojken!


UF-hairextensions

Blev inge teckenspråk imorse för patrik var borta utan att vi visste om det och det gjorde att jag och emelie klev upp tidigt helt i onödan. Vi gick hem till mig en snabbis och hämtade lite frukt och sedan gick vi och mötte kornelia och tog bussen upp till skolan med henne. När vi kom dit fick vi reda på att vi inte hade någon idrott, utan bara svenska som började 11.50. Hade alltså kunnat stannat hemma idag, men det var ändå riktigt skönt att kliva upp och få något gjort på svenskan. Har suttit i ca 2½ timmar nu och fixat reklamprylar till UF-företaget och börjar bli riktigt less på de förbannade sakerna just nu! Måste nog göra något annat nu innan jag slänger datorn i golvet. 



Så nu ska jag ta och dyka ner i ett papper och skriva en bokrecention till svenskan och ätaaa, hungrig som ett svin.


göööravad?

Har inte gjort ett dugg idag typ. typ suttit i soffan och tyckt synd om mig själv och klickat runt på oliika bloggar och så. sitter fortfarande här i soffan rastlös och är svinhungrig så ska nog ta och röra på mig och laga lite mat. klippte försten bort det fula slitna på håret längst ner och satte i några fler slingor som hade lossnat, skönt att få bort alla äckliga slitna tovbollar! noppade även ögonbrynen som var som en barrskog typ, sköntskönt.

nej nu ska jag gå och laga mat, duschen är efterlängtad också!

8 månader.

Massa kärlek till dig, tobias hanzon! <3


tisdagtisdagtisdag..


Sitter hemma och kollar på top model.

mensvärk är ju också ganska roligt.

nytt hår.

Legat hela dagen typ. ontont i magen.
åkte på max med tobbbias och ät frukost/lunch/middag.
ska kolla på lite löshår nu som ska beställas, skulle verkligen behöva nytt, fick höra av emelie att det var billigare just nu. planerar även att byta hårfärg så då kan det behövas lite nytt.
sedan efter det blir det att åka iväg med mammi på kusin Tindras ridning när hon slutar jobbet.

slappis

Morgonen var slapp.Träningen var slapp. Sitter och slappar, dricker fanta och väntar på att maten ska bli klar (jag är en duktig kock idag). Ska se one three hill nu och sen blir det väl att slappa vidare till tobbbbbbbias.

Seg flicka

Glada och trevliga människor och party en fredagskväll, kan det bli annat än underbart?
Bra kväll igår. Startade hos mig med lite groggar och smink/hårfix. Sedan gick vi iväg till Klara där det var annat trevligt folk. Blev lite spel och dans och sådant. Kvällen avslutades på max. Brabrabra kväll!

Slapp som bara den idag, vaknade bredvid älskling klockan 2 och klev upp och åt frukost. Nu ligger jag i sängen igen och slappar och tobias åkte iväg och skulle hämta bil.

Borde nog kliva upp och fixa mig lite snart för det blir middag med gäster (min chef på apoteket ;) bl a) hos mammi. Är så jääävla glad över att jag slipper vara bakis idag! :) :) :)

Slänger ut några av dom få bilder som togs igår även fast dom ät uglyyyyyyy.

 


pågång

världen bästa tjejer är här.
on the way to the fucking partyyyy!!! ;)

fredagseftermiddag

Åkte till älskling för att hämta grejor där tidigare (t ex min kamera, grymt viktigt ;) ). La mig ner i hans säng för slapp och mys. somnade fan direkt, på sekunden! Det var helt sjukt skönt.

Nu sitter jag här och väntar på flickor som snart är på ingång. Ska fösöka få pappa att köpa pizza också men det lär nog inte vara allt för svårt att få som jag vill.


smile

varit på arken och varit duktig och guidat frisörer. Det var typ "Hejhej, ni ska två trappor upp och där får ni mer information" + ett fetsmile på läpparna. Kändes typ som man hade hakat upp sig lr nått. haha!

Nu sitter jag och carro hos mig iaf och äter tacogratäng. mummmmmmmmmssss.

snarthelg (Y)

Hade teoridag idag med polisen, räddningstjänsten mm. Var faktigst väldigt vädligt lärorikt. "Nallen" skulle lära oss att bli bätte överlevare, fattade noll av det han snackade om. haha!

Träningen gick braa, tränade stenhårt och det känns som att det börjar bli ordning på det hela snart. Det känns galet bra för tillfället! Filmade och upprepade och filmade och upprepade.

Nu ska jag ta en skööön dusch, ta något gott att äta och sen hoppas jag att min boyfriend vill umgås. Kan behöva lite myspyysss.

Imorgon är det fredag vilket känns oerhört skönt. Heeeeelg!
Det blir iaf lite sovmorgon till 09.45 och sedan ska jag och Carrro stå på arken och guida frisörer från hela landet till "reception", svenska och sedan blir det något festaktigt med flickorna, me like!




nu är det onsdagsmys..

sticker till kärleken.
<3

systeryster

Varit på arenan och ätit lunch och sedan blev det staden med syster.
Äta med henne lite senare innan hon åker tillbaka till norge.
Hejdå syster!


hah

sjuk som aldrig förr.

Sexmissbrukare enligt tttobias.


gulligull

Varit i sund ikväll och klippt Lovisa, Natha, Nina och Alex.
Träffade Ellen och Alex lilla bebiissss också, fyfan vad söt, skulle nästan kunna äta upp den!
Satt och höll i den hur länge som helst, himla sötsak.
Stort grattis till Alex och ellen.

Synd att jag inte skulle orka med en sådan liten skrikande sak,
för dom är ju så himla söta.
Gulligulligull!


Carina Berg

Kundpass idag. Hade en söt liten tant som ville klippa samma frisyr som Carina Berg,
så det blev en kort spretfrisyr som hon passade bra i.

Nu sitter jag och väntar på tttobias ska sluta så vi kan dra på affärn för att sedan laga mat.
Efter det blir det att åka till sund för att klippa Lovisa.




UF

Ligger i sängen och slappar.
Dagen var inte allt för jobbig.

Hatarhatarhatar att inte min i-knapp funkar,
måste typ trycka hur hårt som helst för att det ska skrivas något.

Ligger iaf och försöker fixa en hemsida till UF-företaget.
Jag och Carro jobbade med visitkorten förut.
Här är ett förslag på hur dom ska se ut, vad tycks?



Nej, nu ska jag fortsätta med hemsidan, sedan upp till mamma och äta.


love.

Du gör mina dagar till de mest underbara.
Du gör mig till den lyckligaste flickan på jorden.
Du är min stora kärlek.
Tobias Hanzon, jag älskar dig så enormt! <3

Slappsöndag

Slappisdag idag.
legat och myst i sängen typ hela dagen,
Och färgat hår på t och hans mamma.

Imorgon är det måndag och det känns oerhört jobbigt
att veta att man måste kliva upp tidigt..


flickor










Halvseg tjej

Ligger i älsklings säng och väntar på att han ska komma hem och bjuda på lite myspys.
Han åkte iväg för en stund sen och skjustade folk till staden.

Dagen har varit sjukt jävla seg. vi låg kvar i sängen tills typ 4 och sedan åkte vi på matcompaniet och åt pizza, plus till lisa för att hämta grejer och till kroksta och lämna grejs till carrrrrro.

Gårkvällen var riktigt jäkla kul, snacka om girlpower!

Mat, fyllespel, dans, sång, snapsvisor och mängder av shottar.
Det måste verkligen göras om
!


JAGÄLSKARTOBIAS<3

:)

klockan är inte mkt mer än fem och jag är redan halvglad..

Emelie och Elin taggar inför kvällen!!! ;D


orkar inte

Hur roligt känns det att börja plugga svenska nu då?
Nej, inte roligt alls!

Nu ska jag bleka tänder och sen ska älskiiiii få hämta upp mig
för att sedan åka på coop och köpa gotta, 29.90 kr/kg.


party

ligger i sängen och lyssnar på musik,
bli så jävlaaaaaaaa partysugen.
partyparty på fredag!
Det gillas.


sovmorgon

Har sovmorgon till 11.45, vad fan gör jag vaken nu?
Jo, Tttttobias väckte upp mig med lite mys.

var på tjejkvällen igår på stan. orkade inte ens gå in och kolla på gina tricot.
Kom in typ tre meter och sen gick det inte att röra sig. så tänkte nog
titta in där en snabbis innan jag åker upp till skolan , nu när jag ändå är vaken.
Hittade en liten söt partyklänning och lite armband iaf.
Stod emot många onödiga köp kan jag lova!

  


RSS 2.0