Klipp

Nu ska jag hänga upp kläder i garderoben, fixa i byrån och sedan åker jag till sund för att klippa familjen schavon.
Tror jag ska åka och kolla på träningen sen också och fota lite.

Måndag

Idol var grymt måste jag säga.

Har hållit hus hos t hela helgen eftersom jag inte har jobbat något. Första helgen på länge som jag är ledig hela helgen och det har varit HUR skönt som helst! Helgen blev så lång!

Idag när jag vaknade hade jag asont i huvet. Tror fortfarande att det beror på linserna men om jag har glasögon ett tag blir det inte heller något bättre eftersom det är för svag styrka på dom. Men iaf så hoppade jag över första lektionen och åkte istället till skolan efter lunch.

Nu har jag och carro varit på arnsköpcenter och köpt lite småsaker.

10 kr/st

30 kr/st

25 kr

Dessertskålar 6 st 60 kr

10 kr/st

Förvaringslådor till min byrå 15 & 10? kr/st

Deo 10 kr. Det här är jävligt psykiskt men efter ett tag tycker jag att den deodoranten som jag använder börjar lukta svett, därför måste jag byta ibland.

Köpte också galgar till mina kläder.

Idol

Har slappat hela dagen hos tobias. Åkte hem vid 5 och åt pizza hos mamma. Nu ska jag betala 2 st räkningar, limma min nagel och sedan är det idol som gäller, verkar som att hela övik ska dit!


Nytt i garderoben

Åkte ju som sagt till umeå igår när vi slutat med tjejerna. Shoppade en hel del på rean där, mycket mer än jag trodde det skulle bli. Hade en mycket trevlig dag med många roliga stunder! Kom hem runt halv 9 och åkte då till tobias där vi hade lite myskväll.

bilderna är inte så bra, skyller åter igen på ljuset i mitt rum. vissa är tagen med blixt, andra inte osv

läppglans MUS 135? kr

Linne, Carlings ca 60 kr

Jättemysig kofta, Carlings ca 100 kr

Skjorta, Monki 80 kr

Börs, Gina tricot 129 kr

Halsduk, Monki 40 kr

Klocka,  Ur&penn ca 200 kr

Köpte också den korallfärgade blusen man ser skymten av där i kanten för ca 80 kr & en jättefin silverring för 99 på Rut m flera och en svart tröja på Carlings för ca 60 kr. Helnöjd!

Hejdå

Nu är jag klar med naglarna! Dom blev inte helt perfekta så jag orkar inte tjafsa med någon bild.

Tänkte åka till min älskade nu och mysa. Imorgon är det umeå som gäller!

nageltippar

Förra gången då jag var på kvantum och skulle köpa nageltippar klagade jag i kassan och sa att dom skulle ta hem såna. idag när jag var där hängde dom där och bara väntade på mig.. så nu har jag varit dryg och satt fast 5 naglar, ena handen kvar! :)

pictures

Följde med syster igår på träningen och fotade lite.



Gratis är gott

Fick för mig att städa rummet (mest för att mamma tvingade mig), packade upp väskan sedan helgen och hittade lite gratissaker från hotellet. Brukar ni också ta med er schampo, bodylotion mm när ni bor på hotell?


Headache

Har äckelont i skallen. Ska nog ta en dusch och sen gå ut på en promenad och få lite frisk luft.
Måste köra bilen till pappas jobb också för det är ett däck som knappt har någon luft i sig.
Blääckeldag.

Imorgon blir det en tur till umeå med carro och kornelia. Vi slutar klockan 11 så åker direkt då.

Maxmat<3

Nu ska jag och syster ta en tur till max och käka. sen ska jag skjutsa henne på träningen och kanske stannar där ett tag och sedan till pappa och klippa honom. Så bilderna kommer sen. :)


Onsdag

Onsdag idag ja, skrev rätt. Har haft andra dagar hela veckan, t ex igår hade jag både måndag och onsdag. haha.

På onsdagar är det världens drygaste dag i skolan. Har religion och svenska hela förmiddagen från 8.10 till 12-tiden och det är förjävla drygt när man är trött. MEN lyckades genomföra dagen hyfsat bra och eftermiddagen gick riktigt snabbt. Hade curling på gympan och det var första gången jag testade det så det var lite spännande. Men det gick trots allt ganska snabbt att lära sig hur man skulle göra vilket var bra. Känner mig duktig som har varit med på gympan ända sen vi började, även fast det bara är tre gånger. haha. Älskar att träna men har lite svårt för just skolidrotten, allt är ju inte så himla roligt jämt.

Fick också reda på att vi har 50 poäng för mycket av kurserna så hade inte behövt ha psykologi. Men jag känner ändå att det är bra att ha i ryggsäcken så avslutar den ändå.

Nu ska jag gå och käka och sen tänkte jag fota lite, väntar bara på att batteriet ska ladda klart!


Tattoo

Sitter och funderar över en ny tattoo. Vill göra något i nacken, typ en text. Samtidigt vet jag absolut inte vad jag ska skriva nu när jag redan har en text. Det är så jävulskt snyggt med en i nacken!

Permanent

Idag har vi varit i salongen hela dagen och nött på parmanentrullning. Ser permanentrullar när jag blundar! På förmiddagen var jag ganska slapp så satt och skrev utvärderingar (som vi måste för att få dom där jävla betygen!). Sen hann jag rulla två huvuden resten av dagen. Båda under en timme, vilket vi ska hinna.

Efter skolan åkte jag, carro och kornelia ner till stan och sprang in på gina. Fyndade lite smycken, visar sen.
Efter det gick vi och tog en fika och kaffe på lunbergs, det är najs det.
När dom skulle ta bussen gick jag hem till mamma och sen kom pappa och lämnade bilen till mig här.

Igår

Igår var jag hemma från skolan eftersom jag hade så ont huvudet. Tror att det berodde på att mina dygnetrunt linser hade torkat ut mina ögon lite väl mycket men det är aldrig roligt att vara i skolan med ont i huvudet så det blev en slappardag. Tobias och jag åkte till honom vid 3 för han skulle träffa en läkare för att se om han fick längre sjukskrivning men det fick han ju såklart inte. Vad är det för JÄVLA fel på sveriges regler!!?
Iaf så köpte vi thaimat påvägen hem och sen slappade vi resten av kvällen. Eller ja, tog en tur in till stan och träningen för att lämna anettes mössa och sedan till clayton för att hämta ett usb-minne.


Slapparsöndag?

Halvligger i sängen och degar. Var inte det minsta bakis idag tack och lov! Ibland kan jag faktiskt bli mer bakis om jag har druckit lite än när jag är kalas..

Började jobba klockan två så klev upp ungefär kvart över ett och gick sedan ner till jobbet. Det var ganska lugnt till en början men efter ett tag blev det full rulle som vanligt. Fick höra av en jobbarkompis att jag hela tiden är så possitiv med allt och har en bra attityd. Alltid roligt att få komplimager!

Nu ska jag bli upphämtad av tobias och sen ska vi på ica och köpa lite onyttigheter, blir dock kanske lite vindruvor eller liknande för min del. Sen ska vi hem och se solsidan och mysa. Längesen vi hade myskväll bara han och jag. Är ganska sliten efter helgen eftersom jag knapp har sovit så det ska bli hur skönt som helst! Har en tendens att somna när man kör igång en film så får hoppas på det bästa.


uppsala

Kom hem från en stund sedan från brux. Det var 150-dagars där ikväll med tema after ski. Det sög riktigt hårt! Hoppas för er andras skull att det var roligare tidigare under kvällen..
 Kom dit vid kvart över 1 iaf. Hade köpt biljett och alltså det var lika bra att åka dit en stund. det var tänkt att det skulle gå snabbare hem men vi åkte från uppsala vid 6, allt ska ju ta sån jäkla tid!


Det gick iaf bra för de flesta idag och vi fick en del riktigt bra placeringar på tävligen. Extra stolt över veronica (och ida då såklart) som tog guld!


Framme

Framme i uppsala nu, eller vi har ju varit här ett bra tag. Åkte hemifrån vid ett och var framme här ungefär sju-åtta?. Vi stannade i sundsvall och åt så det tog ju ett  bra tag. Sen har vi varit och handlat lite kvällsfika, om man vill ha något utöver lunchen imorgon. Det är helt underbart här på rummet.

Ska ta ett bubbelbad nu med inpackningen och ansiktsmask och sen blir det att sussa. Ska kliva upp 6 imorgon för att fixa mig själv och sen blir det att hjälpa dom andra med smink och sånt. Ska upp och äta frukost klockan 7 och sen måste vi åka direkt till hallen. Ser fram emot en spännande dag imorgon!




Hästenssängar<3


bilder

några bilder sen förra helgen. Tänkte göra det igår men då funkade inte internet.




Inpackning

här är inpackingen jag köpte i veckan. Den blir varm när den kommer i kontakt med vatten och det blir väldigt skönt. värmen gör också att ämnena tränger in i hårstrået bättre. Den kostar bara 50 kr i salongen på skolan eftersom det är en utgående produkt. hur bra som helst! dock är min favorit inom hårinpacknigar fortfarande den reparerande från goldwell.


Torsdag

Hade ont i magen imorse så åkte till skolan efter lunch och slutade 10 i två. Vi har helt underbart schema. Nu ska jag packa ihop lite saker och sedan åka upp till mamma. sen blir det jobb klockan 4. Det känns lite drygt måste jag säga!
Klippte mig i tisdags. Köpte också en inpackning på skolan som jag ska visa sen när jag kommer upp till mamma.

Party

Har just sminkat mig och fixat håret och nu är jag redo för tt åka till viktoria där jessica också är.
Sitter väl och dricker där en stund och sen bär det vidare mor harrys. Vi kanske ses där?
Blev inga bra bilder eftersom det är cpljus i mitt sum så hur jag såg ut får ni se sen.


Håret

Här är alltså håret. Mamma tyckte att det såg mycket mörkare ut men perosnligen tycker jag att det känns mycket ljusare! Nu är det lite konstigt ljus och så, så färgen på bilerna stämmer inte riktigt.


Egen hårvård

Idag hade vi äntligen egen hårvård på skolan! Carro gjorde folieslingor i hela mitt hår. Utväxten och lite på längderna och sedan varvade vi det med lite mörkare slingor så det skulle bli ett mer naturligt resultat. Färgade också ögonbrynen för första gången i mitt liv men tror inte det blev någon skillnad på färgen.
Vi skulle egentligen sluta 11 men vi kom från skolan klockan 3. Det var tur att jag hade bilen, för jag hade aldrig pallat att vänta på bussen!

onsdag

Ikväll har jag varit på bio med syster, mami och moster. Vi såg ju då änglagård eftersom mamma och moster karin så gätna ville se den. Den var väl sådär.. Om jag säger såhär så var den största delen 45+ så jag kände mig lite halvmobbad där. Men vad gör det när man hade det så bra ändå. Var på subway innan och åt och sen köpte vi götta på ica.

Nu sitter jag vid tobias dator och har just betalat in pengar för hotellet när vi åker till uppsala nästa helg.
Ska kolla om jag hittar någon bra film som vi kan se sen men måste nog gå upp snart så inte tobias blir uttåkad utan mig sådär. hehe

Hair

Tog just ur mitt löshår. Det hade lossnat så många slingor, sen hade jag varken fixat ordning färgen eller klippt in det så det var lika bra. plus att vi har egen hårvård på fredag så då blir det ju lite svårt om halva huvet ska vara täckt med lim. Känner mig ganska korthårig numen.. men det är bara att gilla läget.
ska duscha om en stund tror jag och sen se någon film. Har så mycket tid för att slappa nu när det är skola istället för praktik!

Ny ögonskugga+primer

Nu ser man ju inte riktigt eftersom lampan lyser mer uppe på handen men den är iaf ögonskuggan jag köpte utan primer och den under med. Rätt så stor skillnad på färgen faktiskt och man känner riktigt när man tar på skuggan med primer att den verkligen sitter.
 Mitt köttiga ärr kom med där lite fint också.


Sandra 19år

Bilder från i fredags. Jag SKA komma ihåg sandras present imorgon! :)






EV


Tröjan jag köpte på bikbok förra veckan. Såg när jag tog på mig den att en knapp saknades så det blir att gå dit och klaga lite.

Slappt

Slapp dag var det idag. Pratade om praktiken nästan hela förmiddagen förutom ungefär en timme då vi fick föna i frisyr, det skulle typ bli som en galafrisyr. Det känns mindre drygt att stå och jobba på docka nu mot i 2an.. knasigt.

Slutade 1 och då gick jag carro och kornelia ner till stan där jag shoppade loss på makeupstore och en rinf och örhängen från glitter. det är sjukt vad jag är beroende av olika örhängen.

Ska visa eyeprimern och ögonskuggan sen

helgen

tänkte göra en liten snabbgenomgång här vad jag har gjort dom senaste dagarna. hehe.

Fredagskväll var det ju först lite förfest hos sandra och sedan vidare mot harrys. Började bra med att glömma hennes present hemma, duktig som man är men sen blev det bara bättre. Tog en taxi in till stan ganska tidigt så vi skulle slippa stå i kö så länge. Hade jätteroligt förutom att det gjorde lite ont i fötterna på slutet. Hade mina mördarpumps på ca 12 cm klack så tjejer, ni förstår nog vad jag menar.. Åkte hem till t och sov och sen upp på jobbet klockan 12.

I söndags blev det också jobb. Värsta mardrömmen. Vaknade av att zabina ringde och ville att jag skulle komma och börja jobba tidigare istället för klockan 11 då jag istället skulle börja. Sen var det fullt upp hela dagen, den enda lediga stunden var på lunchen i en halvtimme. vi låg verkligen efter i allting så var också tvungen att jobba över i två jävla timmar. Var måttligt less så jag sket i allt, dog och åkte till tobias.

Idag var det första dagen i skolan på ett bra tag och jag tycker om vårat schema. Sovmorgon idag och sen bara två lektioner. slutar halv 4 en dag och vid 11 på fredagar. Idag var det en riktigt slappardag och det varkar det bli imorgon också, för vi skulle bara prata lite med tvåorna och sen få sluta klockan 1.

Nu tänker jag åka till mamma och umgås med min tobias. Kanske kör lite supermario igen så vi klarar ut det någon gång!

fredag

Kan det sluta snöa någon gång? Jag, carro och kornelia hade planerat att åka till umeå under dagen men vi slutade ut det imorse då det var samma pissväder som igår. kände inte riktigt för att köra dit i det här vädret, vissa kör ju som idioter! Så sov till typ halv 2 istället. det var så jäkla skönt.

Nu sitter jag hos tobias och har just duschat. Ska fixa mig nu och sen drar jag vidare till sandra för middag och förfest, sen vidare . Vi ses på harrys!

Jobb sen

Marie ringde och ville att jag skulle komma och jobba så nu ska jag sova en stund och sedan iväg och jobba några timmar. Har just ätit frukost, känns som att man behövde lite energi.

Fick ta pappas bil så när jag har jobbat åker jag till min älskade och myser. Han har ju varit kräkis så har inte träffat han på ett tag.


love it

Älskar att den sitter så perfekt nu!
Måste ta tag i träningen snart känner jag..

Inhandlat






Bilderna från början är lite sämre kvalité på men kameran laddade ur så knäppte med digitalkameran
Köpte också en present till sandra men den kan jag inte visa här utan den får vi vänta med till på fredag.

Idag

är jag trött. Kom nyss hem till pappa efter att ha varit på stan i 2 timmar ungefär med jessica.
Hon ringde och jagade upp mig imorse halv 11 så jag är osminkad och äcklig. då hade jag hunnit sova i 3 timmar. kunde fasen inte sova inatt, försökte verkligen med allt men det gick inte. Gav upp någonstans när jag hörde att grannarnas väckarklockor började ringa men somnade tillslut iaf.

Har shoppat mycket mer än nödvändigt och mycket mer än det var tänkt. Sen gjorde vi det dumma misstaget att gå in på eurosko där ja hittade ett vagabondskor. Min budget höll inte där kan jag säga! Men nu har jag ett par nya älsklingar iaf..

Godnatt

Försökte mig på att göra om bloggen lite. Men nu orkar inte jag göra mer utan ska istället sova för att kliva upp tidigt imorgon. Godnatt på er!

Nyår i bilder

Vi var alltså några stycken hos tobias där vi (läs: jag) lagade mat och hade det mysigt. Avslutade kvällen hos sjök där det var en massa folk.










Vi firade 12-slaget någonstans mellan tobias och sjök eftersom vi fick för oss att gå dit halv 12.

Sminkning

Tänkte visa hur jag brukar göra en vanlig grå/svart sminkning som jag brukar ha ibland på t ex fest.
Nu har jag inte massa krimskrams utan kör bara med en borste och bilderna är heller inte dom bästa. fotade med min digitalkamera. Skuggorna kan upplevas väldigt ljusa men har inte primer och ljuset är inte det bästa.

Börja med att ta en vanlig svart eller grå kajal och lägga på en ganska tjock linje (smalare längst in på ögonlocket). jag brukar äen lägga en vit kajal på den undre intre fransraden för att få en piggare blick.
Ta sedan en vit eller just beige ögonskugga och måla hela ögonlocket och ända upp till brynet. Jag brukar använda en vit från MUS som heter satin. den tycker jag är bäst.
Om du har en primer, lägg först på den på hela ögonlocket och upp mot brynet innan du börjar med skuggorna. 

Ta en svart eller mörkgrå ögonskugga och tryck fast på halva ögonlocket. Har en bra från isa dora med flera grå nyanser som jag brukar använda men den svarta i trio brow color från MUS funkar också bra.

Ta en ljusare grå ögonskugga, alt någon silverfärgad och lägg på andra halvan av ögonlocket. Sudda ihop skuggorna så att det inte blir någon kant och skugga den mörkare uppåt mot ögonbrynet. Lägg på mer av den mörka skuggan och sudda ut om det behövs.

Lägg på lite av den vita skuggan längst in på ögonlocket över "kanten" och även längst in i ögonvrån.
Lägg sedan lite av den svarta skugga under ögat som en eyeliner och sudda ut lite.

Böj fransarna med en ögonfransböjare. Jag brukar böja ögonfrasarna ganska mycket "längst in" och göra en snabb böj någonstans på mittan av fransarna. Då blir det en snyggare böj.
Lägg på mascara. Jag brukar alltid börja med att lägga på mascara på de undre fransarna för att undvika att förstöra ögonskuggan.

Resultat:


planer i veckan

Har just skjutsat ner bilen till pappa som behövde den imorgon. Har tåkigt som fasen men funderar på att ge mig på någon serie och nörda. Ska föresten lägga ut nyårsbilder och sen kanske jag visar hur jag brukar sminka mig med en vanlig grå ögonskugga.

Onsdag: Träffa jessica på stan
Torsdag: Kanske fota utebilder med nathalie
Fredag: Shopping i umeå med carro och kornelia, sen till sandra för förfest och fira hennes 19-årsdag och vidare mot harrys.

Det var tänkt att vi skulle ha drillfest på fredagkväll men sen kunde inte jag och petra så vi underade på att flytta den till lördag men vet inte hur det blir riktigt, annars lär jag vara ganska seg så då blir det nog bara slapp annars.


hoof store

Beställde just hem 2 ringar och ett armband från hoof store. Väntar spänt på att se hur dom ser ut i verkligheten! Hoppas på att dom kommer nu i veckan nåon gång iallafall. Internetbutiker är allt bra när man känner sig shoppingsugen.

Bilderna är tagna från hoof stores hemsida

rubrik är svårt

Efter jag hade varit och provat dress hämtade jag upp mamma och sen åkte vi och handlade. det känns så otroligt skönt att ha körkort, det enda som hade varit ännu bättre hade ju varit att haft en egen bil!

Men iaf så har mamma besök av en gammal vän nu så ska gå och fika kladdkaka med grädde tillsamman med dom aldeles strax.

Där på bilen ser ni lite hur håret blev. är inte helt nöjd eftersom det var jättesvårt att göra slingor på sig själv men nu när vi ska tillbaka till skolan kommer nog en egen hårvård snart! (Y)

Today

Såhär såg jag ut idag innan jag kände mig ful och bytte kläder+slängde på lite smycken


tired

Vaknade nyss. Har inte sovit så här länge på EVIGHETER! Det finns en orsak, satt uppe till halv 6 och kollade klart alla avsnitt av paradise hotel danmark. Det känns inte bra kan jag lova. Jag tänkte åka ner till pappa och tvätta och städa och sen springa på stan en stund och kasta bort pengar men nu finns det minsan inte tid för det!

Om en timme tar jag bilen till svartny för att prova ut nya dressar till drillen som såg supermysiga ut men innan dess ska jag kleta på lite smink och sedan ska jag försöka exprementera med kameran lite.

Löshår på G

Nu har jag löshåret insatt. Ska hoppa in i duschen och tvätta det med silvershampo och sen får vi se vad som ytterligare behövs göras med färgen. Det här kan bli spännande.

Magsjuka?

Ska föresten ösa i mig vitpepparkorn! Det verkar som att många som var hos sjök till nyår har fått magsjuka och tobais mådde inte så bra imorse. Vägrar få magsjuka, hatar fan att spy!

Mysdag

Kom nyss hem från nathalie där jag har varit sedan 2 idag. Vi höll mest på snacka skit som vanligt och sen limmade hon i 40 lörhårsslingor i mitt hår. Nu är det bara 140 kvar och sedan ska det färgas lite slingor i både löshåret och mitt eget hår. Vi spelade ett litet jättesvårt  astrid lindgren spel med hela hennes familj som nathalies lillasyster tindra fick i julklapp. Myyspys.

men nu är jag hemma iaf och ska kolla med mamma om hon kan limma fast lite mer hår. Ser fasen inte klok ut just nu! Ska bjuda på några bilder från nyår också.


Gamla bilder del 3

Haha, jag dör! Kolla minerna!







saknar







Gamla bilder del 2

2003

2005

2006

2007



Gamla bilder del 1

Hittade några gamla bilder på mammas dator som var mycket vackra. haha. kommer en del 2 om en stund.









Hos mamma

Sitter hos mamma nu och har just ätit.
Funderar på att limma fast mitt löshår ikväll, harju inte precis så mycket annat för mig!

nyår

Nyår var egentligen sämst, men hade många roliga stunder ändå!
Maten var klart det bästa på hela kvällen. haha
Det är en sådan grymt överskattad kväll/dag!

Justja, åkte på jobb idag också i tre timmar. Tur man inte var så bakis iaf

RSS 2.0