Ny blogg

Tänkte bara meddela att jag överger denna blogg för att prova på en ny. Min nya adress är http://ellinv.blogspot.com/
I och med det ska jag också försöka bli bättre på att uppdatera och försöka hitta på lite roliga saker att skriva om.

Deghög

ÅH! Har legat i soffan hela dagen och bara degat. Är hungrig som ett svin men orkar inte ta mig 10 meter(om ens det) bort till köket. H U V U D E T D Ö D A R M I G !

tisdag

Ligger hemma i soffan nu med huvudvärk. Imorse när jag hade duschat kände jag mig inte alls pigg, känns som feber så la mig i sängen igen och sov till ungefär halv 1. Min älskade åkte och köpte thaimat till oss och han åkte hem för en stund sedan.

Ska se om jag hittar nått bra på tvn och sen ska jag käka scones som jag pysslade ihop igår!

The notebook

Såg just den UNDERBARA filmen, fattar helt allvarligt inte varför jag inte har sett den förut. Låg och grinade nästan konstant under hela filmen. åhhh, blir så varm i hela kroppen. Alla som inte sett den bör göra det!

Hittade en tjusig kommentar om filmen "Ett tips till er alla, Denna rulle är grym att köra när ni har en donna på besök. Väldigt känslosam och hon kryper mer än gärna upp i din famn."

Måndag

Jävla mäniskor som iinte kan köra bil!! Höll just på att bli mosad eftersom man tydligen inte kan kolla i backspeglarna innan man byter fil!!!!!!!!!!! Jag blev så jävla chockad så jag tutade inte ens på den jäveln!! Funderade på att följa efter biljäveln..

Iaf, kom hem för en stund sen. Det är underbart väder ute. Nu ska jag se stylisterna och sen vid 5 ska jag till mormor och hälsa på:)


Söndag

Igår var det jobb som gällde hela dagen. Trodde jag skulle få sluta 6 men det blev till 7. Det gick bra ändå, blev ju ändå bara 6 timmar. När jag slutade gick jag till pappa och hämtade bilen, hann bli förföljd av en katt och sedan åkte jag till sidensjö till carro och fikade. Hade ätit middag på jobbet och sen blev det en massa söta bakverk på det så kände mig ganska uppstoppad efter allt. Åkte hem vid 10 och stannade på vägen hem hos tobias för att sova där. Såg nästa veckas solsidan och parlamentet. just ja, vi skulle sova också. Det gick inte så bra för jag var överenergisk. Stackars tobias som måste stå ut med mig dag in och dag ut! hahah.. I know you love me anyway..


Fredag

Igår blev det firande av carro som fyllde hela 20 år. Började dagen med att tvätta bort berget med tvätt hos papsen. Hann också med en sväng på stan med náthalie och hennes syster sandra där jag införskaffade ett par nya fina shorts. happyhappy!
Sen blev det en dusch och fix och sen åkte jag och kornelia med carro och bjöd henne på middag. Sen åkte vi hem till mig och förfestade ett gäng innan vi drog oss ner mot harrys. En riktig kanonkväll måste jag säga, hade inte kunnat bli bättre och jag tror carro hade en riktigt bra födelsedag trots allt!
Bilder finns på fejjan


Torsdag

Kom nyss från duschen. Imorse klockan halv nio åkte jag från tobias till mamsen för att sitta barnvakt till småkusinerna. Eller små och små, 5 och 6 år. det blev först en tur till mormor, ner på stan och tillsist hem till mamsen igen för att fixa mat. Har haft jättemysigt. Dom är allt bra söta dom där två!

Nu väntar jag in tobias så vi kan mysa hela natten lång. hehe. Och imorgon blir det att kliva upp tidigt för att sticka till pappa och tvätta och fortsätta röja upp på mitt rum. Försöker rensa bort så mycket som möjligt så jag slipper skiten när jag väl ska flytta.

Ägd

Tjejer är fan helt galna när det gäller skor men jag piskade er! Skorna är mina, från tradera.

Tisdag

Hade ställt alarm på halv 10 imorse och tänkte kliva upp då för att hinna göra en massa saker under dagen. Var så jäkla trött så stängde av alarmet och sov till typ 1, det är ju trots allt lov!

Nu ska jag kolla igenom mina flyttahemifrånsaker och gå och hämta en flyttlåda som jag ska packa i. Dom tar bara upp onödig plats i mitt rum som redan är sjukt litet. Har lyckats samla på mig en hel del nu!

Om jag hinner ska jag springa ner på stan och lämna tillbaka och byta lite saker också.


nätshopping

Beställde just en såndär palett med ögonskuggor. 299 kronor kostade den. sjukt värt! Kollat skor också men alla skor man verkligen känner att man vill ha ska det såklart vara slut i den rätta storleken. less. Känner mig lite som en shopaholic, känner sånt jävla sug efter att shoppa!!

Någon bra rubrik

Har just kommit hem. När kursen var slut åkte vi på Mcdonalds och åt. man uppskattar faktiskt maten där bättre då man iinte har det i sin egen stad. hahah.
När vi skulle åka hem frågade anette om jag ville prova att köra hennes automatbil och det slutade med att jag körde hela vägen hem. Hade aldrig provat det innan och det var faktiskt väldigt skönt att slippa växla.

Nu ska jag snart sussa, är ganska trött efter dagen!

Kurs

I helgen har jag gjort absolut ingenting! Har bara slappat och haft det bra. hunnit med att kollat igenom första säsongen av glee med tobias.

Nu om en stund åker jag och några till tjejer till härnösand på drillkurs. Hoppas man lär sig något! :)

Äntligen helg!

Kom hem till pappa för en stund sen. Hade kundpass nu på morgonen och hade en damklippning på en söt liten tant. Slutar ju 11 varje fredag så slutade efter kundpasset.
Nu väntar jag på att klockan ska bli halv 2 så ska jag , syster, mamma och Åsa äta lunch på fiket här nedanför.
Sen ikväll blir det troligast att vara med carro och kornelia och bara mysa eller nå.

Onsdag och torsdag

I onsdags var det friluftsdag och jag och tjejerna var i hallonbacken och fikade, men åkte faktiskt lite matta också. Fick tyvärr inte med mig kameran längre än till bilen och det var nog lika bra det för annars hade den nog bara blivit förstörd. När vi slutade åkte vi till boom och sen elgiganten där jag köpte en kameraväska. Dom är så jäääääkla fula! Sen åkte jag vidare till tobias och bara slappade och blev även kvar dr hela dagen idag eftersom jag har hat ont huvet hela dagen.

Ikväll har jag och mamma varit hos morfar och sen till moster och kusinerna en sväng. mysigt :)
Nu ska tobias strax komma hit och jag ska se dagens avsnitt av stylisterna och fixa fram lite kläder tills imorgon.


Nu

Har friluftsdag imorgon så ska strax packa ihop lite saker och sen på affärn och köpa lite fika till morgondagen. Sen vidare till t och se jackass och bara mysa. Tar med kameran också så kanske lyckas få några bilder.

Här ska det blekas


Beställde en tadblekning i söndags. Man penslar bara på tänderna och låter det torka i ca 1 minut. Jag har inte tålamod för att sitta med en tandskena i 1-2 timmar så det här ska nog passa mig bra. Hoppas den funkar bra!

Tisdag

Skoldagen var lugn. Hade en parmanentkund på morgonen och på eftermiddagen hade vi ett möte med alla frisörklasser och sedan en genomgån och ett litet prov.

Kom hem från stan för en stund sen. Efter skolan åkte jag med tjejerna ner till stan och umgicks med dom ett tag medans jag väntade på mamsen. Hjälpte henne att prova glasögon och sen när vi åkte hem köpte vi en pizza som vi delade på. Det blev en del småköp. Bra dag.

Min stora väska som man kan hänga över axlarna har gått sönder så fick lov att köpa en ny

Fiiina ringar och örhängen

Skitdålig bild, råkade radera fel. Men iaf, en "mobilstrumpa? Mobilskydd?" för att min mobil har börjat bli ful.

RSS 2.0