tisdag

kom hem för en stund sedan från träning med petra. Det känns bra att träningarna börjar snart, man känner sig inte så fit just nu om man säger så.. har ju inte tränat riktigt på två år ungefär.
nu ska jag försöka få över lite filmer från kameran som jag fick låna av anette och sen ska jag fixa inbjudningar till festen.

Lite av varje

var på en kurs på körskolan idag. Bokade 11 lektioner också, den första är på onsdag . fan, jag är nervööös!! sen satt jag kvar en timme och tränade teori innan jag åkte hem till nathalie och firade henne lite i efterskott. Hon badade i pengar.. hehe. Blev upphämtad av tobias ungefär kvart över 10. hade halt glömt bort tiden då nathalie och jag var i en värld full av glamour och blingbling eftersom vi planerade inför en kommande gemensam födeledagsfest.

Fick också låna carolina gynnings andra bok, ego woman. ser fram emot att få börja läsa den!

monday morning



sjuker

Vaknade vid halv 11 av att tobias tvingade mig. typ. Klev snällt upp också. Klädde på mig och sminkade facet litegrann.
Snart ska jag springa på stan och köpa en present till nathalie, om jag inte väntar till tobias är klar med sitt sjukbesök. Det är så tråkigt att gå på stan själv!
Lite mer sjuker har jag blivit också. satt och nös och frös hela kvällen igår och imorse vaknade jag med att näsan var igentäppt med snor. uschaaa.. har haft det här djävulskapet i en månad nu ungefär och jag tycker att jag förtjänar att bli frisk snart!

jappjapp

Nyss tagit en dusch och ååhhhhhhh vad skönt det var. vatten är allt bra ibland!!
Funderar på att sussa tidigt ikväll och sticka på stan tidigttidigt imorgon, efter att jag har ringt praktiken.

Min mobil ligger och vibrerar sönder..

Nathalie

grattis till min lilla stjärna som fyller 16 idag! <3

söndag

Kom hem för en liten stund sedan, hade jobbat sedan 9 och fick sluta en timme tidigare. Det var otroligit skönt, speciellt för fötterna. känns ju som tråkigt att ha jobbat hela helgen, kommit hem, varit död och typ halvsovit. menmen, det är det värt när man får in pengarna på kontot. får tänka så, pengarpengarpengar.. eller nått.


ikväll

Skulle egentligen ha åkt till tobias stuga på kräftgrejs, trots att jag icke gillar det men det blev inget så väntar istället på att tobias ska komma hit om någon timme? Känns ganska skönt att bara ta det lugnt eftersom jag börjar jobba klockan 9 imorgon.

Skulle egentligen ha sprungit på stan och köpt bomullsromdeller också men nu är det ju såklart försent.
Hinner ej imorgon och fick jobba på söndag också så inte då heller. har dom sånt på mataffärer?


fredag

Hej på er! Har precis kunnat sätta mig ner. åkte hem från tobias vid halv två och klockan två hjälpte jag idas syster och limmade fast löshår. Löshåret var ungefär 4-5 nyanser ljusare än hennes eget hår och jag tog även några av mina blonda slingor där det behövdes  och det såg ganska roligt ut med olika färger då hon själv hade mörkbrunt hår.

Provade en juicesak med mango/kiwismak (tror det var det) och den såg ut som spya blandat med sperma typ.
haha. Men den var asgod!


Nytt

Här är det jag köpte i umeå.
Långärmad tröja, only. köpte även en till fast svart.

Skjorta, H&M herravdelning

Stickad tubhalsduk, rut m.fl

Stickad randig tröja, monki

Örhängen, glitter. sen fick jag det här drickbara och en klubba på monki.
Då blev jag glaaaaad, hehe.
Sen köpte jag också ett par platta vanliga svarta skor med lite högre kant från H&M men dom glömde jag ta kort på så det får gå bra ändå!

umeå

ååå vad jag är duktig som är uppe nu. har duschat och sminka miig och snart tar jag och tobias bilen upp till umeå. ska bl a hälsa på sjök och hanna.

nytt

Köpte nya rengörningsprodukter för ansiktet för några dagar sedan. Det var längesen jag hade riktiga produkter och har använt mig av älskade tvål och vatten (oja, jag vet att det inte alls är bra och torkar ut huden).
Rengöningsmjölk, ansiktsvatten och dag/nattkräm.

Onsdag

Har knyckt systers dator en snabbis, har min hos tobias. Åkte in till stan runt halv två och gick på stan med nathalie en stund, eller ahh vi satte oss på subway och köpte en kopp med kaffe och kakor. Gött vare! och det var trevligt med en liten pratstund med min lilla gumma. sen träffade vi hennes mamma och lillasyster och åkte en sväng till sund.
sen tränade jag med petra i ungefär en timme.


:)

Gah, nu är jag duktig. tobias har hjälpt mig att få hem körkortsteori så har suttit en stund med det.
Har ställt väckaren på 10 imorgon, ska upp i tid och göra något vettigt. ska träffa nathalie en stund när hon har slutat skolan.

Nu dissar jag teorin till imorgon och visslar hit tobias. älskar dig så mycket gubben. charmigt <3

haha

gillar gunde svans " ta den bakifrån".


Tisdag

Blää, vad jag är less. jag vill ta studenten nununu så jag kan flytta och få en alldeles egen lägenhet med tobias.

Ligger i tobias säng nu iaf och kollar lite på tv och väntar på att fångarna på fortet ska börja. Vi gjorde milkshake för en stund sen så nu har jag ont i magen, buhu.


Lördag/söndag

tänkte fixa ett inlägg igår men då funkade det inte som det skulle från tobias mobil så jag la ner. hehe.
Slappade mest igår. satt ute på balkongen och spelade kort en stund och låg i soffan och kollade tv. sen åkte vi och handlade och gjorde finmiddag med tacotårta och blåbär/hallonpaj som efterrätt. och godis såklart!
det blev en myskväll helt enkelt framför happy gillmore. den är kung.

Idag började jag jobba 11 och skulle jobba till 7 egentligen. det var bajsmycket folk och jag var ensam ii köket hela dagen nästan, inte okej. fick iaf erbjudande om att sluta 30 min tidigade och less som jag var tackade jag ja men då spöregnade det ju såklart så satt och väntade i en timme på skjuts. något less nu.
snart blir det bio med tobias iaf, komedin som alla säger är så bra. hoppas man får skratta lite!

Fredag

kom nyss hem. Det blev provning av dom bruna linserna idag. Väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan gå och jobba. skulle egentligen börja 2 men fick börja 4 istället om jag ville men har inte riktigt bestämt mig än.

ska iaf jobba till 9 och sedan blir det direkt iväg till simon som har sin försenade 18-årsfest.

Torsdag

Gud vad dagarna rinner iväg.
Vaknade bredvid t i min nybäddade säng, älskar när det är nybäddat och ville därför inte gå upp men skulle klippa halv 12 så det var bara att tvinga upp sig. hade sen ett möte, hämtade ett paket på kvantum som var mina linser och vandrade runt på stan en stund och hjälpte tobias att köpa ett örhänge. haha!
Sen hem och lagade mat, hann också sova en stund innan det var dags att gå till uh för ett styrelsemöte som jag nyss kom hem från.

Nu ska jag snart åka till tobias och mysa sönder honom för han är sjuker <3

Föresten, det blev inte så stor skillnad på ögonfärgen med linserna. linserna som skulle bli blå blev istället typ grå men det är för att mina ögon har en sån stark grönfärg. dom matchar nästan kavajen just nu, hehe.

onsdag

har lånat pappas dator och sitter och försöker fördriva tiden lite och det lyckas jag bra med eftersom den av någon konstig anledning är jätteseg. Är äcklless just nu..
Jobbade mellan 9 och 4 och det var bajslite folk idag vilket gjorde att tiden gick gansa segt.
har jag gått runt på stan och umgåtts med carro en stund också.
Är typ död nu men ska ändå kämpa på och städa rummet som är med en underdrift ganska stökigt.

Sen kommer en älskling från harrys (antar jag) och sover med mig <3

jappjapp, fräsch och snygg..

Båttur

Det blev en båttur med mamma, tomas, catarina, ulf och emma idag. Låg och läste hela carolina gynnings bok ego girl, kom ihåg att jag började läsa den när jag köpte/fick den för kanske tre? år sen men nu fick jag lov att börja om från början.

Beställde nyss hem lite blandade färgade endagslinser, var jättenära på att beställa för ungefär ett år sedan och nu blev det av. Det blev bruna, grå och blå linser, hoppas på att dom är fina! :)

Färgning

Carro och jag färgade håret lite på varandra i fredags. hatar dock hemmablekning men det blev inte så illa som jag trodde. sen har jag ju världens bästa silverschampo! Carro hade även fått lite färg från sin moster som har en salong som vi blandade i för att det inte skulle bli så gult också.
Sen gjorde jag lite mörkare slngor för att jag ville få slingeffekter.


mumsimums

Åhh, kolla vad jag hittade i väskan. hade till och med glömt bort att jag hade sån skit. Går direkt till kaffebryggaren!

Och fick med det här från kusinerna som mormor skickat med från växthuset i stugan.

<3

Nu kommer nathalie säga att jag toffel meen
Tobias, du är världens bästa älskling,
vet inte vad jag skulle göra utan dig! <3

Tisdag

Kom hem för typ en timme sen föresten från tobias, han skulle jobba och jag åkte hem med honom så att jag inte skulle sova bort hela dagen. JAG ÄR JÄVULSKT TRÖTT!

Det var tänkt att vi skulle åka till lunks stuga när t slutar och åka vattenskidor, vattenskoter och så med lunk och jessica men vi får se hur det blir, beror på hur länge han måste jobba.

Nej, kanske man ska ta och riva lite tapet?

Vita pannkakor

var ju barnvakt åt kusinerna igår och ibland är dom ju faktigst ganska roliga.

Skulle göra pannkakor och gräddade dom som vanligt så dom blev lite bruna.
Tindra: Men ida (syster min) gör mycket godare pannkakor, vi vill ju ha vita!

Kom iväg till tobiais syster vid halv 8 och var där till ungefär 10 sen åkte vi hem och hade myskväll med tända ljus och så,myyys.


Måndag

Har precis varit på stan med tobbieboy. Ikväll ska vi vara barnvakt åt kusinerna och sedan till tobias syster och fika eftersom hon fyller år idag, grattis!

Har varit lite oaktiv eftersom jag har varit sjuk och inte gjort så mycket och har också jobbat och har inte precis velat sitta vid datorn på min lediga tid. var iaf hos kim i lördagskväll och umgicks och spelade lite kubb men åkte hem ganska tidigt för jag var astrött och skulle jobba igår.

Nu ska jag gå och mysa med t!

fredag

bestämde mig för att vakna nu, och jag som hade tänkt kliva upp 10. tröttheten tar alltid över.
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan springa ner på stan. ska träffa carro och ta en fika.
har inte sett den bruden på nästan hela sommaren och vi som skulle träffas mycket. vad hände?

Det som är så jobbigt med sommar är att det är så myckt jobb hit och dit och andra planerade saker..


hår

älskade mtt hår när jag hade svart löshår och  en röd slinga!! men fattar ej hur jag orkade locka håret varje dag.
gammbild


schema

Det preliminära schemat för 3an. skön fredag iaf.

mascaran

Sa ju att jag skulle visa mascaran. den är från isa dora och jag tror att den kostade 29 kronor.
Här är den på mina fransar iaf, la bara på ett lager. Har haft bättre men lätt värd 30 kr!

nu

sex and the city 2 <3

french

just ja, sen skulle jag visa naglarna också, gjorde fransk manikyr igår. Snart får jag förhoppningsvis gelenaglar av systers kompis så då får alla växa ut.

eye

Skulle egentligen visa mascaran som jag köpte för 30? kr men orkar inte sminka mig nu så visar senare. bjuder iaf på lite fräknar!

Torsdag

Vaknade för ungefär en och en halv timme sen. Igår blev det kycklingrullar från matcompaniet och till det filmen två ska man vara och en massa mys. Den är ju ungefär som föräldrafällan och jag hade faktiskt inte sett den även fast man ska ha gjort det någon gång i livet. haha. Fastnade också vid en film på tvn och vips var klockan typ halv 1 så vi gick och la oss eftersom tobias skulle upp och jobba idag. åkte hem till stan med honom när han började runt halv 9 och då blev det sängen igen eftersom jag var så förbannat trött. Nu ska jag äta upp resterna från igår!


Mys

Tänkte visa lite bilder men kameran dog så det blir inge av. Åker till älskling nu om en stund för en myskväll. först blir det pizza och sen lite spel och mys. puss <3

Min fina


Onsdag

Kör på en dagens, haha. Slappar bara och kurerar mig eftersom jag planerar att bli frisk innan jag ska jobba på fredag, vill ju inte snora ner och hosta i hamburgarna. Usch! Och pengar behövs alltid.

Nu ska jag försöka äta lite och koppla in datorn i tvn och se någon film eller något top model avsnitt.

Har föresten tagit ut löshåret som ni ser. Det känns otroligt skönt men har fortfarande några små tovbollar med lim i hårbotten. Nu ska jag köra på clips nästa gång jag beställer hår för att spara på hårets kvalité ett tag.

Inhandlat

Har en del att visa som jag handlade i norge och även i östersund. Orkar dock inte ta kort på strumpor, vanliga tygskor, smink osv.

Hittade dessa skönheter hos en gatuförsäljare i östersund. det blev 170 för båda om jag inte minns helt fel.

Klocka från CMYK i norge, en underbar smyckesaffär som har jättefina och unika klockor. Har tre klockor därifrån nu.
Tipsar er som gillar accessoarer att besöka den butiken om ni är i norge!

Köpte den på drillbutiken på VM. Trycket fanns bara i rosa vilket var synd och sen är det ett tryck på armen med mitt namn också. den blev ful men det är ju tanken som räknas, lär ju ändå bara ha den under träningarna och hemma.


VM i norge 2010

Längesen det blev något skrivet nu men det har varit så fullt upp med allting. Åkte till norge i onsdags med drilltjejerna för att se VM. Vilken jäkla upplevelse!! Ni drillare som inte var där missade något stort, en sån himla insperationskälla. Ska till italien om två är, det är en sak som är säker, vi börjar spara pengar redan nu!

Kom hem i söndags och veckan var hur bra som helst förutom att jag var jättesjuk under hela resan, fick åka in på akuten till och med.

Ni som vill se något underbart, kolla på filmen. Fattar ni vilken känsla att se det där live!!!
jag blir helt varm i kroppen!! åhh!

Helt sjukt, fyra maxpoängare. Oslagbart! Det är det japanska teamet.

Go sweden





Yranhelgen

Haha, känns som att jag fortfarande är död.. Givk ovh la oss när vi kom hem igår på en gång vid 2 och sov nästan oavbrutet tills 12 idag.

Fyfan vilken superhelg det har varit. Det började med att vårt tält blev rivet innan det ens hade blivit kväll, seriöst det var helt nedtrampat.. så första natten tillbringades på bryggan i sovsäckarna och ett plastglas med vin.

Så vi raggade ett tält och fick tillslut låna ett av vår trogna granne ronald som sen blev jätteledsen över att vi ville flytta tältet för att inte även det skulle bli förstörd (kanske också lite ledsen för att han inte fick sova med sandra) hehe.

Iaf så flyttade vi och blev istället välkomnade av ett par norskar och några från kramfors som var väldigt trevliga och som vi söp ner med föltbussen. haha, den funkar alltid.

På lördagkväll bestämde hannah och jag mig för att vara liute sociala och hälsade på i en husvagn där det blev en massa dans och vips så var det en jävla massa folk där som dansade och hade sig. sen kom ordningsvakterna klockan fyra och stängde ner musiken. det stod typ 10 ordningsvakter och fick tyst på allt men sen när det blev bråk klockan 6 ungeför fanns det inte en enda där (eller jo, typ en som stod och beställde korv..) gah..cp.

Eftersom klockan redan var så mycket och det var en tjej som hade blivit tillovad tobias tält (dissade det vi lånat av ronald eftersom det regnade in som fan) sket vi i att sova och satt istället och väntade på att något ställe där man kunde äta skulle öppna. Fyfan vilken jobbig morgon/dag. haha.

Sen tappade jag min kamera också tydligen så har inga bilder förutom dom som sandra knäppte. Helgan var i alla fall i stora drag kung trots allt regn och skit! Tack tjejer!






RSS 2.0