taggggggggad

Känner mig grymt taggad inför fredag. har redan börjat fundera på kläder.
Eftersom vi har fixat lokal och så nu så får vi ju ha skor innomhus= invigning av mina nya skor!! & renarama himmelriket.
 
Mina skooor. dom är så jäkla mycket snyggare på och i verkligheten. till ska jag ha en svart långärmad lång tröja och ett par snygga strumpbyxor, endera lite tunnare svarta, kanske lite blanka, eller helt genomskinliga. får se vad som blir snyggast. Till det har jag tänkt mig rött nagellack och bh och snygga smycken. Tycker det är så himla snyggt med svarta kläder och rött nagellack!

känner mig överglad. haha

internet <3

Har blivit aldeles för lite bilder på slutet här. Känner för att handla massa nya kläder. tacka internet för internetshopping!

söndag

Guuud vilken seg dag. vaknade runt 11 hos tobias, kollade robinson mm, tog en dusch, fixade smink och sen var det dans. Nu väntar jag på mat som mamma ska fixaaa.

mer har jag inte att säga, känner mig jättetråkig och har ingen fantasi. känner mig less på allt. 
mennågot att se fram emot är iallafall viktorias 18-årsfest på fredag, det blir kuuuuuuuuung! :)

Snygga tjejer


less och trött

Jag är helt otroligt sjukt jävla less. Hur kan en sak kännas så bra och självklar och i nästa sekund så jäkla skit?

Kom hem från nola för en stund sedan. tävlingen gick helt okej och vi fick även okej poäng till duetten trots att vi faktigst bara har tränat på den i ungeför en månad. Det blev ett guld iallafall. Är helt dödstrött så orkar inte skriva något mer. tror jag ska ta en liten tupplur så det inte blir nattinatt klockan åtta ikväll.


10-01-30 TAGGA!

OCH VI ÄR TAGGADE!!!!!!

10-01-29 Tävling på nola imorgon, hejaheja oss!

kommit hem från 2a träningen/musiktest och har just käkat, plockat ihop allt till imorgon, gjort sallad och nu, fixat bort sminket. upptäckte en liten pinne i pannan. roligt att dom ska komma fram just då man absolut INTE vill ha dom. usch och blä! ska röja undan från sängen nu och sen ska jag och petra sussa så gott tillsammans för vi ska upp jäääääättetidigt imorgon.

Bloggar och slänger in en taggarbild imorgon. Jobbajobba kämpakämpa!


10-01-29 träning

Första träningen gick asbra. nu har jag och pera nyss kommit från stan där vi köpte strumpbyxor och tejp. Nu ska vi snart pallra oss iväg till träning nummer 2, får see hur den träningen går.

10-01-29 duktigt elin

Idag har jag varit mycket duktig. var med på kondition/styrke passet. men kom i efterhand på att det inte var så smart att jag var så duktig som jag var för kommer ha sån jävla träningsverk imorgon. och det blir ju ganska lyckat att inte kunna röra sig på tävlingen imorgon. hmm..

nu ska jag gå om en stund och köpa foundation och skor. sedan blir det träning, ner på stan med petra och sedan träning igen/genrep.

men iallafall så ikväll när alla festar kommer jag fokusera på träning träning träning och åter träning. haha. fööör tävlingen imorgon ska bli bääääst!!!

10-01-29 natti

Nu ska jag plockabort tävlingstestgrejerna och koncentrera mig på min pojkvän istället. Godnatt!


10-01-29 smink

och en liten liten del av sminket, såklart ska det vara mer färg och även mascara och en massa annat.

10-01-29

Fix och trixat med brunutansol, ögonbryn, rakat ben, provat frilla och smink ikväll. Och tro det eller ej så har jag även hunnit med att äta chips. haha.




10-01-28 träning


10-01-28 shopping

Kom nyss hem från träningen som gick hur bra som helst. jag har fått tillbaka träningsviljan och känner mig väldigt taggad inför lördag. Det måste måste måste gå bra!! åhh, jag vill bara ha ett nytt drillår med nya möjligheter.


Köpt idag: Liten svart glittrig sminkväska 49 kr. två nagellack från depend (silverglittrigt, skitsnyggt till rött & svart och ljust, nästan vitt lite glittrigt) 25 kr/styck. slolpuder från isadora 125? kr, har haft det solpudret förut och tyckte det var helt okej, stod mellan det och make up stores men satsar på foundation från makeupstore istället.

Hittade föresten ett par URSNYGGA skor på dinsko, det var ett par lite platåaktiga pumps. hur snygga som helst!!!
var osäker först om jag skulle köpa dom men nu har jag bestämt mig. la undan dom så ska köpa iimorgoooooon!!!


10-01-28 mäktigt

Fan vad mäktigt, hade velat vara med och dansat!!! :O snodde klippet från natha.


10-01-28 snöstorm

Sjuk dag. fyfan vad mycket snö det är!
imorse stod jag och tobias och skottade fram bilen i typ 30 min och det kom bara mer och mer snö hela tiden. fyfan för sverige, skulle inte tacka nej till typ thailand eller något annat varmt land just nu.

hade en liten lektion på nola i slutet av dagen idag och när vi hade suttit och väntat en timme på att lektionen skulle börja ringer anton och säger att lärarna har info för individuella valen= inggen lektion. Hade alltså kunnat gått hem klockan 1. Men då gick jag och carro ner på stan en liten stund. köpte lite småskit, lägger ut bilder på det sen.

nu ska jag springa till nola för träning i tre timmar.



10-01-27 löshår

hejsan allihopa!
Har just satt fast löshår på emelie och klippt in/tonat det. Det bleeev fint och lååångt.
Sprang in på pagoni och shoppade lite så nu ska jag kanske ta och pyssla ihop lite smycken till mig själv. känner mig förtjänt av det.
snart kommer älskling för att mysa och sova med mig, älskaaaar<3


10-01-27 död

Guuud vad jag har varit slut ända sedan igår. Vaknade upp imorse helt död i kroppen, halsen och huvudet sved/dunkade sönder. Så bestämde mig för att stanna hemma. Nu känns det bättre, eller har fortfarande ont i halsen som fan men ska nog gå ner till singer och kolla om dom har några nitar ändå. ska även gå och lämna in mina linser för färgning och pagoni för att fixa litte smycken om jag orkar. Får se om jag pallar ge mig ut i snöstormen.

Svar på sandras fråga: Vi ska tävla här i övik i nolahallen nu på lördag.


10-01-26 haha.



"I didn´t spank you, I high fived your ass petra!"


10-01-26 äntligen hemma

nu kom jag nyss hem från träningen. det känns verkligen att det är mycket träning denna vecka. träning imorrn, torsdag , fredag + fredagkväll och tävlingen på lördag. jobbig vecka.

Men iaf så skulle jag shoppa idag men det var emelie som hittade grejer istället. När man ska handla massa är det alltid alla andra som hittar saker och inte en själv. då står man där och grinar över att man har en misslyckad dag. 
Var på jakt efter nitar att pimpa min svarta tråkiga väst med, tänkte starta upp ett litet projekt. tyvärr var allt utom galleriorna stängt eftersom vi kom ner på stan så sent så det blev inga nitar. tänkte även att jag skulle få shoppa lite på pagoni, är sugen på nya smycken men det blev inte heller av. :(


Kom på att jag inte ehöver grina idag för jag köpta ju faktigst en väldigt fin sak till mig och tobbieee, kan tyvärr inte avslöja vad, då blire inge bra. hih

10-01-26 smått stressad

kom nyss hem , hade färgdag med o´loreal och deras nya färg och jag och emelie färgade hennes mormor. Den var faktigst bra och gav ett naturligt resultat på hår med vitandel dvs grått hår.

nu ska jag dra och träna med petra en stund. skriver lite mer efter.
efter skolan gick jag och emelie och åt pizza och sedan ner på stan och kollade lite smått.

10-01-25 Inte lätt.

Det är alltid lika roligt att vakna upp dagen efter, slå på kameran, hitta bilder och inse att man faktiskt har minnesluckor.

10-01-25

haha, dagen har varit väldigt fartfylld. tränade efter skolan med petra, gick ner med emelie på stan och åt och sprang in på gina en snabbis (skulle köpa örhängen men lite annat kom såklart med). mötte upp nathalie och sedan vidare till nästa träning.


Inhandlat idag: jensskjorta 199 kr, örhängen i olika färger 59 kr, svarta örhängen 19 kr. allt tro det eller ej, från gina.

Städade rummet när jag kom hem. både dammning, dammsugning, bortplockning och utrensning av garderoben där det försvann väldigt mycket kläder. slängde typ allt som inte jag har använt på ett halvår. vissa gamla fula saker men även saker som jag helt enkelt inte tyckt om.



Nu drar jag vill min man, han är älskiig <3


Godnatt

Nu kommer älskling hit och vi ska göra ett nytt försök att se 2012, den är brabrabraaa.

Väldigt vacker bild men den är på oss iallafall. haha.

Imorgon får jag min kamera så då lovar jag att det kommer en hel del nya bilder istället för fula gammbilder.

Nu kommer tobias snart så säger väl godnatt här och nu. Godnatt folket!


TIPS

Vill bara påminna att jag och mina vänner säljer löshår för billigt pris. Passa på att köpa inför studenten!
Håret kommer från Rapunzelofsweden

Passa på mina vänner!

semla

Har försökt fixa om så bloggen inte ser så strulig ut och jag tycker jag lyckades ganska bra. haha. Nu lägger jag ner för ikväll. ska äta årets första semla som ligger bredvid mig istället!

viktoria

Jag och jessica sitter och "planerar" vickans 18-årsdag . Det ska bli så jävla kung! Vi vill hemskt gärna hyra något ställe. Någon som har nått tips på en ganska billig, inte för stor lokal?
Det jobbiga är att klockan 9 dagen efter ska vi vara på skolan klockan nio, vi har nämligen öppethus då. uschaaaa.

Vi har hittat så jävla bra presenter!! Vad det är för något kan jag tyvärr inte skriva ut här, men vet aldrig när viktoria klickar in sig här, det är nog dags för henne att tvätta kläder snart, så lite halvt varning för det. hah.

Det ska bli massvis med alkohol, skratt, dans, sång och fina bilder iallafall! Får man längta eller?

Söndag

Det blev partaj igår i gullänget. En mycket trevlig kväll med bra folk måste jag säga. Alla var goa och glada. Tyvärr slutade den lite tvärt och lite dåligt. Åkte hem runt två, men sen hörde tobias av sig och han var över gatan så gick över dit en stund för lite hockeyspel, älskar "snurr-taktiken" och den funkar som fan! haha.

Kan inte bjuda på någon fin bild från igår eftersom jag glömde kameran där jag var. Lämnade den på en stol vid dörren, lite klantigt av mig. och sedan glömde jag cider i emelies väska. Ni hör ju bara vad glad jag var. hah.

Idag mår man som man förtjänar. Bakis som bara den imorse, kändes som jag höll på spy och knarkade alvedon och vatten. Efter några timmars vilan åkte jag och klippte tobias mormor, hon är så söt. Och efter det var det träning.
 Nu väntar på kyckling och ris nu som pappa håller på tillaga, han är bra duktig ibland.

Ska nog umgås med min älskling sen, älskar dig gullunge <3

fult

Bloggen ser åt helvete ut. skäms typ över att den är så ful.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och bli lite fräsch, det blir vindrickning ikväll istället.


lördag

God morgon!
Fattar inte hur man kan vara så trött , även fast man sover och sover vaknar man alltid upp trött som bara den. vaknde av att tobias låg och kollade på mig och smekte mig på kinden. den pojken är bra söt ibland! :)

Idag vet jag inte vad som händer. emelie och jag snackade om att att jag skulle klippa henne och att hon skulle sätta i mitt löshår men nu upptäckte jag att dom har skickat 40 cm långt hår i 5 förpackningtar och den 6e är 50 cm och alla skulle vara 50 cm. så jäkla irriterande. Jag kollar alltid en sista gång innan jag beställar att allt är rätt, så det kan inte vara det heller. vet inte om jag ska orkar skicka tillbaka dom eller om jag går och är onöjd för att håret är för kort i typ 3 månader.. känns som att man vill vara nöjd när man väl beställer.

Det känns verkligen inte som lördag idag. Det känns som en tråkigt grå söndag.



<3

Håller på fixa om bloggen, igen. Får det inte som jag vill ha det och orkar inte sitta med det en fredagskväll.
Det är bara att stå ut med att den är ful ett tag till, har varit ful sen jag skaffade den såå.

Nu ska min pojkvän komma hit. vi ska äta godis och se 2012 för den är så jääävla bäst!
Myskväll med den man älskar. underbart! <3

fredag

Helt onödig dag idag. försov mig fett imorse. ville bara ligga kvar med tobias i sängen och mysa!
åkte till skolan och åt lunch och sen kom carro på att hon skulle tatuera sig så vi åkte ner till big street där det var ett begränsat antal gratis tatueringar, eller dom tog väl in så många som dom skulle hinna under dagen eller något. Det var förbannat onödigt för hon bestämde sig för att tatuera sig nästa fredag istället hos Zid.
gahhhh, jag vill också vara 18 och göra min tauering men jag SKA verkligen göra den hos zid och då är det bara att vänta. undra hur mycket min mamma tycker om mig när jag kommer hem med den, hon är nog en av världens människor som är mest emot tatueringar, ändå har hennes karl flera.. Det är fasen inte lätt att vara liten, det är en sak som är säker iallafall.

jag och emelie fick ner på max och åt middag och sen åkte vi till henne och gick ut med hundarna och färgade också på hennes rosa slinga. jag är aldeles rosa om händera nu, väldigt fint!..

Ikväll snackades det om lite vin och gjejer men vet ej hur det blir. annars lär jag umgås med min man. :)

norrland

Haha , alltid lika roligt!

aloe vera party

Kom nyss hem från en heldag med emelie. Fixade kyckling och ris till middag och sen bar det av till aloe vera party hos sara. Köpte hem tre "dunkar" hah. dom ska tydligen göra livet bättre. Det är en dryck som man dricker en gång per dag och den ska tydligen rena kroppen och göra en till en mycket gladare och piggare människa. Och det låter ju ganska bra med tanke på mina depritionsperioder. Allt låter så bra när do presenterar produkter sådär så man vill bara köpa hem alltihop! Sedan att man fick 90 dagar på sig att lämna tillbaka produkten om man inte märkte någon skillnad var ju inte helt fel heller, eftersom produkterna inte var det allra billigaste. Så vi får se om jag blir en gladare människa famöver. haha.
Det var en mycket trevlig kväll iallafall men mycket skratt och trevligheter.

Emelie och jag tänkte hinna mer att klippa henne och sätta i mitt löshår + klippa också men som vabligt finns det mindre tid än vad man tror.




ear rings

Äcklig och osminkad bild. Gillar mina örhängen starkt. Det roliga är att ungefär en månad innan jul var jag och nathalie på stan och hon pekade på örhängena (var med ett par lite större rosa också) och sa: Elin, det där är någonting som du skule kunna ta på dig. Vet ej om det var menat possitivt eller negativt men mycket riktigt sitter dom ungefär dagligen i mina öron. Haha.


Äntligen klar med analysen. Det blev om DKNY parfymen och jag är taggad för att redovisa den imorn.. not.


lycka

Åkte och hämtade ett litet paket idag med hår. 120 slingor, bara till mitt hår. Inte dåligt alls.



Sexy bitch


onsdag

Var aldeles för trött imorse och tog därför en sovmorgon på ca 1 timme. sen när jag kom till skolan runt kavrt i tio fick jag reda på att vi inte hade någon samhällskunkap och hade därför kunnat sovit i typ två timmer till.
var med på idrotten idag och det var styrka, kände mig duktig som bara den! alltid skönt att träna.
 
och efter det var jag och mamma och kollade på en lägenhet som är mitt emot där vi bor nu. förra gången flyttade vi bara över gatan och nu om vi får den här lägenheten flyttar vi tillbaka över gatan igen, samma våning där vi bodde men mitt emot den lägenheten. den var fin men får bara mindre och mindre rum för varje gång vi flyttar och det är synd på något sätt eftersom man inte kan ha så mycket saker där utan att det ser ihoptryckt ut. får typ plats med sängen, byrån med tvn på och hyllan som jag har nu.
tyckte verkligen om den. spännande att se om vi får den eller ej.



http://www.erasweden.com/sv/Maklare/Ornskoldsvik/Objektlista/Objektpresentation/?GID=OBJ12498_1023478501

Nu ska jag skriva raklamanalys som ska redovisas imorgon, verkligen roligt..


drar mig

Nu sticker jag med bussen mot domsjö och till emelie och hälsar på där en stund.
längesen man träffade henne.


Goodiebag

Jag är med och tävlar om denna goodiebag värd 10 000 kronor hos julia, klicka här om du också vill vara med och tävla!



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam  samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Brukar aldrig vinna något men denna supervinst skulle man inte tacka nej till och man vet aldrig när man har turen med sig!

mittt beroende

Jag är jäkligt svag för löshår. Det är dumt att vi jobbar med löshår med UF-företaget, för varje gång jag klickar in mig på den där hemsidan måååste jag bara ha löshår. Det är fasen inte bra för ekonomin! Det är väldigt skönt att ha utan löshår också men det är ett beroende jag har, jag måste ha löshår och jag älskar det!



måndag

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Vi hade tydligen ingen lektion fören klockan två så vi fixade så att vi fick jobba hemma på sista lektionen istället för att komma tillbaka för en 1 & 1/2 timme. Så nu är jag fri för resten av dagen! Kändes ganska ovärt att dra till skolan för någon timme matte när man hade kunnat legat kvar i sängen och sovit menmen nu är man ju uppe iallafall.

Nu ska jag gå och fixa frukost, sedan ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig och ladda inför dansen ikväll.




söndag

har inte riktigt hunnit skrivit här på ett tag. tränade en stund idag, både på michaeljackson och duetten. det börjar dra ihop sig nu. vi skaju ev visa upp dansen på invigningen på tävlingen så tränar fortfarande på den. tävlingen är den 30 januari och det är väldigt snart.. åker på onsdag och kommer hem på söndag men det gick bra idag på träningen med duetten så känner mig ganska lugn, känns skönt att inte känna stress över tävlingen och jag tror att min tumme kommer må ganska bra över att vila några dagar, dock vet jag inte om jag kan ha tävlingsdräkten, kanske har blivit för tjock? hah.

Efter träningen åkte jag till min moster och klippte henne och åt också där. kom hem runt halv 8 så har inte hunnit göra så mycket mer. Måste nog gå och se så jag har några kläder att ha på mig imorgon!

lite old bild på petra och miiiiiig

tretton

hittade den här gamla godigen. typ alla har säkert sett den men jag rekomenderarar den starkt. en film om tonåringar och om vad som kan gå fel i livet. den här var min favoritfilm för några år sedan.

 

mys

min pojkvän lämnade just mig. han var... glad. haha. borta är han några timmar sedan kryper han ner hos mig i sängen. älskar att bara ligga och kramas med i mörkret och ha det bra!

tror jag ska ta och fixa någon bra film för att sedan ta ett bad och bli lite fräsch, är så härligt stt gå och lägga sig helt nyduschad då man luktar hur gott som helst, utan parfym och smink och hårspray. kanske laddar upp med lite ljus och gör det mysigt och vem vet, kanske till och med orkar bädda om sängen.

imorgon blir det till att kliva upp halvtidigt för att klippa fam schavon/bylund och senare tjejkväll med brudarna.

död

kom nyss hem från träningen, ont och dödstrött i hela kroppen, känns som att jag kommer somna tidigt ikväll.
Och bara för att jag inte har något annat för mig ska jag tvätta kläder, kanske till och med rensa ur min garderob. känner mig helt störd som ens tänker tanken på en fredagkväll.

Men vi får se vad som händer, om någon vill göra något är jag såklart på.

Något som jag tycker är liiite orättvist är att vissa ska fylla år i januari och andra i september, som jag. skulle göra vad som helst för att vara 18 nu. ännu roligare blir det till sommaren när nästan alla är 18.. menmen , det är tur att tiden går snabbt, det är bara att stå ut.


ps

kom hem från skolan för en stud sen. carro och jag försökte fixa till ett förslag till vår nya förbättrade monter inför mässan i sundsvall. vi är bäst på photoshop måste jag säga! slutade med att det inte gick att spara och då ahde vi suttit där i 1 1/2 timme i onödan.

Nu ska jag käka något och sen ska jag och min helt och hållet normala vän träna duett. och efter träningen ska jag göra pizza, gott!!!


:)

nu ska jag gå och lägga mig bredvid tobias som ligger i min stora sköna säng, godnatt allihopa!

carro, träning och klippning

kommit hem från skolan nu och carro och jag sitter och har nyss betällt hem löshår till emma som ska sättas in på måndag.

En sak som jag har tänkt på är att alltid när jag sitter på bussen sitter jag och stirrar på personer som sitter framför mig, eller mitt emot. endera kan jag sitte och stirra i håret eller bara någonstans på personen. jag gör det inte med flit men det blir bara så. ibland tänker jag inte ens på att jag stirrar utan mina tankar är någon helt annanstans. och sedan när personen man stirrar på kollar tillbaka känner man sig som världens mest störda person. så om jag någon gång skulle stirra på er på bussen är det inte för att jag är konstig eller så, det är bara för att jag helt enkelt är jäkligt trött när jag åker buss, speciellt på morgonen.  själv skulle jag bli irriterad om någon skulle sitta och stirra på mig. HAHA.
 
började skriva detta inlägg när jag kom hem från skolan så det är därför det blir så konstigt. carro och jag gjorde iaf våfflor och det var asgott! nu har jag nyss kommit hem från nathalie där jag klippte hennes två systrar, sandra och lilla tindra. hade också träning tidigare och det gick verkligen SVINBRA

bjuder på ett videoklipp från träningen, allt ser lite konstigt ut eftersom vi håller på ändra men det går framåt! :) 
 

bad och tips

Nyss tagit ett långt, varmt bad. hur skönt som helst! rakade benen och så, hur skönt som helst! rakar typ benen varannan vecka, usch.. haha. gjorde inppackning och satt med den i en stund så nu är håret mysigt också. måste prova intensivkuren? från graham webb också som vi fick i julklapp av våra frisörlärare men det får bli en annan gång.



Och sedan måste jag också tipsa om ett väldigt roligt spel som vi kom in på i skolan idag. hett tips! haha
http://www.hamsterpaj.net/onlinespel/pojkstrip

onsdag

Halvslapp dag. åkte hem istället för att vara med på gympan, var så himla trött och skulle haft träning senare. så kom hem, däckade i soffan och sov i typ två timmar. skulle egntligen ha tränat en sund med petra idag men det känns ungeför som att jag håller på bli sjuk så därför stannade jag hemma och sov en stund till. vi kör hårt imorgon istället!


så blev håret. blond är jag nu iaf!


Ikväll hoppas jag på myskväll med min älskade pojkvän. 11 hela månader med honom idag, underbart! <3

strul

Hela min blogg är typ stökig och ful, det är inte meningen att den ska vara det allt för länge.. är bara tid och ork det sitter i.

sugen

kollat lite på nelly.com för en stund sen. inge sugen man blir på att klicka hem allting typ där. måste nog köpa hem lite snart tror jag, får väl blir när jag kommer hem från fjälls eller något.



funderar på att köpa en skinjacka i lite kortare modell som på bild 1, men den på bild 2 tycker jag också var snygg, snyggt med nitar sådär. sedan ska jag köpa en jeansjacka också, kan bli snyggt nu till våren, lite avslappnat.
leggings på bild 3, 1595 kr!!! helt sjukt pris. dom var annorlunda och konstiga men skitsnygga!


tisdag

Det var inte så kallt som jag trodde att det skulle bli idag. håret blev bra, gjorde ljusfärg i hela håret och fick bort allt det oönskade fula.

just nu sitter jag hos t och är hungrig, och han gick upp och gjorde pannkakssmet nyss. haha.

update

Måste föresten säga att jag kommer dö imorgon eftersom vi blir tvungen att ha våra nya tröjor på alla kundpass framöver. eftersom skolan är så kall fryser man ihjäl typ tio gånger per dag. come on, en t-shirt!!!
Och jag hade nästan glömt bort att det är egenhårvård imorrn. har typ ingen aning om vad ska göra förutom att jag vet att jag vill ha bort mitt orange/gul/guldiga hår!

Måste också påminna om att jag och mina kära vänner säljer löshår till väldigt bra pris. håret kommer från http://www.rapunzelofsweden.com och det är faktigt väldigt hållbart. vi sätter också in håret om man så önskar. Hör av er till mig om ni är intresserade, lämna en kommentar eller ring eller något! :)

kanske inte världens bästa bild men löshåret på kommer iaf från rapunzelofsweden.com

måndag

Tränat med petra idag, vi var riktigt duktiga även idag. fick en blåsa på handen som sprack och det gör förjävla ont, vet inte hur jag ska kunna träna. och om man tejpar glider tejpen bort från just det stället. hmm..
iaf så försökte jag lägga ut ett youtubeklipp från träningen men det gick inte så bra.

tog bussen till t efter träningen och vi åt kladdkakan som jag gjorde igår, alltid godare dagen efter. efter det slocknade båda två till two and a half, vaknade för en stund sen. nu pluggar han medans jag ser på paradise hotel, det är så jäkla kul ibland. haha. hoppas på att han kryper ner i sängen bredvid mig snart! <3

godkväll.

Sitter och halvpluggar, eller tobias tror att jag gör det men jag tar en paus lite nu och då. eller typ hela tiden. haha. Han sitter också och pluggar så jag får roa mig på egen hand.

nu ska jag måla naglarna mörklila. känner att jag har gått in för att måla naglarna nu. det är roligt med lite färg i tillvaron, hhaha. nejmen, men det är mysigt med lite färg.

gillar mitt lockhår, har inte plattat sen i torsdags. det dryga är att jag måste köra med volumaster för att det ska få ett fiint fluff och se bra ut. märker väl hur lång tid det tar innan jag tycker att det är fult.haha.

idag är jag poositiv


 sitter och kollar på tabitha´s salon takeover. helt sjukt hur äckligt det kan vara på vissa salonger. och fult. ofta man lägger feta stenar under en shamponeringsstol om den har gått sönder?

jag är så himla glad över att jag valde att gå frisör. även fast man bara vill spy när man står där i salongen och tränar clipslockar, vågor, parmanent osv så är det något som man verkligen får igen senare i livet. Övning ger färdighet, stämmer verkligen. tur jag är så envis, annars skulle jag aldrig pallat! nu är iaf hälften gjort och till hösten blir det praktik, ett helt halvår på salong. och efter det är det ju bara sista halvåret kvar och sudenten, längtar ihjäl mig!

blabla

jag tycker petra och jag var duktiga på träningen. allt gick bra förutom när jag skulle kasta, tejpen gjorde det förjävla svårt. menmen. fick ett köttsår också. på sidan av handen där staven tar när man kastar. Man brukar annars få en liten blåsa eller en förhårdnad eller någon sånt. det gör ont så undra hur träningen kommer gå imorgon..

snart är det bara en vecka till jag och emelie åker till fjälls, gissa om vi längtar.

envis

snart blir det duett träning med petra, ska bli roligt att se hur det går. ska nämligen tejpa min högra tumme så att den blir lite mer stabil. ska fan inte ge mig, ska träna som aldrig förr. och det ska bli bra inför tävlingen!



gogo facebook

sitter på facebook och lägger in massa bilder från nyår och taggar folk. helt otroligt, känner att jag har kommit långt i utvecklingen. Mitt andra album. det första innehåller två bilder, gamla bilder till och med. ska bli förjävla aktiv!


lördag

Det har varit en väldigt slapp dag idag. duschade och fixade till mig med smink och krullade upp håret, hur kan det komma sig att mitt hår alltid ser bättre ut med naturliga lockar när jag är blond? jäkligt skönt att slippa slita på det med hjälp av värmen av plattången iiaf, just nu är det bara luggen som får lida.

Är det ingen som är på att ha en fotokväll/dag? det är så himla roligt att ha fina bilder men inte riktigt lika roligt när samma åker ut hela tiden.


myskväll

nyss hemkommen från jessica. en lugn myskväll med chips, let´s dance och film. man kände verkligen hur slut man var efter skolveckan. vilken skolvecka? hallå, två dagar! inte är det väl meningen att man ska vara helt död på fredags kvällen efter endast två skoldagar. sjuuukt.

just nu väntar jag på att min pojkvän ska höra av sig. hoppas han gör det snart, för jag saknar honom. vill bara lägga mig och krama och pussa på honom!



:)



Fotade lite tidigare idag, får/orkar tyvärr inte ta bort röda ögonen just nu, såg inte att dom var röda när jag redigerade bilden. så den får vara ful ett tag, fixar det sen. älskar min pälsväst, så himla mysig. köpte den på vero moda på rean för lite över 200 kr, svinbra i vinterkylan. nu åker jag till min kära vän!


fredagkväll

Som alla ser har jag gjort om min header. den blev ful. allt ser för litet ut, speciellt bilden till höger men gör om den imorgon eller något, orkar inte sitta med det här nå mer nu.
ikväll åker jag till jessica för att träffa tjejerna, ska bli riktigt trevligt!

läppcerat, ett måste såhär i vintertider. saken till höger är ett litet sött läppglans som jag köpte idag. perfekt för att ha med sig om man inte orkar dra runt på en stor väska! 19.50 på cubus.


elin tipsar

Tips inför festen! eftersom det oftast brukar bli varmt när det är mycket folk omkring en så blir man också väldigt lätt fet i ansiktet vilket man oftast inte vill vara. Då är det lätt att ha ett litet knyte med puder i bhn eller i en liten ficka. Det enda du behöver är puder, 2 st bomullsrondeller och plastfolie.





1. Ta fram ditt puder, två bomullsrondeller och plastfolie.
2. Dra den ena bomullsrondellen över pudret några gånger så det blir lite färg på den.
3. lägg över den andra bomullsrondellen och packetera in dem i plastfolie så det inte läcker senare under kvällen.

Tänk bara på att inte dra över för mycket puder på bomullsrondellen eftersom det då blir väldigt mycket i ansiktet sedan då du lägger på pudret. hur enkelt som helst och tar beydligt mindre plats än en puderdosa!

krull var det ja.

idag var det en väldigt slapp dag. fick tröjorna som vi ska ha på kundpassen, en vanlig svart t-shirt med texten " hantverksprogrammet frisör" bak på ryggen i silver. helt okej. och efter den lektionen slutade vi, tio över elva.

något som stör mig så otroligt mycket är gamla kompisar, ex osv som totolt beter sig som man inte känner varandra överhuvudtaget. man går emot varandra, ser att den andra ser en och precis när man möts kollar personen bort. det är helt okej om det händer någon gång, det finns gånger man verkligen inte ser personer. men när det händer fyra, fem och sex gånger..
man behöver inte vara bästa vänner, men man behöver väl inte heller ignorera? det kan väl ändå inte vara så jobbigt att trycka fram ett litet hej och möjligtvis ett leende. jag kan bli väldigt osäker om man ska säga hej eller inte till personer som man inte har umgåtts med på ett tag dvs som man har tappat kontakten med. ofta när man möter någon sådan kollar personen ofta i taket eller ner i golvet eller någon helt annanstans och det blir jag jäkligt irreterad över, speciellt personer som man tidigare har stått nära.

kör på naturligt krull idag, hah.

min tumme kan dö!!!!!

Dagen gick faktigt snabbt. samhällskunskapen känns roligare än vad jag tänkte att den skulle vara. teckenspråket börjar bli bra. fick träffa mina små efterlängtade flickor, det är så mycket man har att prata om när man inte har träffats på ett tag. grymt skönt känns det att det är fredag imorgon!

efter skooolan blev det träning med petra, gjorde om vår duett. när vi körde till musik sista gången fick jag staven på toppen av tummen och jag dog ganska hårt.. har fan aldrig haft så ont när den har åkt på tummen någon gång förut och det kan den ju göra lite nu och då. skador ska alltid drabba mig inför tävligar..


älskar att jag börjar bli blondie. älskar min plattång. älskar mina skor.

imorgon börjar skolan igen, taggad?

sitter hos älski och försöker få till något snyggt som nathaliiiie kan ha som banner på sin blogg. men jag har inge bra bilder och allt blir bara fel. därför tror jag att jag ska lägga ner nu och försöka mig på det återligen imorgon.

idag har jag varit väldigt duktig, eller igår också för den delen. storstädade hela mitt rum igår, grundligt. haha. nejmen, dammsugaren och dammtrasan stavas det så? åkte fram iaf. det blev mycket vackert. det är så skönt att gå och lägga sig med ett städat och fräscht rum, man känner sig till och med mer fräsch själv. på det blev det lite doftljus tända när jag och tttobias skulle sova. myyysigt!
anledningen till att jag har varit duktig idag är att jag har tvättat. jag har tvättat all min tvätt. och hängt in i torkskåpet. och hängt upp i lägenheten. jag ville inte ens lämna tvättstugan när tvättiden var slut. hah. tog en dusch med inpackning och rakade benen och så efter, så skönt att få bort pälsen. haha, skoja. men det var skönt iaf. hann med att se gustav mellan tvättarna också, den är söt.
sen åkte jag och tobias till min maaami och åt och där målade hon mina naglar röda med mitt nya nagellack som är betydligt snyggare än det andra jag har. jag kan verkligen inte måla min högra hand, det blir seriöst otroligt fult. man känner sig sjukt handikappad när man inte kan göra det själv. tycker det är skitsnyggt med svarta kläder och röda detaljer, därför kör jag på det imorrn. nu ska jag sluta skriva för det här inlägget var lite jobbigt babbligt, hahaaaa.

föresten så har jag sovmorgon imorrn, 11.45 börjar jag. hoppas det inte är så kallt för jag tog min kalla jacka.

guuuud vad tråkigt inlägg, bjuder på en gammal egobild. haha.


ombyggnad

håller på göra om bloggen igen, därför kan den se lite störd ut lite nu och då. :)

godnatt!

Det är helt sjukt hur man kan sakna någon så mycket, även fast man bara är borta från varandra ett dygn.
saknar min pojke som ett as, man blir så himla beroende. tyvärr saknar han inte mig lika mycket just nu för han gör det han älskar.
såå, nu ska jag gå och sova innan jag saknar ihjäl mig. god natt allihopa!


myskväll

nyss hemkommen från jessica, det var mycket trevligt. nu sitter jag och håller på försöka boka hotell till gatufesten. bra att vara ute i god tid .. haha, många som bokar när dom åker därifrån..  i år ska vi vara där betydligt fler dagar, så det så! gogo scandic city. lr nått not.

en sak till. den 20 jan åker jag och emelie till idre. ska bli hur kul som helst! får bara se om hon vågar släppa ut mig i backarna på en snowboard.. haha.

staaaaaan

Sitter hos mamma nu med thomas dator så tyvärr blir detta inlägg tråkigt och utan nån bild eftersom jag inte har några bilder här. fyfaaaaan vad kallt det är ute, höll på dö av köldskador när vi gick upp för den lååånga backen upp til henne. det blev inget inhandlat idag men la undan ett antal saker. En kavaj som jag inte vet om den var snygg eller ej, en mysig lurvväst, ett par örhängen på vero moda och hittade också en klänning som skulle vara skitnsygg till ett par svarta tights på MQ. tyvärr var det någon tråd som hade gått upp och den hade typ blivit förstörd så det var inte värt. kunde inte köpa något heller eftersom tobias hade varit snäll och snott mitt kort. bläblä, så nu ska jag tvinga upp honom tidigt imorgon och även tvinga honom att gå på stan med mig. HAHA!

ikväll blir det att vara med jessica, vet ej vad vi ska göra men det blir säkert trevligt. längesen jag träffade bara henne. :)

måndag?

Vaknade halv två idag , måste verkligen vrida tillbaka dygnet nu. annars blir det jobbigt när skolan börjar. sprang till apoeket för att skriva på några papper och sedan in på gina en snabbis för att köpa en svart tröja, ett försök för att få mitt hår att se bättre ut. nu väntar jag på mamma och vi ska springa på sta en stund. ska köpa ett rött nagellack iaf, mitt är typ blekrött och inte snyggt.

hoppas på att någon vill göra något ikväll, annars kommer jag dö av uttråkning..


bakning

Guuuuud så seg denna sida är idaaaaag!

vaknade runt två, var hur skönt som helst att sova så länge och nu känner ja mig riktigt utvilad. dock kanske inte så bra att vrida på dugnet nu när skolan snart börjar igen. menmen. Fick äntligen tag på silvertoningar så det blev fix med hårfärgen. mtt hår har inte snygg färg just nu men lite konstiga färger är sånt man får stå ut med när man ska gå från mörkhårig till blond. det är så mycket olika färger som kommer fram när man har färgat håret typ tusen gånger, gjort lila och röda slingor osv.usch och fy. men snart är jag blond iaf.



kväll vet jag inet riktigt vad som händer som vanligt men jag ska iaf vara duktig och baka bullar nu!

Här är ett recept som ska bli tll ca 20 st bullar:

1/2 paket jäst
50 g smör/margarin
3 dl mjölk
1/2 dl socker
1 krm salt
8 dl vetemjöl

fyllning:
50 g smör/margarin
2 tsk malen kanel
1/2 dl socker

Gör så här:

smula jästen i en bunke.
smält matfettet.
tillsätt mjölken och värm till fingervarmt (37 grader).
häll över lite över jästen och rör om tills den löst sig.

häll i resten av vätskan och tillsätt socker, salt och nästan allt av vetemjölet (lite ska sparas till utbakningen).
arbeta degen smidig tills den släpper bunkens kanter.
låt degen jäsa övertäckt i 30 minuter.

blanda matfettet med kanelen och sockret.
själv tycker jag det är godast om man tar vaniljfyllning och blandar med kanel.
då tar du 4 msk vaniljsocker 1/2 dl socker och blandar med 50 gram smör.
sedan när du har penslat över det på den utkavlade degen strör du över ganska mycket kanel.

ta den jästa degen och kavla ut den till en tunn platta.
stryk över fyllningen och rulla sedan ihop degen.
skär rullan i ca 2 cm breda bitar.
lägg bitarna i bullpapper eller som de är på bakplåtspapper.

låt bullarna jäsa under en handduk i 20 minuter.
pensla sedan bullarna med uppvispat ägg och strö över strösocker.
sedan är det bara själva gräddningen kvar. 250 grader i ca 8 minuter.

mums!




hårfix

Gjort det i håret nu, på mig själv. haha. Kan ju säga att hms blekning dög lika bra som vilken annan hemmablekning som helst, men skulle verkligen ha behövt en silvertoning vilket inte fanns på de frisörsalonger som hade öppet idag. jag går inte utanför dörren innan jag har den där silvertoningen i håret! sedan gjorde jag en stor tabbe efteråt också men det är för pinsam för att skriva om här. haha, hoppas ingen märker något bara..

Blev lite brun utan sol också, känner mig så blek här i vintermörkret. fattas bara på den här dagen att jag blir orange av dom. vet absolut inte om just dom där är bra men allt är väl till för att provas. och klagas på. haha, nejmen..
och älskar min nya plattång. den är så söt och piper lite nu och då. love it!

blä

jag tror jag ska ta och gräva ner mig någonstans, snacka om otursdag....

<3

Den finaste, underbaraste och bästaste! <3

är det lördag idag?

Upp klockan elva och fixa inför jobb. pizzzzza till frukost! sen har det blivit jobb i några timmar, kändes väldigt konstigt att skriva 2010 på lönerapporten.
Idag ska jag

- Köpa foundation på makeupstore
- Köpa blekning tro det eller ej, hms egna märke. har hört av flera att den ska vara bra och har ej tillgång till salongsblekning nu på lovet så testa kan man ju alltid.
- Köpa toning
- Beställa löshår
Till emelie och fixa håret 




Sen är jag jäkligt festsugen, ingen annan som är sugen på lite partyparty?


dagen efter

just ja... idag har det varit slappt, men det ska det vara dagen efter. Har varit helt off och haft ajaj i huvudet typ hela dagen, trodde det skulle vara värre med tanke på hur glad man var när man kom hem. haha.

Åkte iaf iväg till simon och hämtade bilen och sedan slapp och en liten powernap. hah. när vi åkte till mig blev det pizza från matcompaniet, mummma med det till frukost imorgon! :)

Nyår...igen :)

Gårdagen var helt okej, ganska lugn men tevligt ändå. fick vara med dom bästa och detta år var vi iaf ute och skålade på tolvslaget. nyår är ganaska överskattat!





SKÅL!!! haha


Lunkan var lite taggad, han hade hällt i sig sin halva 7a på typ 20 min och hela innan klockan var 9. haha

RSS 2.0