onsdag

Hej på er! den här dagen har varit så jävlig . igår skulle jag boka tid i tvättstugan till idag så att jag skulle hinna tvätta innan vi äker iväg. men då hade pappa tagit med sig nyckeln till bokningsploppen till farmors stuga. så då tänkte jag, aaaokej men jag chansar väl och går ner dit idag vid 12 men då var den såklart upptagen. Så nu har jag massa skitiga kläder liggandes i en påse som verkligen skulle behöva blir rena.

Duschade och gick sen på banken eftersom jag ine kunde logga in på nordeas lönegrejs hemifrån men det var tydligen redan fixat allt det där fasten det stod hemma att det ej funkade.

Såå nu ska jag till tobias och tvätta eller nått. men först packa ihop alla saker inför imorgon. för då drar vi iväg till östersund och yran!! wohoooo. dock ska det bli regn.. men vi får vara glada och göra det bästa av situationen!

Måndag

Har varit hos petra idag och jobbat en hel del med drilljobbet. Har kommit en bra bit på vägen nu så det känns bra. Åkte hem ungefär 5 och sen dess har jag fixat med löshår.

Nu ska jag till hannah om en stund och och planera lite inför yran, det närmar sig med stormsteg.

Bild

Hittade nån fin bild från i lördags på facebook. hehe

Måndag

Hade en supermysig kväll med tobias igår fast jag somnade tillslut som vanligt. vi sov till typ 2 idag och sen var det bara att åka vidare till bk för att jobba. det var sjukt mycket folk och en svinjobbig dag! Slutade iaf 11.


Nu sitter jag i petas stuga. har jobbat med drilljobbet ikväll, åkte hit direkt när jag slutade. Nu ska vi sova och sen upp typ 10 imorgon. sen åker jag hem runt 6 för att fixa med hår och sen till hannah för att planera med tjejerna imför yran, det börjar ju närma sig nu.

Föresten, ska visa en äckelsak imorgon som vi hittade ikväll!

Söndag

Fan vlken otur jag och pretra hade. vi var uppe till typ 2? igår och höll på fixa program men sen började det regna och eftersom jag skulle börja jobba ett tänkte vi att då skulle vi kliva upp tidigt men då regnade det ju också så vi fick inte så mycket gjort av det vi skulle ha fixat.

 fick jobba en stund längre än jag skulle och nu har jag nyss ätit en kycklingbaguette, känner mig lite smått beroende av dom nu. haha.

Lördag

något som jag inte fattar är hur folk som bliir bakis och spyr efter varje fest tillfälle ens orkar dricka. Var ju på fest hos malin igår, kvällen var riktigt skön. Imorse när jag vaknade hade jag världens jävla huvudvärk och mådde illa som ett svin. Fyfan, låg död i tobias säg till typ tre då jag blv upptvingad för att åka och jobba. Det blev bättre med mat i magen iaf. Jobbade med jessica idag och det var riktigt roligt att träffa henne. Fick jobba imorgon också mellan ett och sju, även då med jessica.

Nu ska jag iväg till petra för att jobba för drillen. sover där också så det lär bli att vara vaken många timmar inatt. Det gäller att klämma in allt som går!

mums

Kom nyss hem efter att ha jobbat, fick sluta in halvtimme tidigare och det var braaa. Hade med mig en kycklingbaguette hem. mummmms!

:)

Har nyss haft lite trevlig besök. Kom nyss in efter att ha suttit på balkongen några timmar och se vad som uppenbarade sig.

stället som jag numera kan kalla mitt hem


..

Skulle egentligen bara jobba tre timmar mn det blev tre till. åkte också på jobb imorgon och på lördag. Såå, ska väl sova snart för att kliva upp igen. hah


fyfan

vilken kväll.. har inte druckit så mycket kaffe på ett dygn förut.. Fyfan, det kan inte vara bra.
Vi tänkte ju ha simslan då men två blondiner vid en dator som fösöker installera sims säger väl en hel del.
Vi gav upp till slut iaf och gick istället och träffade två killar från nathas exklass. Sen träffad vi på kimpan också.
sen när vi skulle sova gick det inte för vi hade druckit så mycket koffein.
vilken oslagbar kväll asså. hahaaaaaaaaaaa.

Nu ska jag iväg och jobba, hörs sen!


tihi

sitter hos nathaliiiie. Vi provade att ladda ner the sims för vi skulle ha simslan men icke att det vill funka!! gahhh..
sen vet jag inte hur många kaffekoppar jaghar druckit ikväll, är typ hög på koffein. blabla. sleepover blir det också. mysspyyyyysss:)

Onsdag

Kom hem för en stund sedan. jobbade från 12 utan rast så är ganska trött i benen. nu är jag nyduschad och ska springa upp till mamma för att äta middag och sedan tårta. Grattis mamiii på födelsedagen!

klockren

gillar den här reklamen, så klockren! :)

Tisdag

Det var inte så jättebra väder idag! jag och tobias sov för länge och då hade solen nästan försvunnit. Menmen, man kan behöva sova ut ibland och spec när man nästan iinte har gjort det sedan sommarlovet börjat. Vi åkte iin till stan vid 4 iaf och jag köpte glass, var så jäkla sugen på en bkool från bk. hehe. Sen började jag jobba klockan 6. Nu ska jag fixa några top model avsnitt och sen sova, börjar jobba 12 imorgon.


Ava

Är nyduschad och fräsch. snart blir jag upphämtad av tobias. ska sticka till hans stuga som ligger på avastrandens klippor. eller något.. haha.
Hoppas på fint väder imorgon, för jag vill åka ut på vattnet och sola i lilla båten(Y)

Måndag

Har nyss kommit hem från jobb i 9 timmar. Det känns lite surt att stå inne och jobba när man kan vara ute i solen och bli brun och ha det bra men jag klagar inte, jag gillar mitt jobb!
 
Tiden bara spriinger iväg. om lite mer än en vecka är vi påväg till östersund för yran och efter några dagar hemma bär det av till norge och drillVM. Läängtar!


minigolf

Nu drar jag till villa och spelar minigolf med tobias, clayton och malin.



Tårta

Vaknade ungfär 12 imorse men jag tobais låg och drog oss ganska länge och myste. klockan tre åkte jag med mamma och thomas till thomas föräldrar och åt och firade hans pappa som fyllde år.


Åsele

Hann inte skriva något igår men vi var iaf på åselemarknaden och hade ett drilluppträdande.
Det var en tant och en farbror som var jättesnäll och lät oss träna och få musik på deras gård innan uppträdamdet.
scenen var stor och bra men golvet var jättehalt och det hade kunnat gå lite bättre men det var hyffsat bra iaf.
efter gick vi runt med min och nathalies familj ett tag på marknaden och åkte sen hem.
det var så jäkla varmt!

Kom hem typ 8 och då åkte jag och tobias till honom och grillade kyckling med strips och lite senare kom några till och vi satt till ungefär halv 2 och drack, spelade kort och snackade skit. Mysig dag/kväll!








Båttur

Det blev ändrade planer. Vädret blev mycket bättre lite senare och då åkte vi ut med båten ändå. Det var första gången för mig iår. ÅÅÅ vad jag älskar havsdoften.
Vi åkte iaf med nathalies familj till genesön där vi var hela dagen. Det var hur varmt som helst!
nathalie var inte med men fiskade med hennes 4-åriga lillasysyster och jag säger då det, jag HATAR fiskar.







Fredag

Godmorgon! Vaknade för typ en timme sedan.
Det var tänkt att vi skulle åka ut med båten idag men det är inte så bra väder så det blev inget.
jag som hade planerat att bli brun. hehe.

sååå vad ska man göra idag, fredag och allt?

Torsdag

Internet har inte funkat idag så har inte kunnat skriva nåmer.
Det var jäkligt varmt idag med men vi tränade nere vid vattnet så det gick bra eftersom det blåste ganska mycket.
Åt kladdkaka och badade gjorde vi också (andra gången för iår, wohoooo mer än förra året!).
Simmade ut till en flotte en bit ut och FYFAN vad jag hatar sjögräs och fiskar!
Höll på dö flera gånger, så himla äckligt.
Har blivit lite bränd på ryggen också.




torsdag

godmorgon!
Snart bär det av till nathalie i åviken för att träna
och jag tar med kladdkakan!
hur ska det här sluta?

Något som aldrig skulle hända i sverige..


mm

Nu blir det kladdkaka och kaffe! Och studera filmade snuttar från anettes videokamera.


Tobias Hanzon

För mig är du kärlek <3

shoeeeeeees

Lånad ett par helt underbara skor av hannah på gatufesten och bestämde mig genast för att det skulle bli mitt nästa köp. Dom hade allt. snygga, billiga, bra färg, sköna att gå i, ganska öppna= bra på sommaren. Här är dom, fast hennes var såååå snygga när dom var grå och stack ut lite.

Tro mig, dom var mycket snyggare gråa och mycketmycketmycket snyggare på foten. Kollade på nelly nu och dom finns endast i stl 38, i svart! grinar..

Onsdag

Kom nyss hem. Sov med fönstret öppet inatt så kunde sova ganska bra. Gick upp till nola för att träna inför åselemarknaden med tjejerna. det var en sån jävla äcklig hetta och har därför haft ont i huvudet hela dagen. Blä!

När vi hade tränat en stund gick nathalie och jag ner till stan och satt och gick runt. Nu ska jag kolla top model eller sova så huvudvärken försvinner någon gång!

blä?

Föresten.. min cover all mix är borta.. Hade med den i väskan nere på gatu och när dagen efter innan hemfärden när jag skulle packa ihop fanns den inte. måste ha tappat den någonstans på gatan och någon lycklig fjortis har den nog nu. buhuu. Nu sörjer vi alla för min cover all mix.

sminktips

Ett tips när du sminkar dig är att applicera mascara på den undre fransraden först och sedan på den övre.
Om du ev skulle ha skugga på ögonlocket slipper du förstöra sminkningen när du lägger på mascara på de undre fransarna om de övre inte torkat.

Tisdag

Kom nyss hem från jobbet. började 11 och skulle egentligen jobba till 4 men det blev till klockan 6. Åt sallad efter. om ni inte har provat burger kings sallad med grillad kyckling, gör det! asgott.. mums!

Nu ska jag duscha om en stund och sedan se top model och dricka en fet kopp med kaffe.

den bästa i världen

Väntar på kärleken nu. Ska se film och bara mysa. <3

<3

Top model, frukt, chirre och KAFFE!


Myspys

finns det något mysigare än att sitta i en bil, i en husvagn eller under ett tak när det regnar ute? Det var precis vad jag och t gjorde igår och fyfan vad det regnade. Vi var säkert där i 3 timmar, fällde bak sätena och myste och snackade skit.

Mat och tårta

Kom nyss hem från farmors stuga där det blev mat och tårta. JAG VILL OCKSÅ FYLLA 18!!

Måndag

Det blir piffning nu och sen drar jag till farmor för att äta tårta. Kusin fyller 18 :)


gatu

Det blev en liten impulstur till sundsvall i fredags. Tobias ringde typ vid halv 6 och var helt hysterisk i telefonen. Fick med oss hannah och drog till sundsvall med bilen typ direkt. Vi bodde hos ludde som tobias har spelat pingis med när han var yngre. Kan lova att det var bättre än vilket annat hotell som helst, så underbar familj!

när vi kom dit drog vi på en gång med ludde på en förfest där vi blev ganska så mobbad för våra öö. Sen gick vi ner till gatufesten. Vi gick hem till ludde på natten och det tog typ 2 timmar för vi gick sicksack mellan gatorna. aldrig mer.

På lördagen blev det en tur till birsta och på eftermiddagen drog vi till en 19årsfest innan vi några timmar senare gick ner till gatu där hoffmaestro spelade. det var galet.
 




:)

Det här tackar man inte nej till! :)

hmm

Ska man åka på gatu imorgon eller inte, det är frågan..


Yran

Kan meddela att biljetten till yran nu är betald och uthämtad. 
3 dagarsbiljett och camping med dom underbaraste tjejerna. 

Fredag

Dagen började med att jag höll på försova mig till skjutsen. skulle åka med tobias mamma in till stan som jag alltid gör när jag sover där och vi har åkt någon gång efter halv 7. Vaknade 20 i 7 och hoppade upp ur sängen. hehe. Jobbade till 9 och sen fick vi äta glass med våra arbetsledare, sen sa dom att vi fick slut för dagen och då var klockan 10. Så underbart, nu är det sommarlov på riktigt!

När vi slutat gick jag och emma som jag jobbar med ner till mig och jag klippte henne. sen gick vi runt på stan ett tag tills hennes buss skulle gå.


skaka rumpa

Haha fyfan, åkte nyss förbi en bil  med killar som dunkade denna låt på högsta volym och sjöng med. gulligt. Det är förövrigt min och nathalies fjortismammors favvolåt:) hehe

music

Älskar den här låten, man vill bara börja dansa!!


Det jag har älskat

Gud vad trött man kan vara. Somnade tidigare till top model och sov i några timmar. Det programmet är sjukt bra och roligast är det när dom får göra make over.

Har ätit nu, det blev lite fryst färdig mat. lätt och bra! Nu ska jag leta lite drillmusik, för snart börjar allvaret och mitt och petras sommarjobb åt föreningen (Vi ska bl a koreografera solo/duettprogram). Så jävla roligt, har glömt bort hur mycket jag egentligen älskar sporten när det är roligt. Kom ihåg förut då jag stod ute och tränade från det att jag vaknade på morgonen till det blev mörkt på kvällen. Det var verkligen det jag levde för i 8an/9an. fyfan vad härligt det var, saknar dom tiderna.

ljusrosa naglar

Nu är naglarna färdiga. Tog bara ett vanligt ljusrosa nagellack, orkade inte tjafsa med en massa färger.
Började iaf med ett stärkande lack. Fick det från min chef på apoteket i julklapp. Vet ej om det är bra, har inte märkt någon större skillnad iaf. hah.

Sen tog jag bara det rosa lacket. Hade inget bas och överlack här hos pappa så det fick gå bra utan. Orkade heller inte fila naglarna så det får se lite förjävligt ut, lär ju ändå förstöra det på jobbet imorgon.
Det ser mycket fräschare ut bara man får något på naglarna, behöver inte alltid vara med färg utan kan räcka med ett vanligt transparent lack.


Slow

Ligger i sängen och väntar på att jag ska få hem några top model avsnitt men det går segt. Det brukar annars gå jättesnabbt så jag fattar inte vad det är för fel. Tror jag ska måla naglarna medan jag väntar.
Är jätteseg så ska bara ligga i min sköna säng heeeela dagen. tar mig kanske ut i solen om jag orkar.

jaojao

Kanske borde göra något åt färgen i håret snart.


Torsdag

Kom nyss hem från jobb. En JÄVLA dag kvar på skitgörat och sen blir det sommarlov på rktigt. Kommer dock jobba på burgerking ganska mycket dom kommande veckorna. Sen har ju jag och petra sommarjobbat via drillen också men det ska nog gå bra!


såja, nybadad och klar för att sova helt jävla ensam.


Död som vanligt

Kom nyss hem. Var typ på asdåligt humör först men sen kom man på jobbet där det var full fart och glada människor, plus att det blev att äta en svingod sallad efter.  fick också nya schemat. Är typ död nu igen även fast jag sov ett antal timmar innan och jag tror att jag har feber. Ska duscha nu eller kanske till och med ta ett bad och fixa med ansiktsmask, hårinpackning och så och sen blir det att sova.

:)

Har sovit nu i några timmar. ska äta skinksås som syster har gjort som luktar asgott och sen springa iväg och jobba.

.

Jag har blivit konstig.

blaa

Är det någon mer än jag som känner att det skulle varit svinigt skönt att ha tagit studenten och gjort bort skolan och allt det, börja jobba och FLYTTA HÄRIFRÅN?!

Onsdag

Jävulskdag! Fyfan vad varmt det är. Stod i en backe och stektes sönder av solen och kapade träd. Nu har jag nyss kommit hem. ska äta jordgubbar och sen sova en stund, senare iväg och jobba igen. Godnatt!


tisdag

Fyfan vad varmt det är idag! och JA man får klaga när man jobbar i solen och blir sönderstekt, dessutom när solen är som starkast. Det enda som är bra med det är att man får en hel del färg, antagligen mer än jag i vanliga fall hade fått på en hel sommar.

Sitter iallafall hyfsat trött med en piggelin i handen. väntar på att tobias ska sluta så vi kan dra oss vidare till min stuga där tobias ska vara elektriker eftersom han faktiskt tro det eller ej är utbildad till det. nemen, han ska fixa så tvättmaskinen funkar, fråga ej vad han ska göra.

Nu blev det ett tråkigt inlägg utan bilder, kameran är urladdad

Räddaren i nöden


måndag

Är så jäkla less just nu, skulle bara vilja packa väskan och sticka någonstans långt härifrån ett tag..

Hade hoppats på att jag skulle få jobba idag men dom ville ha in mig klockan 11 och jag slutade 12 så det passade inte riktigt med tiderna. Usch, bläiga dag!

Söndag

Gårdagen var hur bra som helst till en början. Drack, spelade brännboll och kort och sedan gick vi och åt på sibylla. Sen ner till hamnfesten och öltältet. åkte hem tidigt, mer säger jag inte..

Idag hare jag jobbat 11-16 och nu sitter jag i handduk efter en dusch hos tobias och är DÖD medan han klipper gräset åt grannen.

:)



Lördag

Igår tog vi det lugnt. började med kortspel på cias balkong och drack lite cider sen gick vi mot hamnfesten. Satt oss i lunkans båt i båthamnen och spelade kort och åt munkar.

Kom hem för ungefär ett timme sedan efter jobb sedan 11. Snart ska jag sringa iväg mot vikingavallen för där blir det brännboll, kortspel och cider i solen. underbart!

Då rör vi på fläsket

Drar ner på stan nu och träffar tobias.

Efter regn kommer solsken


finväder

Mitt morgonfika på jobbet. och det blir bara mer och mer för varja dag. hehe. lite skönt var det ändå att ligga i skuggan under ett träd och äta kycklingsallad med currydressing, jordgubbar och till efterrätt vaniljhjärta. Det var så himla stekhett ute så man helt allvarligt dog i solen.
Käkade glass med arbetsledare tompa och "måns". goooooottttt


godnatt


bluu

kom hem för en liten stund sedan från jobbet. kan säga att det var drygt att kliva upp 7 på morgonen och sen jobba till 11 på kvällen.. får se hur lätt det blir att ta sig upp imorgon. ska ladda mobilen och ta fram kläder, imorgon ska inget gå fel! :)

najs


Ha ha, fan vilken ful och äcklig bild.
 Fick örhängerna av syster, hon tyckte dom var för stora men jag tyckte dom var skitsnygga. Hade köpt dom på gina rea eller nått..

Ibland är man vacker



braaaaaaaaaa

Köpte headset igår med sånadär bra snäckor som inte ramlar ur öronen och när jag kom hem fick jag inte in några kanaler. men sen imorse i bilen påväg till jobbet fick jag in alla. Sen när jag kom fram och skulle börja jobbar varnar mobiljäveln för att batteriet ska ta slut och då kan man inte ha radion igång. Suck, ännu en dag utan musik/radio.

skönt

Nu ska jag duscha och sedan blir det jobb till klockan 11. Det känns otroligt skönt att det är fredag och helg imorgon, den är det bara en vecka kvar på sommarjobbet!

Regn regn och åter regn

Viid ungefär halv 11 såg det ut så här ute och vi började springa runt som galningar i regnet. Spelade kort gjorde vi också eftersom det inte går att göra så mycket när det regnar ute. tihi


Världens sötaste hund

Världens sötaste hund är utan tvekan Bullen. Dock hade han lite svårt att andas genom näsan eftersom den är så platt. Han var en jävel på snarka också!


RSS 2.0