bläigt

Kom nyss hem till mamma och har nu städat upp på mitt rum. Dom ska tydligen fira nyår här imorgon och det var viktigt att det var fint i alla rum.

Har provat kläder som ska användas imorgon. Vet typ ingenting. Kan inte bestämma mig om jag ska ha blått eller svart linne, vilket smink som ska användas, löshår eller ej? blablabla. Snart skiter jag i allt och låter det bli som det blir.

Nej, nu blir det fasen att åta dinner, duscha och se film eller någoooooooooooot.

Klänning

bajs. Datorn fick nått fel precis när jag hade lagt in alla bilder så nu orkar jag inte.

Ringde just till butiken i göteborg och skulle betälla min klänning, hade äntligen bestämt mig för den och övertalat simon att ha den färgen. Då var det såklart någon annan som hade köpt den. Hoppas den människan blir jätteful på balen! Hehe. Nejmen då är det bara att fortsätta leta, hittar säkert någon finare! :)

myspys

Åkte till sidensjö igår efter att jag tobias hade köpt mat inför nyår.
Där åt vi tacopaj & massa andra godsaker, hade filmmys, spelade sällskapsspel och skrattade.
Somnade någon gång mot morgonsidan.

Nu sitter vi i hennes kök och jag har försökt mig på att lösa korsord igen. Det går bra kan jag lova.





Måndag

Varit på stan idag med moster, småkusinerna, mamma och syster. Kusin Tindra som går i miniettan skulle ta hål i öronen, hon var inte lite mallig efteråt då.

Hann/orkade inte gå på så många ställen men fyndade iaf lite smått och gott!
Det blev ett blått linne som jag funderar på att ha till nyår till min fluffkjol som jag beställde hem igår, en söt tunika/klänning, 3 trosor och ett par örhängen. Köpte också en liten present till t.

Nu är bilderna asdåliga och i fula färger men det beror på att belysningen i mitt rum inte är den bästa.




mja


Fick det där superfina halsbandet av tobias.
Det är nästan likadant som det jag fick i turkiet och glömde i solariet fast finare!
Nu ska jag ta en dusch och hoppas på att jag känner mig lite fräschare än nu efter det.

<3


Världens finaste och han är min!

Julen

Hoppas ni har haft en bra jul!
Själv har jag haft det bra förutom att jag blev sjuk igen. Man ska då aldrig få vara frisk!
Fick mycket bra saker. Bestick, stavmixer, skålar, 4 handdukar, kökshandukar, tvålsak, shotglas, kamera, biljett till idolturnén, andra bra småsaker och såklart en massa pengar. Nu vill jag att det här halvåret ska gå snabbt så jag får börja jobba och flytta hemifrån!

Tobias och jag klev upp tidigt och var på elgiganten 5 över 8 igår. Det var kö genom hela butiken redan efter 5 minuter. Folk är inte riktigt kloka. Köpte mig en systemkamera iaf. eller en såndär som inte är så avancerad vaddom nu kallas.. Det kändes lika bra att köpa en då det var rea istället för att vänta två månader och betala mer för en. Är nöjd än så länge iaf, nu gäller det bara att lära sig alla funktioner och så!





jul?

idag är det julafton men var är julkänslan egentligen?
Snart åker jag hem och fixar mig och byter kläder och sen åker jag med familjen till moster karin.
Sen blir det julmiddag och fortsatt firande hos tobias vid 4.
Aja, noll julkänsla men god jul på er!

Onsdag

Har varit sjuk som senaste dagarna. Förkylningen kom sakta smygande och sedan exploderade det över en natt. Så har varit helt borta sen i söndags. Har nästan inte gjort något annat än att sett paradise hotell danmark och blivit lite smått beroende. Varför är det så mycket mer drama och action där? hah.

Nu är det iaf lite bättre med förkylningen och börjar känna mig lite rastlös så överväger att följa med ut på olles nykter ikväll. Känner mig dock inte så fräsch eftersom jag snorar och grinar så fort jag nyser eller hostar typ. menmen, kan ju alltid vara chaffis. haha


bläblä

Nu var det ett tag sen igen! Känns som att det bara blir fler och fler dagar mellan varje inlägg. hah.
Så, vad har hänt? Har varit och tofflat hos tobias den mesta tiden.. hehe. fast har knappt hunnit sova så mycket tid över har det inte varit. jobb 7 dagar i veckan är inte att rekomendera, skönt att det snart är över!
Har hinnit klippa av en bit på håret. Det var lilla gabby som klippte. Det är fortfarande slitet men mycket bättre är förut.
Igår var det glöggafton med alla på burgerking, fick en lite söt present. hihi.

Torsdag

Har fixat mig nu och är klar för att åka till umeå. Ska hämta upp vckan, jessica och lunk som ska göra mig sällskap men först blir det ut och sopa fram bilen. Ni är underbara <3

umeå eller ej?

Vet inte hur jag ska göra.. Kanske åker till umeå imorgon om jag får någon med mig, för att hälsa på tobias när han vaknat upp. Är så nervös, kan inte beskriva känslan. älskar dig oerhört mycket <3

Onsdag

Nu är jag här igen. Känner att jag inte orkar skriva bara för att skriva utan skriver när jag känner för det.

Helgen var najs. Helt galet vad knäpp vi har varit.. Alltid roligt att träffa de andra föreningarna. Det känns som att man känner dom sedan långt tillbaka även fast man bara träffats några gånger per år på tävlingar. Har inga bilder eftersom jag fortfarande inte har köpt någon ny kamera men har blivit taggad på en del på facebook så det finns där. 

Har inte gjort så mycket sedan helgen heller, har varit med tobias den lilla tiden som har funnits och tränade en stund igår med teamet. Nu har tobias åkt till umeå och blivit inlagd på sjukhuset för att han ska få opereras imorgon. Det känns hemskt!! :( Nu är det bara att hoppas på att allt går som det ska. Massa kärlek till honom!! <3

Nu får klockan ticka iväg tycker jag så att jag kan få lunch snart! Ska med mamma och kolla balklänningar och om jag inte hittar någon bra ska jag slå till på den jag hittade i göteborg. Den var såååå fin.

Lördag

Sitter på hotellet nu och gottar lite och har lite filmmys. Älskar verkligen att bo på hotell! Att ha sängen bäddad när man kommer hem och slippa bry sig om att städa och så.

Är helt slut efter dagen!! Det har varit sjukt jobbigt även fast jag tycker att det inte precis var någon utmaning för mig i gruppen som jag och petra valde då man skulle välja svårighetsgrad. För er som inte vet är vi i borås på drillkonvent under helgen men en massa olika utländska intruktörer och utövare. Sjukt kul, fast längtar ändå hem lite! Ser lite halvt misshandlad ut och det känns som att vi kommer ha grym jävla träningsvärk imorgon.

Fredag

Sitter just nu på hotellet med gänget från övik. har just sett klart idol. Kul det fanns internet härju!

Igårkväll var tåget försenat typ två timmar, så satt till halv tolv på resecentret och väntade. Sen körde tåget så jäkla vilt så det kändes som att det hoppade och  spårade ur flera gånger. Sen kunde dom inte ens köra igen tiden så vi fick bara 4 timmar i göteborg. Hann kolla på lite balklänningar iaf och hittade en jättefin. Tror jag ska köpa den på vägen hem och vi hinner in dit, annars ska jag kolla om hon kan skicka den.
Just, köpte ett armand till balen också!


Onsdag

usch vad trött jag är! vaknade 7 imorse för att jag skulle skjutsa pappa till jobbet. mitt körkort hade blivit klart så åkte och hämtade det också. nu har jag duschat och fräshat och snart ska jag ta mig upp till praktiken.

RSS 2.0