nyår

försöker ladda upp youtubejklipp medn det förjäcvla segt

bjuder på en bild istället


nyår

Förfestspelet sög men med lite ändrade regler¨såå

Låter bilden tala för sig själv ;D



Nyår

Nathalie och jag kom på att vi ville blogga lite under kvällen, vi ska allt hålla er uppdaterade!
Nu sitter vi hos simon och väntar på att alla andra ska komma hit.

Börjar med en halvful bild men vi hoppas att dom blir snyggare under kvällen, vad tror ni om det? ;D


mmmmummma

Sitter hos älskii och ser simpssons, äter pimpim , jordnötsringar, naturchips och dricker cola. mums! :)

:D

Hittade äntligen där man kude ändra färgerna på texten och färgen bakom inläggen.Nu har jag ett till problem, vill ha en lnje mellan headern och inläggen men det orkar jag inte fixa just nu. Någon som vet hur man fixar till det ? :)


tisdag

det blev bad med tända ljus och en massa mys med t igår. myyyspys, inte ofta man har tid att ta ett långt bad bara sådär.

Tog också ut min navelpiercing, var in till zid och snackade med dom och dom tyckte också att jag skulle ta ut den. sedan blir det att ta om den om ca fyra månader.
Tycker inte att det är snyggt när den ser ut såhär. och navlar är extremt äckliga.


Får se vad som händer idag, blir väl att fixa inför nyår.


:O

Får inte bakkgrunden bakom inläggen att bli vit och texten svart, någon som vet hur man göööör? :O

måndag

staden även idag med flickorna, köpta en svart jacka, conceler och hårgrejs till nyår. var tänkt att jag skulle köpa en foundation också men make up store verkar ha slut på allt man behöver just nu. det skulle inte komma hem nytt fören efter nyår. Letade också smycken till nyår men hittade ingenting idag heller. Jessica och jag gick på pagoni och köpte pärlor som vi sedan fixade med. Jag rekomenderar verkligen det stället, gå dit och köp pärlor och gör dina egna smycken. Det är billigt samtidigt som det blir mer unikt med egen design.

två gamla armband med pärlor därifrån


Nu börjar nyår närma sig och allt börjar förhoppningsvis snart falla på plats. :)
Hoppas på att min mobil kommer imorgon!

hjärtatobias

det blev en liten myskväll ikväll med tobias.såg hot shots 2, så jävla sämst, haha !
Det blir iaf en tidig kväll ikväll, så nu ska jag och tobias lägga oss och sovgosa lite.

Det blir upp tidigt imorgon för att vandra runt på staden med flickorna, ska hitta en massa kläder till emelie som hennes pappa sedan ska få köpa och sedan är jag på jakt efter en snygg jacka och även smycken till nyår. Hoppas även att min mobil kommer imorrn så jag får hämta den. tobias ska få ligga kvar i sängen tills klockan ett när jag kommer hem och ska klippa hans kompiiis.

Natti!

ikväll

det blir inget hos jessica ikväll, natha dissade oss så det blir en annan kväll istället. Så ikväll ska jag för ovanlighetens skull vara med min tobiasss, vet ej vad vi ska göra men nånting. :)

Jag älskar honom! <3

lördag, söndag

Dåligt med uppdateringar.
Igår klev jag och tobias upp tidigt för att shoppa lite på mellandagsrean, det blev inte så mkt men har ju beställt mobilen nu och behöver typ inget så det var lika bra. sprang runt ett tag och sedan träffade vi jessica, lunkan och några till så vi köpte skor till tobias och sedan satte vi oss och degade med dom andra på subway. Efter det blev det middag hos mormor och fastsättning av min systers löshår.

Idag har jag varit duktig och jobbat, kom hem för en stund sedan.  efter köpte jag lite saker, t ex ett par till skor som var väldigt nödvändigt, love impulsshoppning. Kom knappt därfrån för idol erik och calle skulle spela och det var små fjortisar som spärrade vägen, tydligen skulle man inte få komma förbi ens för att komma ut från gallerian.
Ikväll får vi se vad det blir, vi skulle ha tjejkväll hos jessica med bad och bastu men nathalie kanske skulle dissa oss så får se om det blir något eller ej.

Dagens shopping och lite från igår


Vi jobbar föresten på att komma fram till något inför nyår och det går framåt kan jag säga. Hoppas bara att det blir som vi vill annars är vi ganska körda. Vad ska alla andra göra till nyår? och vad ska alla ha på sig?

Nyårsoutfit? + ett svart långt linne och smycken.

juldagen

Det var en härlig kväll igår. Var full fart hela tiden och lagomt med julklappar. fick mest pengar men det är ungefär det man behöver mest. Vid nio åkte vi från moster och då åkte jag vidare till komnäs till tobias släkt. Vid tolv var vi väl hemma i själevad typ.

Idag åkte vi en sväng på onoff, tänkte köpa en mobil men den var slut så beställde en på internet istället så nu får vi väl se när den kommer. Vet je vad som händer annars idag, blir väl nå slapp skulle jag tro.
Företsen, vikäll blire bio, premiären av Göta kanal 3 med lite folk.

nu drar vi

Nu åker vi till moster karin i domsjö. Känner mig som ett litet barn som längtar efter julklappar! hihi :D

so this is christmas




Julafton

Känns det som julafton idag? Nej, absolut inte. Fattar inte varför man inte har fått någon julkänsla än, men den kanske dyker upp när julmaten står på bordet och julklapparna ligger under granen. Om några timmar åker vi till moster karin i domsjö och firar jul där. Det blir troligtvis att vi åker därifrän rätt tidigt så då blir det nog att dra till tobias och hans familj/släkt.

Jag önskar er alla en underbar och härlig jul!


dagen före

dan före doppardan. Det blev en tur på staden för lite förskottsjulklappar till mig själv, två tunikor och ett par örhängen och två tröjor till farmor från pappa. Träffade emelie där och åkte med henne till domsjö först till henne och sedan till hennes mormor där vi åt och ploppade fast mitt löshår. Nu ska det bara klippas ordning.

Nu har jag just dragit slingor ur min nya dumma siliconhätta på min syster. usch, hatar dom!
ska pensla i blekningen nu och sedan ska jag sätta i hennes löshår.

julhandling

Varit och julhandlat mat med pappa, det blev en massa mat kan jag lova. varit duktig och slagit in julklappar också. Har inte fattat att det är jul men.. Imorgon ska jag iallafall koka tomtegröt till frukost. och göra rocky road godis ska jag också göra!

Nu väntar jag på min älsklingspojke som är påväg :) <3

lov

Det blev skola idag ändå, kom på att vi ändå skulle få sluta tidigt så det var lika bra. Så det blev lite fika med klassen som annsofi och carina bjöd på och sen avslutning på parken. Sedan vandrade jag emelie och carro rutn på stan och hittade julklappar, så nu är jag helt klar! Sedan blev det jobb klockan 12.

ikväll blire kanske att kliippa och sen vet jag inte, är sugen på att göra något!

nu ska jag slå in julklappar! :)

måndag

jobbat lite idag och sedan blev det lundbergs med emelie och sandra för fika och sedan staden för att hitta dom sisita julklapparna . gick inte bra, det blev bara ett par örhängen i min egen ficka.

kom hem till mitt nystädade rum, det var hur skönt som helst att slippa hoppa över alla saker.

Imorgon blir det äntligen lov, ska bli hur skönt som helst. min syster kommer även hem imorgon :)

städning

Sitter och försöker skriva ut bilder till mina ramar som har stått på hyllan tomma i typ ett år, kan ju vara dags. Det är faktigst så att jag har storstädat mitt rum. Till och med jag kan ta tag i saker och vara duktig ibland. Tidigare kunde man inte hitta en fläck där det inte var någon pryl. Nu finns det faktigst till och med plats att gå utan att kliva sönder massa saker. bäddade om sängen också, älskar att ligga i en nybäddad säng. och ännu bättre blir det då man har en mysig pojke liggandes bredvid sig! <3

Hittade iaf den här bilden på mn kära systers bilddagbok, jag får typ ångest. saknar er tjejer!

less

klippt massa idag. något less nu då, ont i ryggen som bara den, uschaaaa.

.

Skaffat mig en ny header så allt ser konstigt ut. Ska göra om bloggen efter jul, jag lovar.

julstress

Hur mycket folk kan det vara på ett och samma ställe samtidigt egentligen? Var på stan en stund, man blir ju helt knäckt på en gång bara av att kolla på alla stressade människor. skönt att ha typ allt klart redan. Satte oss och fikade med mormor, moster karin och mamma och sen vandrade jag och mamma runt en stund och kikade. Hittade en sak på gina för första gången sedan dom kom hit. Vet inte varför men jag hittar aldrig något där, sen känns det inte så roligt när typ alla handlar där eftersom dom har billiga kläder. sen åkte jag och tobias till honom.

ikväll blir det nog att åka och bowla med tobias, simon och natha. Man blir så rastlös av att inte göra något på helgerna. imorgon blire att åka och klippa och hinna träffa min sötnos jessica, längesen man träffade henne. :)


helg!

skön dag. städade klart i salongen och sedan på svenskan såg vi klart ringaren i notredam, den är så söt. Nu sitter jag hos älsklingstobias och ska försöka bli klar med svenskan.

skönskönt med helg, snart jullov!


svårfattad?

anonym verkar inte ha förstått. Om jag säger såhär. Jag valde själöv att klippa av mitt hår i somras då jag var less på min gamla frisyr. Hade inte löshår på hela sommaren. sedan valde jag att skaffa löshår för variation. Just nu har jag clips liggandes hemma som jag skaffade för nästan två månader sedan men ej har använt eftersom jag har velat ha kort hår. vad jag gör med mitt hår är min ensak och anonym verkar ha väldigt lite att göra eftersom hon (antar att det är en hona) ens orkar bry sig. Och än en gång tycker jag att det är väldigt omoget och fegt att kritisera  andra då man inte ens kan visa vem man själv är.

moget

Fick en kommentar om att jag hade dåligt kort och slitet hår. seriöst, varför ens kommentera? och vara anonym och inte våga stå för sina åsikter, vad är det? 
ja jag kanske har slitet hår eftersom jag går frisör och har exprementerat väldigt mycket med håret. kort hår kan väl väl som helst ha och det är något som jag själv har valt för att jag var så less på min gamla frisyr? och dåligt? va ?
det är dags att växa upp och mogna anonym.
uppmuntra istället för att trycka ner andra tycker jag!

hår

syns typ inte att det är ljusare här men, plus dålig mobilkamera. får duga så länge iaf.


solarium

Föresten, tydligen ska det öppna ett nytt solarium vid UH likamed granne med mig. litee bra :) och carro läste att det skulle vara gratis! HAHA.

egenhårvård

Haft lite egen hårvård idag. hade det hela dagn och det hanns med en hel del. Det blev blekta slingor, ljusfärg i botten och sedan på längderna och två nyanseringar. fäöresten, blek aldrig slingor med siliconhetta! jag varnar er verkligen. höll seriöst på dö av smärta..
kanske slänger ut en bild på resultatet senare.

fikade också ungeför hela dagen, blev väl ungefär 14-15 kaksorter. mummmma.

måndag

halvdryg dag. Har inte så mkt att skriva.. snart blir det till att förbereda inför träingen= göra slutet på dansen & hitta någon bra och rolig julmusik. Ska försöka städa upp på mitt rum också som ser förjävligt ut!

Sedan ville våra lärare att vi skulle ha med oss fika tills imorrn eftersom vi fick hela dagen imorgon till egen hårvård, så alla i klassen ska baka en sort var och sedan blir det fika imorrn. vet inte vad jag ska baka men det fixar sig nog. :)

:)

nu ska jag gå och sola en stund, var svinlängen sist, ska bara hitta lite tior. Tycker det är skönt att ligga där men det är inte ofta man orkar gå dit och lägga sig och tvätta bort sminket och så. men nu när jag ändå ska gå och lägga mig sen och inte har smink är det lika bra att gå dit!  :)

söndag

Segsöndag även idag. Kollade reprisen av idol och sen vare träning, blev nästan klar med michael jackson dansen men det blir extraträning imorrn och kanske även på tisdag och onsdag.nu ska jag se one three hill och sedan är det bara att hoppas på att min älskiis vill umgås.
10 månader med honom idag! <3

Jag älskar dig så otroligt mycket gubben, du är så jävla bäst! <3


Vem vinner idol???


Mässan

Mässan idag var dryg. Vi fick dra till med en nödlösning= slita loss bokstäverna från skylten och klista fast dom på montern. Det blev förjävla fult men bättre än innan iaf. Det var trevligt att gå och kolla runt vad alla andra hade gjort.

har varit hos min kära moster nu som fyllde år och grattat henne och nu ser jag idol i min ensamhet. Är faktigst less på att sitta hemma på fredag/lördagskvällarna.  Imorgon måste det hända något roligt!

Får väl se om jag får ett samtal senare av min pojkvän för att sova med honom. Upp tidigt imorgon för att åka till bodaborg med älskiiii, clayton och malin. något att se fram emot iaf! Riktigt roligt där faktigst. :)


less

usch vilken jobbig dag, slitit med UF som nå djur. Så otroligt less på allt det där just nu. Så himla irreterande att just när man tror att allt är så gott som klart ska alltid någonting jävlas, i detta fall skrivaren och våran jävla skylt och logga! Jobbade med skiten till halv 5 iaf och for sedan till träningen som jag redan var sen till direkt istället för att komma ännu senare. så sönderstressad, less på allt som har med UF att göra just nu plus värken i kroppen som ska vara jävlig. 

Ikväll ska jag försöka att bara försöka ta det lugnt iaf. Min underbara pojkvän ska komma med maxmat och sedan ska vi bara mysa framför en film, bara koppla av. Jag älskar den pojken! <3

Mässan imorgon börjar 10.00 och håller på till 15.00 på arken. Ni är välkomna till hairextensionsufs fula monter och snylta godis och kika om ni har lust! :)

Stänger igen datan nu!

staden

Guuud vilken jobbig dag! Sprungit runt som nå yra höns idag typ hela dagen och jobbat med UF. När vi hade slutat sprang och carro ner på stan och fixade saker till mässan. shoppade också lite annat tjafs, tyvärr inte julklappar uatn till mig själv. vid fyra åkte carro hem med korren och då träffade jag min lillan och sprang runt med henne en stund också. ni hör ju bara hur jobbigt det låter, "sprang" "sprang" "sprang".. något ont i kroppen nu då!

UFUFUF

Sitter i skolan och jobbar med UF. Nu börjar allt snart bli klart känns det som. Sköööönt! Kommer nog stanna kvar här ett tag till men sen blir det iaf lite julklappsköp på stan med mamsen.

Denna skola är helt körd föresten. Vi hade kundpass idag och då stänger dom av varmvattenberedaren så att det bara finns begränsat med varmvatten i F-huset. Så dom stackars tanterna som hade permanent och dom övriga kunderna som hade färgats fick lov att sitta där och lida när vi sköljde ur färgen/permanentvätskan i iskallt vatten. Det är fan upprörande! Vi fick lov att springa runt som galningar och värma vatten i två ynka vattenkokare för att få lite värme på vattnet iaf så inte tanterna skulle få en hjärtinfarkt eller något. Den jävla stressen gjorde att man bara ville dö av när alla kunder var fördiga. Hysteriskt!

Har gjort en liten blogg föresten till företaget. håller på fixa till sidan just nu så den är ful för tillfället men besök den gärna ändå. Troligast kommer den fixas helt imorrn.
Hairextensionsuf.blogg.se

måndag

snabb dag idag.jobbade med UF nästan hela dagen. Köpte bl a så vi kan ha svart bakgrund på montern, guldpapper, lampor och lite dekorationer. snart är det dags! Känns som att vi kommer hinna men ändå inte.. men det är väl bara att ligga i så går det nog bra!

Fick reda på att jag hade sagt att jag inte skulle göra något speciellt på fredag till emelie och hade lovat att jag skulle till henne och andra emelie på inflyttningsfest så så blir det. något att se fram emot efter alla dessa helger med snor och hostningar ensam i soffan!

Nu sitter jag och äter romerska bågar och dricker julmust i soffan. Jobbade över med UF så kom hem för at tag sen. Snart blir det att fixa inför träning och sedan showträning inför julavslutningen med teamet. Michael jackson dans! wohoooo.

söndag

gick och la mig halv 6 imorse. "lanade" i min ensamhet. haha. men sen gick jag över till sex and the city vilket resulterade i att jag somnade i soffan, med smink i ansiktet. gick och la mig i sägen och blev väckt av mamma halv tre. hade egentligen träning tre men bestämde mig för att stanna hemma, dels för att det inte var så många som skulle komma och dels för att jag fortfarade inte är helt kry.

idag har jag ingen aning vad som händer, kanske blir att ta tag i plugget igen och lär träffa min gullis också, om inte annat senare ikväll för sovning. :)

föresten, helt sjukt mörkt det är ute, man skulle ju nästan kunna gå och lägga sig igen och sova tills imorrn. det skulle vara grymt skönt!

big love

JAG ÄLSKAR DIG TOBIAS HANZON!
Ibland är jag faktigt förvånad över att du står ut med mig. Jag får mina ryck. Ibland är jag bara allmänt förbannad eller less och låter det mot min vilja gå ut över dig. Och när jag får mina aggressionsryck. 
Tack för att du orkar med mig, för att du orkar lyssna på mina klagomål och problem.

Har haft så mycket roligt under tiden med dig, som när vi satt vaken typ klockan halv två på natten och bara skrattade åt allting. Det är nog tur att vi skrattar så mycket som vi gör, annars hade vi rullat fram.
Du är den bästa, min kärlek till dig går inte att beskriva med ord.
Jag älskar dig tobias hanzon och det kan ingen ändå på. Nu, här och föralltid.

mattelördagskväll?

saknar min lilla blondie


Sitter och äter lussssssekatter med mamsen och thomas. Funderar seriöst på att sätta mig någonstans och räkna lite matte igen. Ska för första gången på hur länge som helst verkligen plugga på något. För nu är det ju så at vi har världens sämsta lärare i matte b. inte fan fattar man något när läraren för det första inte kan lära ut. sedan vill man inte be om hjälp heller pågrund av hans äckliga andedräkt. Har man något annat val än att lära sig det på egen han då? satsar på att iaf klara mitt första matteprov i matte b som jag förmodligen kommer måsta göra på måndag eftersom alla andra gjorde det i måndags då jag var sjuk.

Eller så går jag och gör lite dans.. har inte riktigt bestämt mig ännu men det blir nog jävligt kul vad jag än bestämmer mig för.... Tyvärr så kunde/orkar jag inte fixa in låten på youtube så kan ej dela med mig av den. :) 

Kom föresten på att jag har tre sex and te city avsnitt kvar på en skiva som jag helt har glömt bort. prioriterar lätt dom!

:)



Jag har väääldigt tråkigt..
Om någon söt filur läser det här och har lust att göra något kan ni slå en pling.

lördag

varit hos tobbbbiss och tagit det lugnt och degat all day long. jobbade till och med lite matte. på en lördag!!!
nu åkte han iväg till lan så jag stack till mamma.
ikväll blir det nog att ta tag i lite plugg och fixa lite till drillen, klippte ihop ett michael jackson medley till en dans tidigare idag så blir att jobba på det lite.

Vill gärna bli frisk snart så man kan bete sig som normala mäniskor. :)


Bäst i idol ever


sjukling

jaha , då har man blivitr sjukling igen. Trodde det var påväg att bli bättre men tydligen inte. Dog av hosta imorse och det bara rann ur ögonen. och har också fått snuva och blivit hes också. Usch, är så jäkla less på hostan speciellt. Har inte tid att vara sjuk, det finns så mkt saker som måste göras. Börjar nästan få lite panik inför mässan, nästa fredag gäller det och inte fan kan jag gå och bli sjuk igen då... något less. men nu ska jag inte klaga och sluta tycka synd om mig själv ska jag också göra. jag ska bara bli frisk innan måndag, jag ska jag ska jag ska!

Idolmys ikväll och en lugn helg mot min egen vilja. så är det.

nyår

Börjar närma sig nyår nu också. lunkan och jag snackar precis om det, funderar på om vi ska hyra en lokal. vad ska alla andra göra? det känns som att man ska veta det nu snart. :)

Mässa

Fick jobba själv hela förmiddagen för mina kära klasskompisar dök aldrig upp. carro kom från sjukhuset vid halv 11 och efter det var det en ganska lugn dag. var på sliperiet 3-4 för en presentation om mässan. fick se lite bilder från tidigare mässor för att få insperation/idéer till montern. Men det kändes som vi hade tänkt på det mesta så det var ju bra. fick även lite nya idéer och tankar. det börjar dra ihop sig nu, nästa fredag gäller det! :)


UF

Sitter i skolan och jobbar med UF själv. Emelie har försovit sig som vanligt och carro är på jsukhuset på någon koll. roligt...
men nu ska jag iaf redigera en bild till loggan så den blir klarnågon gång.

:S

och varför vill inte mitt massageinläggvisa dig då?! :@ vill ju bara få lite uppmärksamhet!

Min rygg värker sönder och det är jättesynd om mig, jag håller på dööö. ge mig massage och gör slut på detta lidande!!

Underbar och älskad ändå <3

Mutade min pojkvän med max och fick honom att ta sin kära bil och köra den till stan,hämta upp mig, max och sedan sova hos min mamma. 
ÄNDA SÄTTET SÄGER JAG BARA !


snö

visst blev det lite mysigt med snöflingorna föresten? :)


ttttisdag

Jaha, då var det tisdag. Lite halvslapp dag på skolan, klippte en kvinna i solid form plus lugg på kundpasset och det flöt på.
Men det hände en hemsk sak också. en tant tuppade av mitt i själva klippningen. Hon blev alldeles vit i ansiktet stackarn och tillslut kom ambulansen och hämtade henne och hennes man som var halvklippta båda två. Men det slutade med att hon mådde bra iaf, så det var ju bra. Så hemskt att se sådant och trots att man inte står personerna nära så bryr man sig minst lika mycket. usch för såna saker!

Tänkte på det här med kunder sedan vi pratade om det idag.. vissa kunder kan ju prata på hur mycket som helst medan andra inte säger ett ord typ. Det är så svårt att läsa männsikor på det viset men man märker ganska snabbt hur man vill ha det. Vissa tycker ju att det är skönt att gå till frisören bara för att få sitta och ha det skönt och ta det lugnt och det är judt det man måste respektera.
Förut älskade jag att gå till frisören för att bara sitta och ha det skönt och bli snygg i håret på samma gång är ju inte helt fel!
och det är oerhört jobbigt med frisörer som babblar på, eller folk överhuvudtaget när man vill bara vara i sig själv, om man t ex har mycket att tänka på eller helt enkelt inte har ork/lust att snacka. Neeej, det är nog något att tänka på.

Efter skolan åkte jag ner till stan med carro och korren och vandrade runt en stund. tänkte äntligen ta tag i julklappsköpen men fick så jäkla ont i hela kroppen och C&K skulle ta bussen hem till sidensjö så gick hem och städade/julpyntade lite hos pappa istället. skönt med lite julstämning i lägenheten!


Lite julmusik kanske? :)



RSS 2.0