mmmmåndag

Sitter hos älskli och ser sex and the city, boxen hänger med mig överallt ;) Funderade på att gå till skolan först men bestämde mig för att stanna hemma idag med. men imorgon blir det troligast skola iaf.

Tråkigt utan bilder men bjuder iaf på lite erik, han är så bäst.


kvällsmys

Jag skulle vilja ha något bra att skriva om. det enda jag skriver om nu för tiden är ju hur mkt jag sover och ser sex and the city och blabla. Jag vill bli frisk och kunna ha roligt! inte sitta fast i en lägenhet och snora , hosta, hosta och hosta. Hjälp mig! Gör mig frisk!! Måste vara den mest uttråkade person som finns just nu men ikväll kommer iaf min pojkvän på besök så vi får väl se om han kan roa mig lite smått. Det blir massor av godsaker och kanske en bra film lr någoooon? :) Så rolig är jag just nu.

sex and the city

Har legat i sängen och sett sex and the city hela dagen, vilket liv! Men alla måste hålla med mig om att det är den bästa serien som finns. Finns verkligen ingen bättre!

är hos mamma nu så hon passar upp mig med te för fullt. riktigt skönt.

nej, tillbaka till sex and the city.

vfr är jag så dålig på rubriker?

vaknade nyss , har inte sovit så här länge på ett bra tag. Sex and the city <3

:(

blä, det blir att stanna hemma och sjuka ner mig ikväll istället för att ha roligt med tjejerna på winnerbäck. Men det blir nog mysigt ändå, idolmys med mamma & åsa och fetning :)

vilken dag är det?

Måste faktigst säga att jag har sovit helt okej inatt. vaknde/somnade konstant mellan elva och tre och sedan vet jag inte vad som hände, sov hur bra som helst till 8 när pappa åkte på jobbet. vaknade iaf av att jag låg och kallsvettades, det måste nog vara det äckligaste som finns, täcket klibbade sig fast på kroppen. uscha.
hostan is killing meeee. ska ta en hosttablett och äte frukost till sex and teh city nu iaf. känn er halvavundsjuka!

blä

seriöst, jag orkar inte med det här. sov ingenting typ igår natt och inatt sov jag ännu mindre. trots att jag har fått tabletter och sånt. vaknade  2, 3, 4 ,5 och sedan 7. jag överdriver inte när jag säger att jag dör av hostan. höll på spy imorse av det. usch, kan detta gå över nu?

känner mig helt svag i kroppen så ska försöka få i mig lite yoghurt och frukt och även juleskum som jag köpte på hemköp för en stund sedan. till det blir det sex and the city och sovning om det går.

kill me!


tisdag

Usch vad less jag blir på det här. Knappt sovit någonting inatt pågrund av hostan. Gick och la mig typ nio igår, tycker synd om tobias som har en sjuk och trött flickvän. han fick iaf se på tv samtidigt som jag sov. sedan sov jag som sagt inte så mycket inatt men klev ändå upp och övervägde en stund till och med att ta och vara slek och vandra iväg till skolan. Men sedan kände jag att det inte var så smart eftersom hela kroppen var överhettad, huvudet dunkade sönder och kunde knappt andas för att jag hostade som en tok. så jag däckade i soffan med varmt citronvatten och sov tills min kära pojkvän som skulle iväg till skolan. oc efter det har jag inté kunnat sova.

nu har jag iaf lyckats ta mig upp och hämtat glass för att kyla ner halsen och datorn för att se lite sex and the city. så bäst.


värdensbästa

Har tagit mig ur badet nu, så jävla skönt. det är inte ofta man har tid att bara ligga där i badkaret och ta det lugnt men när man väl gör det är det så jäkla avkopplande. nu känner jag mig alldeles varm i hela kroppen, tyvärr också i huvudet som har känts överhettad ett bra tag. villvillvill inte bli sjuk!

nu väntar jag på att min pojkvän ska komma och leverera maxmat och bara mysa med mig. Jag har det allt bra ibland! :)


undrbart

Nej, det blir nog ett varmt avkopplande bad för min del. Med inpackning, te, ansiktsfix. ögonbrynsplock om jag orkar.

bu

jobbig dag idag. hostan dödar mig!
Emelie och jag gick ner på stan och fixade saker till företaget efter luch
och sedan gick vi hem till mig och tog det lugnt och såg lite film.

skulle egentligen upp till mamma och äta men har istället lagt mig och vilat.
får väl se om jag orkar gå upp senare.
ska försöka få i mig mat iaf

<3

jag älskar dig

,

Världens skönaste låt, väcker många fina sommarminnen! :)


Life is what you make it.

Nu har jag bestämt mig. Fick hjälp av anette med vad jag ska skriva i tatueringen. Känns verkligen som jag.
Men nu till nästa problem- vilket typsnitt?
Själv gillar jag 1an och 7an bäst men vad tycker ni?


seg

Vaknade typ nio imorse, och var pigg! men låg kvar och mös med min pojkvän istället för att kliva upp. Och såg nyhetsmorgon. HAHA. Det var faktigst braa. :D

Nu sitter jag och ser reprisen av idol iaf eftersom det knappt gick att se i fredags, fylla. plus folk som levde om. Sitter och försöker klippa ihop en fliplåt till träningen också som börjar om typ 1 ½ timme som jag förövrigt inte ska vara med på. Är hes, hostig och hängig/ trött i kroppen.. Men det är väl mitt eget fel eftersom jag inte hade allt för mycket kläder på mig i frdagskväll. Måste föresten gå och köpa något mot hostan också.

Här kommer en finfin bild från fredagen.. fulla och glada var vi iaf. haha.


jul

Gjort bloggen lite julful.
Hade kunnat blivit julfin om jag var bättre på det.

sjukling?

Klev upp vid 11 imorse och stack iväg och jobbade. Kände mig helt off i början, som att jag var full än typ. men har börjat bli sjuk så var säkert att jag var hängig plus tröttheten på det.
Köpte iaf emlasalva så nu är det gjort!

Ikväll vill jag bara vara hemma med min pojkvän och mysa, känner mig som sagt inte så pigg heller så det är nog säkrast, vill inte bli sjuk!

Och sedan vill jag bara säga att jag älskar min pojkvän mest. du är underbarast tobias hanzon och jag vill aldrig förlora dig! <3

:):):)

sitter och dricker och kollar idol. Vad händer ikväll?

hih

min pojkvän är seg. och han ska vara snygg gammgubbe ikväll med grått hår.
jag vill hem och ta en dusch och supa lite!

fredaaag

gjorde permanent idag på mig under kundpasset. det blev pudelkrull uppe på huvudet och ganska bra locka på övriga håret. Men pudelkrull är ju ganska snyggt!

Ikväll blir det en förhoppningsvis en trevlig kväll med dricka hos mig. sen ska t mfl på 200-dagars så får väl se vad som händer senare ikväll. :)


:)

Sitter hos älskii och har just lagt in bilderna sedan igår på datorn.
väntar bara på bilderna från nathalies kamera för dom blev bättre! :)


Nu är jag stressad

Träning nu. kom hem prick och har just ätit, ska vara på nola kvart över.
hurryhurry!

fotofotofoto

Det blev tydligen fotokväll med lillan ikväll, äntligen! :)

hallonsorbet <3

slapp dag även idag. Var med på gympan för en gångskull. satt igång en aerobicsskiva och hoppade runt till den. situps, hoppade hopprep gjorde jag också samtigigt som emelie och carro boxades. kände mig lite duktig då.

Nu sitter jag och äter hallonsorbet och sen ska jag ta bussen till min sötnos nahaliiiiiie. :)

ansiktsrengöring

Fick för mig att gå ner till åhlens och köpa rengöring för ansiktet. Det kan ju behövas ibland, spec nu när jag har blivit så slapp med sminket. Köpte av märket neurogena, den som alltid går på reklam på tvn. Ska bli kul att se om det funkar, nu ska jag få fin och mjuk hud i ansiktet! scrub, toner och hudcreme blev det. Fick även med mig en deo.



Spring till tvättstugan nu för att hänga upp tvätten i torkskåpet och slänga in en till tvätt. :)

ghd

Halvseg dag i skolan idag. planerade egna läggningar halva dagen & började lite på dom och på eftermiddagen hade vi en genomgång om styling. Fick en bild på en kille och skulle styla en docka likadant som frisyren på bilden. Fick en lite klurig frisyr, luggen skulle vara uppåt i en konstig form och det blev svårt eftersom dockornas hår är så udda. Provade på ghd plattången riktigt idag och den är hur bra som helst! den är lite mer rundad i kanterna än andra plattänger och har fjädrande keramiska plattor som formar håret med värme så håret ej behöver sträckas ut. den sluter också hårstråets ytskikt så det blir glansigt och fint. Så om någon lite gullig individ skulle vilja köpa en sån till mig skulle jag bli lycklig!



sitter och äter pimpim framför tvn och one three hill slutade nyss. Nu blir det en sväng ner i tvättstugan och sedan lite mat och träning.


tattooo

Sitter och funderar och kollar runt lite och letar insperation för hur min tatuering ska se ut. Ska ha en text på handleden. Och nu till problemet- Vad ska jag skriva?  Har varit inne på en tatuering på handleden i flera år och nu känner jag mig riktigt sugen. Det känns ju nästan som man vill skriva något som betyder mycket för en. Någon som har ett förslag? Lite hjälp skulle verkligen uppskattas!

.

Har fixat bloggen lite smått nu som alla kan se, den är fortfarande ful meeeen gör väl om den snart igen.

Nu sitter jag iaf och lyssnar på lars winnerbäck i min ensamhet. Fixade biljett till hans spelning i arenen i fredags. Egentligen är han sämst! menmen.

Nu ska jag se sex and the city, fick ju låna boxen av min kära syster.

Jag är less

, så jävla less. Några veckors semester så man kan komma bort från allt och alla tack!

söndag

Vaknade runt ett idag. gick upp och åt frukost och åkte sedan på träning.

Försökte fixa till bloggen nu för en stund sen men kände att jag hade för lite tid och så gav upp efter ett tag. låter den vara ful tills jag har tid att fixa.

Nu ska jag åka till min pojkvän för att se vem kan slå filip och fredrik och sedan sova där.

Vet ni vad jag har?

Jag har den här godingen framför mig.


Lite underbar.
Kan riktigt föreställa mig hur avundsjuka ni är.
;)

myskväll

Sitter hemma hos papiii ensam och det regnar lite smått utanför, låter såå mysigt. Har nyss blivit lämnad av lunkan som var den sista kvar av allt folk som var här. Blev en lugn filmkväll med kenny starfighter, den är så jävla bäst!

Idag har jag varit på birsta/ikea med min kära pokjvän och viktoria och andré, tänkte köpa massa julklappar men hiittade absolut ingenting, bara en ljusslinga till julgranen som mamma hade skickat efter. tobias hittade ett par brallor iaf och en klocka till sin mor, annars så blev det inte så mkt shopping. Det gäller att ligga i nu med julklappsköp så man inte är ute sista veckan som vanligt. Man ska planera i god tid så slipper man julstressen.

Igår var jag och tobias på bio, 2012. så jävla bra film. Den hade typ allt, den var spännande typ hela tiden och dom hade lagt in lite komedi också. Helt klart värd att se!




Hårvård

Egen hårvård idag, blev luo från o´loreal 9.12 som är en kall färg i hela håret och en kall nyansering på det. Blev väl ganska bra, märkte inte att det blev så mycket ljusare men det blev en lite jämnare färg och utväxten försvann plus en kallare nyans vilket var bra.

Idag är fredagen den trettonde/ min och tobias 9 månaders dag och kväll är det bio som gäller.

:(

"Sträckte" mig idag på träningen. typ baksidalår nästan vid rumpan. Eller sträckte och sträckte, det brände till som satan och jag slängde mig på golvet och dog. får se om jag kan gå imorrn..

lalala

Helt sjukt hur snabbt veckorna går. Nu är torsdagsträning med teamet och imorrn är det fredag och egen hårvård. Can´t wait .


mmmmmmm

Nejmen.. just kidding!
NÅGON SOM VILL KÖPA GODIS? SKITGOTT!


Surströmming


NÅGON SOM VILL KÖPA EN SURSTRÖMMINGSBURK? HIMMELSKT GOTT!



vågor

Jag ser hår framför ögonen i form av vågor när jag blundar. och varför då? jo för att vi stod och förade vågor idag på hantverkstekniken. efter mycket kämpande fick jag till några hyfsade vågor iaf, men man kan alltid bli bättre ju!

Bussen kom idag också. stärkande shampo, balsam & inpackning som ger glans, styling creme, siliconhätta & virknål, hårspray och glansspray. Allt från Matrix.




Duktig flicka

Har skrivit CV och personligt brev nu, tog ett djupt andetag och tog tag i det på riktigt, finally!
Ska försöka jobba mkt och tjäna ihop tillräckligt med pengar för att kunna göra allt som har blivit planerat framöver t ex utlandsresa till sommaren, stockholm och massa annat, plus att jag måste köpa en ny mobil.
Jag tycker inte det är jobbigt att jobba, tycker bara det är roligt. och sen blir det ännu roligare när man får lön och kan säga "Jag har fått lön!" HAHA. Andrés standardreplik.

Jaja, nog skrivet. Nu blir det att äta något, ska bli det första jag äter idag ungefär, lunchen var inte mkt till mat. sedan ska jag sticka till min man. Göra lite slingor på hans mamiii.

hundvakt

Jahapp, då har skolkatalogen kommit också, roligt för alla som blev fina.

Nu ska jag ta och vandra till emelie för att vara hundvakt åt ludddddde medans hon ska ha visning i lägenheten. myspys.

kvällsmat

Så skönt att komma in i värmen och dricka kokhett te, vaniljte till och med och äta rostade mackor efter en långpromenad i kylan.


juljulstrålandejul

Sitter i min sköna säng och lyssnar på jullåtar, helt sjukt vad man får julkänsla. började med jullåtar i salongen idag och sedan i bilen påväg hem och nu hemma i min säng. Julen är så mysig, man får ha stora, tjocka varma kläder och massa ljus tända. Sitta och mysa med filtar och te och äta julgodis. Dricka glögg får man också göra. Det är så jävla äckligt men det luktar gott i alla fall!

Jag är så jävla sugen på att göra något, bara ha kul liksom.Vi har snackat om att åka till carros stuga och bada vildmarsbad, dricka och ha kul. Vad säger ni tjejer?


Ojojoj vad jag har varit duktig med bilder. fina.. not.

cutcut

Hade funderat på att klippa håret som en lång page, lite längre fram och kortare bak. Idag tog jag tag i det och fick emelie att cutcutcutta lite.



Syns inte så bra här men det blev väl bra tror jag. själv märker jag inte så stor skillnad eftersom det bara är bak som det är kortare. Det är roligt med variation ibland. nu ska jag bara bli några snäpp ljusare i färgen också men det tar vi tag i på fredag!


:D

Sitter hos emelie nu och det har just anlänt en liten söt hund.
Bjuder på en bild där vi båda var jävligt snygga. haha


Hårvård

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på i mitt hår på hårvården på fredag. Funderar på att göra slingor och försöka få det ljust som på bilden.  MEN vill ändå inte bli för ljus eftersom jag vill försöka hålla mig till att ljusfärga utväxten i framtiden istället för att bleka. Går nog inte att få så ljust på en gång men eftersom jag vill vara snäll mot håret men har beslutsångest iaf, smakråd tack!


vill bara tipsa

om detta erbjudandet, dag och natt creme, bodylotion, handcreme och återfuktande mask för 99 kr + frakt (29,90) och en mascara vid snabb beställning.
 http://www.bloglovin.com/edr/erbjudande


uf

Dagen har gått snabbt som fan. Har i princip jobbat med UF hela dagen och vi har kommit en bra bit på loggan nu. nu är det bara visitkorten som ska beställas så vi kan komma igång med försäljningen. Känns som att vi kommer hinna till mässan nu iaf.

Nu ska jag åka med emelie till kroksta för att hämta en hund som ska  vara inneboende hos henne sedan åker jag till min kära moder och äter.

Farsdag

Haft en lugn dag idag. Åkte och åt pizza med morfar, mamma, moster, morbror och kusiner. sedan åkte jag till tobias och nu har jag klippt han liiiite.

Ni har väl inte glömt att gratta pappa på farsdag föresten?

Jag tycker att farsdag, morsdag osv är ganska överskattat. Jag tycker inte att man behöver en speciell dag för att visa att man uppskattar och tycker om sin förälder. Då tycker jag det är bättre och med betydelsefullt att ge bort en present eller säga något fint en helt vanlig söndag. Nu känns det som att man bara köper en present för att det är en speciell dag. Jag skulle t ex uppskatta en present mycket mer på en dag som inte är min födelsedag än just den dagen. Det är alltid kul med oväntade överaskningar.

Lördagsmys

Såhär kommer min lördagskväll se ut. Tänkte först gå på make up store visningen på statt men kände mer för en lugn hemmakväll. Det kan man behöva ibland. Någon som är avundsjuk? ;)


Kladdkakans dag

Känner mig helt rastlös, vad ska man göra egentligen?
skulle kunna gå och lägga mig och sova i typ tio timmar till.
fattar inte hur man kan vara så jävla trött hela tiden. Igår slutade vi runt ett, åkte hem med tobias och vi gick och la oss. sov till 5, åkte till mamma och åt mat, kollade på idol mm och åkte hem till tobias och sov ( ca 00.30) Helt sjukt att man kan sova så mkt och ändå känna sig trött.

Idag klev jag upp vid halv 11 iaf och for och jobbade. slutade halv 3 och gick och träffade emelie, sandra, natha, ellen och dogge en snabbis, men alla dom skulle dra hem så det gjorde jag med.

Idag är det tydligen kladdkakans dag så jag tycker att alla borde baka sig en extra kladdig kladdkaka idag. MMMMMUMS!
 
Bild tagen från google.se
Bild tagen från google.se


minpojkvänärbra

Blogg.se är så seg på kvällarna!

Åker till min pojkvän nu. Ska ta en välförtjänt dusch där och sen blir det väl att ladda inför kundpasset imorgon.
Nu måste jag röra på mig och packa kläder, smink mm.


God morgon världen

Hade svinont i huvudet imorse när jag vaknade så stannade kvar i sängen med en huvudvärkstablett. Har fortfarande ont nu så har bestämt mig för att stanna hemma helt och hållet idag. har ändå bara svenska och idrott kvar. Man kan behöva någon dag ibland då man bara är hemma, skulle dock vara skönare utan huvudvärk.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till håret och typ raka benen eller något. sedan får det bli en kanonfrukost har jag bestämt!

lösnaglar

sitter och fixar fast lösnaglar, såna där tippar med gelé. ser jätte bra ut om man orkar fila ner kanten riktigt, dom är asbra. Tobias ville att bara att jag skulle skriva ett nlägg om det :)




Färgdag O´loreal

Haft färgdag hela dagen med O´loreal. Det tog fruktansvärt lång tid och hon som höll i det hela, vilken dryg människa. Hon dumförklarade carro och mig till tusen plus att hon var sååååååååå långsam i pratet. När vi gick igenom vad vi skulle göra på färgmodellerna sa hon att vi skulle bleka ett speciellt parti och lägga passéerna med blekning i folie och vi gjorde det. Sedan när vi skulle lägga till färgen som skulle ljusa upp det övriga håret, luon sa hon att nej, vi hade gjort fel för det skulle ju vara slingor där uppe på huvudet, vid foliepaketen och inte helblonderat.  Sedan förklarade hon för oss i typ 10 min vad slingor var. Vi vet ju ABSOLUT inte vad slingor är! Nej, när men gör slingor ska det VERKLIGEN INTE vara olika "färger"! Kände riktigt hur tålamodet tog slut typ och jag har väldigt bra tålamod kan jag säga.
Hade min nathalie som modell iaf och hon blev jättefin. Vi gjorde ett parti uppe på huvudet fram mot hårfästet som var helblonderat, i det övriga håret la vi i luo och till sist nyanserade vi alltihop så att det skulle bli till en en kallare ton.

Trött som fan blev man av den är dagen..

Måndagmåndagvärldensbästamåndag..

Härlig start på skolveckan, längtade till helgen redan idag. surt. Iaf så har jag och carro gjort en liten fuling och fixat en piercing i emelies läpp. Hon led som fan men tilllsut satt den där. Bra blev det. Följde henne hem och nu sitter jag ner och tar det lugnt för första gången idag, typ. Blev käk på burgerking med flickorna, måste unna sig något gott lite då och då. Trevlig dag med dom bästa flickorna.

Nej nu ska jag väl städa mitt rum som ser ut som en svinstia, väldigt behövligt.

J A G Ä R P A R T Y S U G E N ! ! !

Halloween



Captain Morgan



Captain Morgan



Captain Morgan



Captain Morgan



Captain Morgan



Franz fina utstyrsel

igårochidag

ligger hos älski och vänter på honom, han åkte iväg och hämtade sin kära bil hos clayton. Gårkvällen var ganska seg men helt okej ändå. det börjades med pizza på pinocchio och det var asgott, sedan blev det hem till clayton för festligheter. Det klart roligaste på kvällen var franz och pärs entre! åkte hem runt 12. jävligt tidigt men både tobias och jag var aströtta efter 11 timmars bilfärd.

och vad händer idag...?

RSS 2.0