Tisdag

Vaknde kvart i 10 imorse och jag skulle vara på praktiken 10, det blev en riktig slappdag kan man ju säga!
Gick och fixade en massa saker på lunchen. Bytte till nått abbonemang, köpte skor, strumpor och leggings och gick och piercade naveln. tredje gången gillt va! Nemen, den här gången blev jag faktiskt riktigt nöjd. den blev inte sne som den tidigare blivit och nu blev den riktigt långt in. najsnajs. Bytte också till en kortare stav i tungan när jag ändå var där.
Se blev det lite köp inför resan till helgen, vanliga nödvändiga saker.

Just, bakade havrekex med tobias moder och syster igårkväll och då blev jag assugen på baka lussekatter.
Någon som vill baka med mig? tror min karl strejkar..


Helgen

oj, nu var det jäkligt längesen jag skrev något.
Det har varit fullt upp som vanligt och då prioriteras annat.

Det var ju 200-dagars i fredags och det spårade lite.
Tror det blev lite många fishshotar för en del ;)
Men tror vi hade haft jäkligt kul om vi hade varit kvar.
Sov hos jessica och på lördagen var det kickoff med drillen som jag
och de andra tjejerna som var med på vm i norge fixade.
Var ju något seg!

På kvällen somnade jag och sov till 9 och sen åkte jag till tobias och hade myskväll med honom.
Och på söndagen tro det eller ej.. blev det jobb. För ovanlighetens skull!




Snygga tjejer som kom och fixade håret hos mig!
Och temat var alltså rock vs stureplan.

Onsdag

Hej på er! dagen har det gått jäkligt snabbt.  Efter min lunch kom jessica till salongen och färgade håret hos mig, hon blev så fin så! Drack ett antal koppar choklad och fick ett rejält snack.

När jag slutade gick jag till subway och träffade nathalie en stund. Köpte kaffe och en kaka var och satt och snackade innan hon skulle vidare på bion. Alltid lika roligt att träffa den flickan. Vi är så lika hon och jag, tycker och tänker samma saker. helt sjukt!

När jag kom hem blev jag sugen på ban&jerrys så jag tog bilen till kvantum och köpte. Föröskte få tag på jessica och se om hon ville ses ett tag men hon verkade ha annat för sig eftersom hon inte ville svara. Är så jäkla rastlös!
Nej, nu ska jag äta glassen och se paradise hotell på tv6play.

KÖRKORT!!

Det känns så jävla skönt, en jävla lättnad!
Har aldrig varit så rädd som när jag skulle trycka på "avsluta prov" knappen.
'Fyfan asså. Men nu är det bortgjort och kirrat iaf.

Nu ska jag äta ben&jerrys och köpa en riktigt stor godispåse ikväll, det tycker jag att jag är värd!


Måndag

 Har haft ont i magen ända sen jag vaknade och nu känner jag mig illamående. Jag dör om jag får magsjuka, helt allvarligt! Nu ska jag se någon bra film på datan och kolla om jag får i mig någon mat


Nails and hair

Har gjort fransk manikyr och limmat på stenar på naglarna och väntar nu på att det ska torka. Vågar inte riskera att gå och borsta tänderna eftersom jag redan gjort om allting en gång. så jävligt!!
Fönade upp volym i håret tidigare också. Det blev jävligt fluffigt men lär ju ha samma gamla vanliga morgonfrilla imorgon ändå. hehe.

Nu ska jag sussa och sen upp tidigt imorgon för att gå till körskolan och plugga teori. hoppas på att den fortfarande ska sitta imorgon nu så jag slipper oroa mig mer över det.

Söndag

Hade myspysmorgon med frukost på sängen och sen var det raka vägen mot jobbet klockan 3. Skönt med såna småpass ibland. Kom nyss hem och funderar på att hoppa i duschen, kan inte påstå att jag luktar gott precis!

OMG, OMG, OMG!!!

Jeans för andra dagen irad btw. Heeeeeelt otroligt för att vara mig, har annars jeans ca 1 gång varannat år. hehe

Lördag

har jobbat jobbat och jobbat idag. Sov som vanligt för länge och var på praktiken mellan 10 och halv 4. sen direkt till burgerking och kom därifrån för ungefär en halvtimme sen.

Nu väntar jag på att jessica ska komma och umgås lite. Längesen man träffade den flickan :)

Trötter

mjaaaa, gick väl sådär med att kliva upp sju.. har nog inte varit så trött på 10 år ungefär. men nu är jag iaf uppe och färdig och lite piggare,  men skulle nog behöva lite kaffe. Mot körskolan, hoppas det inte är kallt ute!

babbelinlägg

Gud vad mycket inlägg det blev idag men det är för att jag har tråkigt. slut på allt tidsfördriv och körkortsböckerna tänker jag inte öppna fören imorgon klockan 07.00! Har helt allvarligt funderat på att åka till tobias och sova fastän inte han är hemma bara för att komma mig upp imorgon så tidigt (brukar bli väckt och åka med hans mamiii).

Hade tänkt sova tidigt ikväll men nu sitter jag istället med en godispåse och funderar på om det är smartare att duscha nu eller imorgon. Det känns som att det förmodligen blir idag, annars måste man ju liksom upp ännu tidigare. Har bestämt mig för att raka bort håret som jag sparat ut ca 1 cm från benen. Håret skulle nog må bra av en inpackning också!

Kollade också efter kläder i garderoben *Läs: kastade ut hela garderoben på golvet* och hittade några godingar. Outfit imorgon blir den varmaste koftan jag äger, ett par jeans, glasögon och uppsatt frisyr. man måste få vara slapp ibland också, längtar till vi är tillbaka på skolan så man får ha mjukisbrallor på dagarna. haha

SNART SÅÅÅ!!!

 

kollar studentmössor och annan skit. Nu börjar det kännas att det är nära, det jag har längtat efter i över ett år. Det pirrar i magen, snart 200 jävla dagar!!


Inköp

Det var föresten 50% på allt på bikbok idag. Inhandlade inget.. fattar allvarligt inte hur inget i hela butiken kan falla en i smaken. Eller om jag ska vara ärlig köpte jag två nagellack för 29. 
Sen ett nagellack till på kicks, stenar till naglarna och nagellim. Hade kunnat haft långa och fina naglar men dom är tyvärr bara långa, failade ganska hårt med pyntningen. Ska visa sen om jag får tag på en kamera!

Klippte syster idag också på praktiken!


Torsdag

Hejpåer. Gud vad jag har nött teori idag. satt på körskolan sen 7 imorse till 11, hade en lektion där imellan och sen blev det ett antal timmar på praktiken när jag inte hade något att göra. Det måste in så grymt mycket i huvudet mot den tiden som finns. bläää på det!

Nu ska jag springa på hemköp och köpa något gott och sen se de två avsnitten av välkommen åter som jag missade igår! :)

Onsdag

Är på praktiken och har just ätit och löst gabbys korsord. mouahahaha. Det är lite lugnt idag som det brukar vara i början av veckan.
Snart ska jag springa iväg till körskolan och köra lite teori över lunchen och sen blir det tillbaka till klockan 6 då det är dans.
Sen ska jag till tobias och färga håret och göra slingor på hans mamma.


ung och bortskämd

ja.. vad säger man?

Nu ska jag packa ihop och sen kommer t och hämtar upp mig, älskar dig<3

Måndag

hemma nu! Permanenten gick bra och hon jag gjorde den på blev nöjd. Det blev en klippning efter också för att få bort dom slita topparna.

Har också hunnit med lite träning. fortsatte lite på showprogrammet men jag känner att jag har dåligt med insperation just nu, hoppas det blir bättre morgon.

Nu ska jag kolla om jag hittar något gott i skafferiet och se om jag hittar avsnitten av ung och bortskämd som varit. kulikuli.  ska föresten försöka plugga lite körkortsteori också och det blir nog körskolan imorgon, är ju ledig!

Just the way you are

Är hemme över lunchen. såhär ser jag ut idag, kör på reseptioniststilen eller hur var det?



Snart ska jag tillbaka på praktiken och ska ska jag göra permanent(!!) på en tjej som har typ 2 meter långt hår. Och jag skojar inte med långden på håret.. Önska mig lycka till!

inte dåligt

Föresten, jag blev lycklig som fasen i torsdags. Det var aslugnt på salongen så vi passade på att storstäda. Rensade ut alla stora shampo/balsam och inpackningar som inte användes och fick ta hem det vi ville ha. Så jag har shampo/balsam/inpckning för typ 10 år framöver nu! Wonderful

Sunday

Jävlar vilken lång dag det har varit idag! Har jobbat hela dagen och det var dynglite folk. Om jag inte hade haft så bra arbetskamrater hade jag nog avlidit lite idag. 

Ska nog begrava mig i körkortsböckerna ikväll skulle jag tro!

Torsdag

Började dagen med lite plugg och körning på körskolan. Hade utbildningskontroll med en annan lärare än jag vanligtvis brukar ha och det gick bra. Det var första gången som jag körde i snö och jag ville ju köra sakta för att inte riskera att typ halka av vägen eller nått men han tvingade mig att gasagasagasa.. Men FYFAN, kan inte se mig själv sitta där i bilen och typ inte veta vart jag ska ta vägen ungefär..

Ah, iaf så har jag just lunchat med nathalie och nu ska jag springa tillbaka till praktiken. sen blir det upp till mamma för att klippa henne och sedan kanske iväg till nathalie och göra lite program. najsnajs!

Nu blir det mys

Laddar upp med tacochips och salsadipp i väntan på att tobias ska komma hit. Till det blire det "välkommen åter", typ sjuk serie. haha


Äckeljävlasnöhelvete

Idag har vi så gott som inte gjort nånting alls. Fick se schemat inför vårterminen och jag måste säga att det faktiskt var hyfsat bra. På eftermiddagen snackade bort hela salongstiden. MEN det var faktiskt viktiga saker vi pratade om. Träffar ju inte klassen så mycket nu för tiden och då kan det vara bra att snacka ihop sig ibland.

När vi slutade gick jag ut i äckelstormen och till körskolan och pluggade lite teori, satt där i typ 1,5 timmar.
Kom hem för en timme sen ungefär och sen dess har jag lagat mat, kycklinggryta med hemgjorda klyftpotatisar. mmmmmmums!


onsdag

Ligger i sängen nu helt jävla proppmätt. hittade lite subwaykakor i väskan sedan gårdagen som fick bli lite frukost. känner nu att det förmodligen blir en riktig frukost lite senare! hah

åkte in med Anna-lena till stan klockan 7. känner mig asdöd, det är sjukt jobbigt att kliva upp tidigt. spec om man har en pojkvän som är kvällspigg så man stannar uppe länge på kvällarna. USCHOCHFY på vädret också, typ snöstorm ju..

Iaf så ska vi till skolan idag igen för att träffa lärarna och ha lite svenska. Gabby skrev till mig på facebook och sa att madde var sjuk idag så hon skulle vara ensam på salongen=mycket att göra. SYND att vi skulle till skolan just idag säger jag. 
Nu ska jag fixa mig lite och sen äta en RIKTIG frukost! 

tisdag

Kom nyss hem från körlektion och nu har jag bokat uppkörning och teoriprovet. HELVETE, är redan nervös!!
Ska åka till umeå idag. tobias ska på undersökning? på sjukhuset inför operationen så jag följder med som moraliskt stöd. snäll jag är! ;) nemen, det blir nog mysigt. Nu ska jag äta frukost iaf..


Såhär känner jag mig just nu

Måndag

Är hemma över lunchen nu. Lite senare än vanligt men hade kunde gå på lunch eller ta en kund så då tog jag såklart kunden. Nu ska jag äta och sen springa tillbaka.  Man hinner då inte mycket på en timme!


Lördag

Godmorgon. Var uppe 11 imorse. Igår blev det bara mys med tobias med idol och så, så vi gick och la oss ganska tidigt. Har hunnit duschat och sminkat mig och nu ska vi dra in till stan och fixa en svart skjorta till tobias.
Sen sticker jag och carro till hannah och börjar dricka lite med några tjejer och sen vidare till bjästa där festen är.
Ska fösöka få några bilder. har ju ingen kamera längre så ska få carro att ta med sin:)

utklädnad

Imorgon är det halloween/utklädningsfest igen och den här gången har jag bestämt mig för att inte vara blodig.
Hade inte ens börjat fundera på det fören nu, så jag tror det blir en enkel lösning, dvs en tjejig version av michael jackson! hehe


Fredag

Har nyss duschat och sitter nu i sängen och ska fösöka få på lite smink.
Det var tänkt att jag, emelie och nathalie skulle ut på nå festligheter ikväll men vi visste inte var vi skulle och ingen orkade dricka så vi ställde in det.  Vi får väl se vad det blir istället.

Ska försöka fixa mig nu och sen ska jag gå och hämta ut mina linser på specsavers. Ska ocskå hämta mina glasögon som ligger och skräpar på praktiken.


Torsdag

Kvällen igår var helt OK. Haha, eller konstig kanske man ska säga.

Idag har jag jobbat mellan 11 och 20, är helst slut!

blabla


Onsdag

Gordmorgon! Sitter i köket och väntar på att drillarna ska komma så vi kan fixa musik, kanske blir att träna lite också. åkte med tobias till stan när han började jobba klockan 10 så har varit duktig och startat diskmaskinen och släng i tvätt i tvättmaskinen.

Klockan ett blir det körlektion, sen blev jag inringd på jobb 3-7  och efter jobbet blir det olles!

(Y)

Var nere och skulle boka tid i tvättstugan och möttes av en nybliven granne som babblade sönder ungefär. Gilla trevliga grannar!
Nu blir det att hoppa in i duschen och sen har jag en massa godis som ligger och väntar på att bli uppätet

Hair

Föresten, färgade ju håret igår, tänkte att jag skulle visa. Byebye utväxt! Det blev ganska mycket kallare än jag hade innan. Färgen blev skitsnygg men saknar mina bruna slingor. Gjorde också en grå slinga i luggen men färgen ville inte ta på mitt hår så ska göra om den någon dag.

tisdag

Kom nyss hem från salongen. Det var nästan fullbokat idag så jag fick ta nästan alla kunder som kom in. Har så gott som stått med en kund hela dagen och lyckades skramla ihop 100 kronor i dricks. inte dåligt!
Var på synundersökning idag och fixade bruna linser, får dom troligast innan helgen. Det var jäkligt längesen jag hade färgade linser så det känns kul faktiskt!
Hann också köpa en tröja på lunchen. Fin och spetsig!

:)

Har nyss bakat chokladbollar med nathalie som jag har fryst in nu, dom är så mycket godare frysta! Hon åkte hem nyss så nu väntar jag på att tobias ska komma. pappa jobbar så annars hade jag vare ensam hemma.

Föresten, färgade håret idag. Jag blev väldigt kall och utväxten blev mycket bättre. skulle ha en effektslinga också men den syns typ iinte så ska göra om den imorgon och ev kanske klippa mig :)

Alla i seniorteamet som läser det här, vad tycker ni om cirkustema?? Typ olika delar. en med clown, en med typ tiger osv.. Fick lov att spara klippet här



Måndag

Sitter på praktiken och chillar. Det är väldigt väldigt lugnt idag och det kan vara skönt ibland.
Snart är det lunch och då ska jag hem och äta lite snabbt och sedan försöka mig på att kolla på stan en stund.
Det hinner man liksom aldrig när man jobbar 7 dagar i veckan.

Ikväll blir det träning, eller jag ska ta det lugnt eftersom det inte är helt hundra än men ska fundera över lite musikförslag med nathalie iaf. Sen blir det hem till mig med henne och baka chokladbollar. Myyysigt :)

RSS 2.0