cutcut

Blir snart upphämtad av tobias för att sedan klippa bort lite hår.
Det går inte att beskriva hur mycket du är värd för mig älskling! <3

Måndag

Hade bara 2 lektioner idag, hur skönt som helst ! Eftersom vi slutade så tidigt hade jag och carro en tidig egenhårvård. skulle egentligen haft det imorgon men då ska vi sätta in löshår på anton så vi fick göra det idag istället.
Det blev.... kallt. ska dock fixa utväxten imorgon som inte ville bli kall.


7 dagar

Kom fram till att det bara är 7 riktiga skoldagar kvar innan det blir sommarlov. lite skönt!

söndag

Morsdag idag. Jag och tobias har därför varit hos både hans och min mormor och ätit tårta. usch, är less på tårta!


lördag

igår vare  mys med fd drillgruppen. lagade mat, såg film, snackade skit och myste. det var mycket längesen. se filmen orphan!! som nathalie också nämnde på sin blogg återupplivade vi lite minnen med svensk hiphop. hehe. Kärlek till nattis.......

typ vid tolv gick petra och jag ner till pappa och somnade till min avslappning. måste ha den när jag sover själv för att kunna sova typ :O den funkar verkligen, har aldrig lyssnat klart på  hela "avsnittet".

Vi klev upp tidigt imorse för att åka till petras suga där det var drillsvalutning. det var ashärligt väder och vi  satt ute hela dagen. åkte därifrån ungefär vid 4 och då hoppade jag av påvägen till stan hos tobias. hade saknat honom, trots att det bara var en dag sen vi sågs. kärlek <3

ikväll har vi tagit det lugnt och sett eurovision, det är sämst!


gemigsommarlovnununu

Nu vill jag ha sommarlov!


halvdöd

Är död! Har varit helt off idag. känner mig skakis och svag i hela kroppen. Det växlar mellan en kokande och iskall känsla. Usch, känner för att dö av en stund.


onsdag

Fyfan vad trött jag var imorse. Låg och drog mig till 8 för att sedan ta bussen till stan och optikern kvart över. därför är jag skabb idag och bjuder ej på någon bild. Ska byta kläder nu och sedan ta bussen till skolan!

.

Nu ska jag kika på plugget och sedan till min man som är finast i hela världen! <3

face


allt blir fel tydligen

har beställt löshår till företaget nu i veckan men det har varit problem med kontot på hemsidan vi beställer från, där vi ska få rabatt och nu har vi tydlgen inte fått någon rabatt. fan vad less jag blir!

less

Jag känner mig lite skolless.. Gjorde samhällsprovet idag efter skolan. det gick bra, faktiskt! nu är det bara två prov som väntar imorgon.

På onsdag blir det sex and the city 2 och på fredag blir det lagning av mat och mys med fd B-truppen. efter det sover petra hos mig eftersom vi har drillavslutning på lördag och på kvälln blir det förhoppningsvis något slag av festligheter.

usch

ett tips till alla er som läser det här.. Cykla inte en längre sträcka med alkohol i krppen. har svinigt ont i rumpan idag!

Nu ska jag försöka kolla igenom matten, har prov imorgon. ska också försöka plugga lite samhällskunskap och det provet ska jag göra på tisdag. har även ett prov på onsdag. det blir en jobbig vecka det här!

just nu

Sitter just nu med nathalie på min balkong med lite vin och en cider i handen. snart ska vi iväg till jocke i gimåt och vi tänkte ta cyckeln.. hmm, undra ur det kommer gå....?

lördag

Gårkvällen var riktigt mysig. god mat och trevligt sällskap!

idag har jag och tobias legat och degat i sängen för länge men tillslut tog vi oss in till stan. ska laga mat om en stund och sen ska tobias dra iväg så då kommer nathalie till mig för att sitta på min balkong för att dricka lite cider. får väl se senare om vi drar vidare någonstans. ha en bra lördagskväll!

fredag

kom hem för en stund sedan. hade skitont i huvet imorse så jag åkte till skolan efter lunch och gjorde provet. efter hade vi rapportskrivning och är nästan klar med den nu.

Nu ska jag iväg och handla med mina tjejer jessica och vickan och sen blir det grillning!

torsdag

usch vad varmt det har varit idag. helt sjukt!
Efter skolan gick jag och piercade om min navel. det kändes mer än förra gången men det berodde på att jag hade ärrvävnad där.
sen satte jag mig med mamsen och ida i hamnen och åt glass. träffade natha där som skulle träffa malin och köpa en present till simon så jag hänge med dom på stan. vi gick också till uh och fikade. myyyys ! :)

Nu ser den här bilden grymt äcklig ut men det beror på att han ritade upp var den skulle sitta och sen ser man det gamla hålet också..


sommar va!

kom nyss hem. spelade kubb innan vi åt och nu känner man verkligen att det börjar bli sommar.  funderar på att sätta mig ute någonstans och plugga till konditionsprovet som vi har på fredag. tobias åkte på bio så jag har ett ypperligt tillfälle för det. men först ska jag fixa en skräckfilm så jag kan skrämma upp t sedan. sen ska jag hinna duscha också och få bort pälsen. :)

grill

åker till min älskling nu för grillning. hörs!

onsdag

idag har det inte hänt mycket . Tråkig stekhet dag, har fortfarande ont i huvudet sedan gårdagen. Fick redapå att vi her ett prov om kondition på fredag, det var ju roligt. hade förövrigt en mysig morgon med min underbaring!

Carro och jag har nu köpt glass, jag köpte också chips (tobias, jag vet att det är mot reglerna..) och nu sitter jag här och vill dö för att det är så fruktansvärt varmt


nu

nu ska jag iväg på showträning för att sedan åka vidare till min finaste älskling. det blir en dusch där och förhoppningsvis får jag med mig honom. <3

klippning

Carro klippte mig på lunchen. Känns skönt att fått bort lite.




soooool

Nyss kommit hem från skolan. Det var hur varmt som helst idag. I salongen höll hela klassen på dö av värme och där stod vi hela dagen och jobbade med våra fina dockor..

skulle egentligen ha gjort samhällsprovet idag klockan halv 4 men har ännu mer ont i huvet nu än imorse så jag skulle få göra det nästa tisdag istället. missade bussen med 1 min så jag tog en promenad hem idag igen. det var hur skönt som helst!


blä

Försov mig såklart, städade antagligen får hårt igår.. ont i huvet har jag också. meeen nu måste jag springa till bussen!

Städning på g

nu ska jag försöka städa...



Mysig eftermiddag med lillan

Har just kommit hem från en lite mysig stund med nathalie ute i solen. vi gick först till zid och kollade om jag skulle kunna pierca mig men han hade inte tid idag så det får bli någon annan dag.  Mysigt var det iallafall och jag hade saknat henne! <3





den finaste jag vet <3

Jag älskar dig din plupp! <3














Sommarjobb fixat

Fick föresten reda på att jag har fått sommarjobb. Känns skönt att veta att man får pengar även denna sommar.

idag

Solen skiner ute. Cia gjorde lite slingor på mig efter skolan, nu är det bara klippningen kvar och det ska fixas imorgon. Kan verkligen behövas. Sen är det egenhårvård sista veckan? innan skolavslutningen. Gick hem eftersom jag inte orkade vänta på nästa buss och höll på stekas sönder typ. UNDERBART!


Bilder från uppvisningen




Halsband

Fick ett jättefint halsband av tobias, dock ska jag ha en längre kedja.


söndag

klev nyss upp. igår skulle jag och tobias försöka se på alice i underlandet men jag somnade direkt, sov mig igenom filmen och det tror jag han gjorde också. sov första natten i nya lägenheten gjorde vi också.

nu ska jag iväg på örnexpo. det blir träning en stund innan och sen blir det uppvisning. kom inte och kolla för jag är asosäker på programmen!

filmer

här kommer lite filmer. det var underhållning på kvällarna, här är tävlade dom om att bli miss blue wave


Sista kvällen var det en tävling om bästa paret på blue wave och jag tobias blev medlurad. vi vann som fan men han som skötte tävligen var töntig och gjorde så alla slutade på samma poäng.



Här skulle han kasta sönder ballongerna med knivar

Har inga fler filmer just nu men roligt var det iallafall. haha

reklam

Så jäkla söt! hehe


rummet

en liten film på hotellrummet

bortabramenhemmabäst

Längesen det blev något skrivet här. det har varit skönt som fan att komma bort ett tag men nu när man väl har kommit hem är det otroligt skönt. få äta RIKTIG pixxa och få slänga toapapper i toan, slippa alla jobbiga försäljare.
nu tänkte jag bjudapå en liten bildbomb från resan.

Första dagen gjorde vi hamam, turkiskt bad där dom skrubbade av all död hud och tvålade in en med en tvål och masserade. det var hur skönt som helst, äckligt med allt dött skinn men





hotellets pool




vi levde på diet. det var så jäkla dålig mat så det här var vad vi levde på + mängder av restaurangmat i form av kyckling och curru(för mig)

det här var någon skola, som ett fängelse typ..

På kvällarna var det underhållning på hotellet innan det var dags för disco tour.
den här killen kunde allt från korttrick till att spruta/sluka eld. han var sjuk!

tobias fick brännskador

jag gjorde naglar.


det här fick man i snackbaren, det var någon slags turkisk pizza. sen kunde man välja om man ville ha nutella, potatis eller ost i. asgott!!


när vi skulle åka hem och hade allt klart fick vi reda på att flyget var försenat, så istället för att åka till flygplatsen klockan halv tio på morgonen fick vi åka klockan 6. bodde hela dagen i en soffa i hotellets lobby.

tillslut en liten låt som dom spelade på hotellet typ dygnet runt. asskön! ;)

grattis till tobias

Jag har just märkt att jag är sämst på rita hjärtan. hehe

Nu sticker jag till tobias som fyller år med lite presenter, grattis till honom!! <3

Resultatet


Sådär blev resultatet av ögonfransböjningen. Hon la på lite mascara längst ner för att fransarna blir så mjuka av permanentvätskan och den ska jag också sova med inatt.
Ska bli kul att se hur det blir när jag själv ska fixa dom.

En sak till. Har ju provat linser som man kan sova i. Optikern sa idag att det såg väldigt bra ut, inte torrt eller nånting. Helt otroligt för att vara mina ögon. Så nu ska jag ha dom dygnet runt i en vecka, ska blir skönt att se världen även när man har tättat bort smink och så. hehe

Torsdag

Idag har det gått fort. Carro och jag vandrade en stund på stan efter skolan. eftersom jag hade tid på auromatique skulle jag inte hinna gå på teckenspråket och carro följde strömmen. hehe. Nu har hon gått och tränat med korren så jag väntar på henne så ska vi hämta saxar hos jonas för att kunna klippa. har jag tur klipper hon mig!

åh

Efter modevisningen gick jag hem till mamma för att hämta lite kläder och andra nödvändiga saker som kan vara bra att ha i värmen. och efter det åkte jag hem till tobias, gjorde en ansiktsmask och somnade i tobbies famn.

åh, gamla älskade hanverkaregatan! nu känner jag mig hemma igen.



Modevisningen

Igår var jag och carro som sagt och gjorde frillor på modedesign treornas modevisning. Det gick bra men dom flesta gjorde egna frisyrer. faktiskt lite synd att inte fler än 4 st ställer upp när vi blir tillfrågad om att hjälpa till..

Iallafall så fick vi sitta kvar och kolla på modevisningen och vi satt precis ovanför catwalken och det var bra för man såg alla bra. 

Fattar än en gång inte hur man kan sy själv och få det att se ut som vilket köpt plagg som helst. Hur bra som helst! 










Alla duktiga designers!
Sen har jag hört att treorna från förra årets modevisning var ännu bättre och då känns det synd att jag gick modell åt min syster och inte fick se för det här var skitbra!

Onsdag

igår efter träningen åkte jag till tobias. det var inte tänkt att jag skulle åka dit eftersom jag hade träning så sent men det blev lite impuls. kunde inte låta bli <3
Så åkte med han och hans mamma in till stan vid sju eftersom han har praktik till sommarlovet typ. det är braa för då kommer jag upp och hinner piffa mig. hehe.

Nu ska jag iväg till nola, carro och jag har individuelltval där två gånger i veckan.
efter skolan blir det att åka till sund för att klippa nina och sen in till stan för att hjälpa till att göra frisyrerna till modedesigns modevisning som är ikväll.. efter ska jag upp till mamma för att hämta saker så jag kan börja packa.


felstavat

haha, såg just att jag hade stavat fel på utflykt i gårdagens inlägg. hade skrivit utflyckt.. hehe

Utflykt

Hemma nu efter att ha varit iväg på en liten trip med pappsen. Vi åkte först iväg och köpte en sån där torkställning så att jag skulle kunna hänga upp min tvätt. Köpte också med mig två ansiktsmaskar. Märket känns B-igt men dom är säkert bra. haha. Kan vara skönt att få ta hand om sig själv någon gång.

Sen köpte pappa en pincett också för 20 kr och eftersom min är borttappad snodde jag just den för provning och den var faktiskt jättebra, Funderar på att knycka den!



tisdag

Kom nyss hem. idag hade jag nina på besök i salongen som jag färgade håret på. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt det men ska iväg och klippa henne ikväll så får väl se hur resultatet blir då.

Ska sprina ner och slänga i en tvätt i tvättmaskinen nu!

blä?

Vad är det för fel? Går ej att ladda bilder nu.. Såklart skulle mina drillisar nathalie, ida, malin och petra också vara med i föregående inlägg. Ni som inte är med på någon bild ska veta ändå att jag tycker om er även fast jag inte har någon bild. :)

In my <3









TOBIAS HANZON, DU ANAR INTE HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG! <333


måndag

Kom hem från träningen för ett tag sen. fattar inte hur alla kan träna på sporthallen, eller hade dom stängt av luftkonditioneringen just när vi hade träning där?

Fick med mig en sträckning på baksida lår med mig hem och nu ska jag tycka synd om mig själv, dröömma mig bort och skriva lite rapport.. hehe

en liten resa

Nyss hemkommen från staden efter en tur med nathalie. Hon skulle köpa en present till hennes kompis lisa och jag köpte en liten present åt tobias eftersom han fyller år på torsdag. det blev också ett par örhängen till mig själv.

har också varit på strömsknallen och ö&b men där inhandlades det bara en rakgel och en glass, men det är bra grejer det med!

Nu väntar jag på våfflor som pappsen håller på med. sedan blir det styrelsemöte med drillen och efter det showträning i 2 timmar.

Jäkligt stökigt rum

Nu bär det iväg till skolan!

showsnuttar

Snuttar från träninge igår. och det är absolut inte klart!

Söndag

Gud, känner att jag aldrig skriver nu för tiden. Idag har jag varit och tränat i 2 timmar. showträning inför sommaren. ska se till att visa några fina filmsnuttar imorgon.
Efter träningen skulle vi tydligen åka och äta på matcompaniet med ote, fredrik och tindra så det bar av dit för att sitta och äta och babbla i några timmar. hehe. sen var det billigt godis på konsum också, så köpte lite gotta och åkte till tobias för att se humorgalan. Nu ska vi sova, natti!

Förstamajtåg

Idag var det första maj= tradition att vi går med i första maj tåget från hamnen och upp till parken för att sedan få fikabiljetter där. Det är typ fikat man längtar efter hela tiden. hehe. hade haft ont i huvet från när jag vaknade och sen när vi kom in på parke där det var svinvarmt och dålig luft fick jag nått värmeslag och höll halvt på dö. åkte snabbt hem med anette och dissade fikat. sen när jag kom hem gick jag och la mig och vaknade runt 6. Jag förstår nu vad du går igenom varje "dagen efter" jessica! 



sista april

här kommer några bilder från gårdagen.














RSS 2.0