skitenärklar

Nu är skiten äntligen bortgjord. alla flyttkartonger, möbler, allt är flyttat över gatan nu. Kroppen värker sönder. Träningsvärk imorgon? Nu ska jag förhoppningsvis inte flytta nåmer fören jag flyttar hemifrån.. skönt!

Just nu sitter jag hos tobias och degar, gör ungefär ingenting..

Torsdag

har varit på um nu på morgonen och snart ska jag till optikern och kolla ögonen. därför missar jag hela förmiddagen. i eftermiddag ska vi flytta så kommer ha fullt upp och inte kunna skriva något.


småsaker

Här är ringarna och en vit vanlig lång tröja som jag köpte idag.
Armband
Gjorde också en liten nyckelring

hår

Carro och jag kom på att vi skulle ta bort mitt löshår idag föresten och det var verkligen på tiden kan jag ju säga. Hade världens tovbollar i hårbotten. Tacka gud för nagellacksborttagning som var det enda som hjälpte mot bollarna!

onsdag

Jag är glad. tycker skolan bara flyter på. dagarna bara försvinner! Tack till mina söta vänner som gör mina skoldagar roliga!
Hade bad idag och jag var med. Det gick väldigt bra förutom en sak... Eftersom jag är blind utan mina linser bestämde jag mig för att bada med dom. Sen skulle vi trampa vatten och då fick jag såklart vatten i ögat, ett jävla stänk. Min lins började dampa och sen fick jag ut halva. andra halvan vet jag inte vart den tog vägen så gick till optikern för säkerhets skull. imorgon ska dom leka mer med mitt öga.
Gick sen på stan med cia och carro en stund och sen gick jag och carro till mig och limmade mina ringar. åkte på träning runt 6 och kom hem för en timme sen ungefär.

tisdag

Idag har dagen gått snabbt. Det var en man som var och pratade om rattfylleri på förmiddagen i aulan. han pratade ca en timme och jag kan säga att det var väldigt rörade att lyssna på..

Efter skolan gick jag, cia och carro på pagoni och köpte lite småtajfs, det blev lite ringar för min del och även lite lås och grejer så jag kan göra armband av material som jag redan har hemma. Visar imorgon då jag har limmat ihop dom. Gick sen och köpte mjukglass på torget och efter det tog jag och cia bussen mot självevad.

Hämtade upp tobias hos clayton och ikväll har vi kollat lite smått på film. Tänkte göra klart alla uppgifter som jag ska lämna in men då funkade inte internet, var något fel hos telia så då kunde jag såklart inte det. menmen, inget jag klagar på direkt. hehe..

Imorgon är tobais ledig och det känns otroligt tungt att hasa mig upp och ta bussen klockan 7 när han får ligga kvar i hans sköna säng. livet är bra orättvist ibland! ska väl försöka sussa nu och mysa lite extra. pussochgodnatt!

måndag igen

Varit en stund på stan med nathalie i eftermiddag och halv sju var det ett andra årsmöte med drillen. åkte till åkte till tobias med bussen kvart över 9, ååå vad jag är less på bussar just nu! Försökte mig också på att skriva en artikel som ska in till carina men jag la ner ganska snabbt. Nu ska jag och tobias slänga oss i säng. natti!

måndag

inte mycket har hänt denna dag. Carro och jag är duktig på skriva rapport. heheeee. och det är typ det enda vi har gjort idag.

Här är min ehhhm snygga brudklädsel. man kan iallafall lyfta den i kronan och det skulle man tydligen göra så att man vet att den sitter riktigt.
 


söndag

härlig dag idag. Klev upp runt halv elva och vr lite halvseg så satte på en film. sen åkte jag och tobias till själevad. tänkte köpa mjukglass i kiosken men dom hade inte börjat med det än så det fick bli strips med hamburgerdressing istället. Gottigott. sen var det himla fint väder också och det var ganska skönt även fast det blåste lite.

Åkte till hannah där också sandra var och vi tänkte planera inför fredag. vi bestämde oss för att lägga ner av lite olika orsaker och satsa på något annat mysigt istället. lite grillning i NÅGONS stuga typ... hehe ;) ahh, vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag och tobias GÅ (:O) till ica och köpa glass eftersom jag har varit sugen på det hela dagen och sedan blir det till att mysa lite extra. mummmms

kolla vad jag hittade i min ficka på shortsen

awwwwww. sötnos! Ser ni vem det är?


mmmmmmuuuu


U P P T Ä C K T E J U S T A T T J A G H A D E E N H A L V Ä T E N C H O K L A D K A K A , S U B W A Y K A K A  O C H C O O O O O O O O O L A A A A ! ! Happytimes..

kväll

Kom nyss hem från kim, blev lite tidigt men jag var trött som ett as. Ska fixa på en film nu medan jag väntar på tobias. är ensam inatt/ikväll så längtar efter min älskling just nu! <3



bilderbilderbilder



10 timmar senare...

Hejdå.

Det går jävligt bra


lördag

kommit hem för en stund sen från träningen. det var en bra dag tycker jag, fick bara bra kritik angående allt från planering till tränarroll och det kändes väldigt roligt eftersom jag lagt ner väldigt mycket tid på det!

Nu ska jag duscha och fräscha till mig lite och sen bär det iväg till kimpan för grillning. tror jag ska köpa majskolvar.


godkväll

Det känns som att jag börjar få ordning på allt tills imorgon nu. Försökt bränna skivor nu men jag har inget riktigt brännprogram så jag vet inte om det funkade. men det märks väl imorgon.

Ikväll har jag och tobias suttit framför talang med hans mamma. Jag är dötrött och måste nog pigga på mig lite nu så ingen somnar. ska väl få tobias att ge sig med uschsakerna som han håller på med och se en film med mig eller nått.

Ha en fortsatt bra kväll så skriver jag imorgon!
Då blir det föresten träningsdag mellan halv 10 och 4 och sen blir det grillning mm hos kimpan.


Fredag

Nyss kommit hem. hade en pluskund idag, en damklippning. sen fick jag klippa en liten kille som hade världens affrokrull. håret gick typ iinte att kamma ut men körde med maskin så det gick bra ändå. det kan nog vara bra att ha upplevt att klippa även sånt hår innan man kommer ut i arbetslivet tror jag!

tränade kondition efter och skrev på projektrapporten. nu ska jag bara koncentrera mig på morgondagen i någon timme. Det ska bli bra det här och jag ska inte låta mig knäckas!


torsdag

åhh, det är inte min dag idag! Det började med att jag och tobias försov oss imorse. vaknade typ halv 9. klev upp och började halvsminka mig men då tappade jag ner mitt puder så det lilla som var kvar sprack och typ ramlade ut. kom till skolan och dom andra i klassen hade då suttit med prov i en timme så jag började med mitt prov och det gick inte så jättebra men bättre än jag trodde.
efter skolan gick jag direkt till jobbet och kom nyss hem. missade till och med dövteatern. buhuuuuu...
mitt huvud har dessutom gjort ont hela dagen. roligit..

ni som inte känner er intresserade behöver inte läsa det här. hehe

Har suttit och planerat inför träningsdagen på lördag som jag ska leda. drilltjejer från åsele kommer hit och sen är det såklart också några från vår förening. Det ska bli jättekul, verkligen! Hur upplägget blir är en överaskning (ifall någon av drilltjejerna skulle läsa). Många förstår nog inte hur mycket jobb det är med ett planera hit och dit. Kan säga att jag har suttit med det i över en timme nu och har mycket mycket kvar att planera. bara såna saker som att välja musik, planera hur uppvärmning/stretch ska gå till osv tar otroligt mycket tid!

Kikade in på svenskadrillförbundets hemsida också och försökte hitta reglementet och då hittade jag att det skulle gå en dommarkurs nu i april om jag inte såg fel. Jag som har lust att bli domare.. får se om det blir av. nästa år kanske?

Nu är min älskade påväg så jag ska se till att mysa extra mycket med honom och hoppas på att han inte är lika trötter som igår. Han är så söt.. ÄLSKAAAAAR DIG SÅ MYCKET!!! <3

onsdag

Äntligen kommit hem! Idag har det varit en lång dag känns det som. Efter skolan åkte jag direkt till mammas jobb och tog den första av tre, det är tre va? twinrixsprutor. Hon som tog var jätteduktig och det kändes nästan ingenting furutom den äckliga känslan när det sprutas in i armen. Jag var typ svinnervös innan eftersom jag hatar sprutor. sen hade ett antal människor skrämt upp mig, men det gick bra iallafall.
Efter det gick jag ner på bk för introduktion och imorgon ska jag dit och jobba lite och lära mig hur allt går till och så.

skulle egentligen på marschträning ikväll men nu har jag fått ont i magen av alla bullar som jag har ätit plus att jag måste plugga till ekonomiprovet imorgon, men vi får se hur jag gör.

bakning

Och tror ni fan inte att jag åkte på bakning. Bullar för att vara mer exakt. Ångrar redan att jag började baka, hatar att baka bullar! menmen. tobias kommer snart hit och kanske hjälper mig. lär nog få tvinga honom men.. får väl muta med något mysigt. bjuder på två sötingbilder på honom.


Älskar dig gubben! <3


Tisdag

Idag har vi haft färgdag med o´loreal. Det var teori hela förmiddagen och sedan hade vi färgmodeller på eftermiddagen. Carro och jag hade jessica som modell och hon blev jättefin!

Efter skolan gick vi förbi ungdomsmottagningen och bokade tid. trodde att det var drop in till halv 4 men det var visst bara till 3 så då gick carro och jag ner til torget och köpte mjukglass med strössel. sen gick vi och solade en stund. skööön dag.



älskii

Sticker till min älskling nu och hoppas på att han är mysig och inte bara pluggar ihjäl sig! puss <3

hehe


måndag igen

inte fören nu har jag fått en lugn stund så jag kan skriva. efter skolan fick jag med mig tobias på stan en stund. Det var tänkte att vi skulle köpa glass på torget men det var inte öppet. och sen var det inge roligt väder heller, så ingen av oss var riktigt sugen. så jag lämnade iallafall tillbaka lite saker sen förra veckan som jag inte passade i. sen gick vi en sväng på pagoni, så nu har jag fått mig lite smycken också.

gick hem och lagade mat och sen kom nathalie förbi innan dansen men när vi kom dit fick vi reda på att det inte var någon dans idag heller eftersom han tydligen var fast i spanien. blev lite less eftersom vi båda var taggad. menmen.

nu sitter och här och funderar på om jag ska plugga lite till provet på torsdag. men tror böckerna är hos tobias. sen skulle jag lägga in bilder sa jag ju igår men det kan jag inte heller göra eftersom tobias har kameran. blää.

blev taggad på en söt bild på facebook. hehe

måndag

ett litet morgoninlägg. vaknade för en stund sedan och har fruktansvärd träningsvärk i armarna sen träningen går, men det är väl ett tecken på att man har tränat bra antar jag.. eller att man är otränad. hehe..

Nu ska jag försöka hitta en laddare till mobilen som jag lånat av pappa så den kan få leva och sedan lite fix och frix inför skolan!

kläder<3

fick kläder av syster idag igen, blev typ en hel påse. Visar senare då jag har kameran som är hos tobbbbbe. Jag gillar att få kläder, ge miiig!! :D

hahaaaa, sopa

Ta aldrig moppen när du ska råna banken. hehe

TOBIAS HANZON

JAG ÄLSKAR DIG! <3

söndag

igår blev det ganska slappt. Det var tänkt att vi skulle till kim där också malin och natha var men jag och tobbie åkte inte från mamma fören typ halv 10 så vi åkte till själevad istället. Där vi inte hade nånting att göra så jag somnasde typ 11. haha.

nu ser vi på talag och snart ska jag åka iväg på träning i tre timmar.

lördag

Igår var det en väldigt trevlig kväll. Det var nog tänkt att vi skulle mya och kolla på film men istället blev det många timmars skitsnack. vi fick också se jessicas analkortlek. hehe.

Idag har jag varit med carro, nathalie och nathalies lillasyster tindra på isgalan. dom var faktiskt skitduktiga! trodde inte riktigt att det skulle vara så kul att kolla på dom. sen var det små barn som inte kan vara mer än 4 år som jag blev otroligt imponerad av att dom faktiskt ens kunde åka skridskor. bra dag. :)

Nu är thomas familj på besök. eftersom han fyllde 41 i torsdags och han jobbade kväll då firar vi honom idag istället.

sommar<3

åker förbi bilar med öppna fönster som spelar så det dunkar i hela stan, sommarkänslor!!!

ååå jag saknar er så mycket!!!


Ikväll

Nu ska jag laga mat och sen blir det istället för hannahs fest myskväll. suveränt!


bubbelplast

klicka in påden här länken. haha!

fredag

Sitter på skolan och skriver på rapporten. Har varit väldigt duktig den här veckan coh kommit på alla lektioner, vilket är bra för att vara mig. hehe. Carro är hemma idag och därför måste jag skriva själv, inte alltid lika roligt.

Men en possitiv sak är iallafall att jag ska leka med mina efterlängtade flickor ikväll! Natha, jessica och vickan. Hannah smsade just och sa att det var fest så får väl se om vi bara är hemma och myser eller om det blir party.

Torsdag

Idag var det inte lika bra väder som tidigare i veckan men det var varmt ändå. Man blir mycket gladare när det är varmt och ljust ute!
Idag har vi sprungit omkring hela dagen och ring till lokaler typ, det går väl sådär med den saken. Carro och jag var duktiga och gick på teckenspråket idag och patrik belv glad. hehe. Ni har ingen aning om hur svårt det är att hålla fingertopparna mot varandra och sedan snurra dom åt varsitt håll! Försök, jag lovar att det inte går!!
Sen gick jag och solade och nu sitter jag hos mamma.
Lite senare blir det att åka till tobias för att klippa. och träffa honom såklart! <3


skitskitskit

har föresten tydligen tappat bort min mobilladdare och har inte haft batteri sedan 2 dagar tillbaka, därför jag inte har svarat om det skulle vara någon av er som sökt mig på mobilen. Nån som har en samsungladdare att låna ut?

Onsdag

Kom nyss hem efter att ha varit på skolbio på folkan, "pojken i randig pyjamas". så tragisk.. Alla som inte har sett den tycker jag ska gå och hyra den, eller vara olagliga. hehe. när bion var slut gick jag och solade en stund och nu ska jag äta av matsäcken (läs: godiset) som blev över från bion.

happy

drar snart till morfar och sen vidare till älskiälsk. läängtar!<3

Fått av syster

Älskar att få kläder som andra har tröttnat på! gratis är gott, eller hur ?
Om det är någon som ska ha en garderobsresning snart tar jag gärna emot lite begagnat. hehe

Mjukiströja i "gravidtyg" som ida b hade sagt . hehe

Träninglinne

Bikini


tiight röd pumat-shirt

Söt blus

åhh, ser ni påsen i bakgrunden??? mummmmmmma!

tisdag

Idag har vi stått i salongen hela dagen ungefär. har fortsatt på brudklädseln och nu är den nästan klar, bara slöjan som fattas. Lunchade med tobias , fick äntligen träffa honom efter 2 dagar utan han. har saknat dig så!

vädret har varit lika underbart idag, om inte mer underbart! känns verkligen att det snart börjar bli sommar. så snart ska jag ge mig ut i det vackra vädret och möta min carro för att låna hennes saxar ikväll. det blir att övningsköra fam och tillbaka till morfar för att sedan klippa honom.


wonderful

Måste tillägga att det var HELT UNDERBART väder idag!

ikväll

Det blev ingen dans idag.. celdon kom aldrig och vet inte varför. så nathalie och jag gick istället mot mig. smet in på hemmakväll påvägen och fick med mig en fet godispåse. mums!

sen hämtade pappa mig hos nathalie och nu har vi varit ute och övningskört. Det gick braaaaaa.

hungrig

nu ska jag laga mat. eller rättare sagt värma kycklinggryta och göra egna klyftpotatisar. sen blir det kanske ut ch övningsköra och sen dans!

shopping

Efter skolan blev det en tur på stan med carro på jakt efter bikinisar. köpte 2 st, en på cubus och en på åhlens. sen en sak på bikbok som man nog inte kan kalla bikini. hehe. den från cubus lämnade jag dock tillbaka.

sen kan ni ju tänka er bilden till vänster utan lila slinga också?
men visst var den til höger finast?

köpte även denna. ville helst ha den i svart men det fanns inte! vet inte heller vad jag ska ha den till men det löser sig. kanske till ett par höga jensshorts och en kavaj?

det blev även ett par söta örhängen från gina. 34 kr eller nått sånt på rea

Måndag

Kom till skolan idag klockan 10 och fick då reda på att det "inte var någon lektion". vi skulle skriva på rapporten men jag hade lika gärna kunnat sovia längre och skrivit på rapporten ikväll. cia och jag gick och pratade med rektorn om lite olika saker på hantverkstekninken och sen var det rapportskrivning igen, ganska meningslös dag!

Föresten, vi får antagligen psykologi som individuellt val i 3an. och sen ska vi även få en till mattelektion så man kan få mer hjälp. najs.

såhär ser jag ut idag. fösökte slita bort dom lila slingorna imorse men det gick inte bra som ni ser. haha.

natti

nu blire nittinatt, sweet dreams!

ikea

Ikea är allt bra att ha ibland. Ska antagligen dit i samband med att vi flyttar till den nya lägenheten.

klädställning  69 kr. tyckte inte den var så jättefin.

klädställning 129 kr. Tyckte om den mer men skulle helst vilja ha en rund. ni får gärna dela med er om ni vet var det finns fina och ganska billiga.

4 krokar 29 kr (?). Ska ha krokar för att hänga upp plattängerna och hårfönen och sånt. funderar också på att måla dom svarta så dom passar in mer


Bild


En liten halvglad bild från i fredags, från sandras kamera. Kör vi igen till helgen tjejer?

en liten utflykt

Blev less på att vänta så jag ringde pappa och han hade just tvättat bilen och ville inte riskera att den skulle bli smutsig igen.. så det blev ingen övningskörning. Istället åkte vi till rusta för pappa skulle köpa ramar. Jag passade på att köpa tre ansiktsinpackningar och ansiktsrengöring. vet ej om det är bra eller skitgrejer menmen.

söndag

vaknade typ ett idag. nu känns det som att det är dags att vända tillbaka dygnet igen eller nått.. hah. åkte till mamma för ett tag sen och nu har jag suttit utanför dörren och väntat en timme. ingen av dom har lust att svara på mobilen och min mamma har tagit min nyckel eftersom hon har tappat bort sin egen. väldigt irriterande... samma sak hände igår också så jag ringde pappa nyss så ska ut och övningsköra med honom, innan jag får nå aggroutbrott och sparkar in dörren..

vill ha




lördag

lördaglördaglördag. då var snart detta lov slut också.. gårkvällen gick från bra till typ sämst till bra igen. kom hem runt halv tre och somnade gott bredvid tobias i hans säng. nu har han gått ut och jobbat med projektarbete så jag ska ta igen how i met your mother avsnitten som jag ligger efter med. hehe. sen måste jag till hannah och hämta mina saker också men det tar vi senare!

skål


Fredag

vaknade runt 12 av att cia ringde och väckte mig. haha. det var tänkt att jag skulle ta bussen från själevad men den gick 3 MINUTER för tidigt. haaaatar bussar!! kom in till stan där jag träffade cia, köpte strumpbyxor, duschade och sen tog vi bussen till hannah. nu har vi ätit toast och förbereder kvällen med lite drinkar och shots


supersugen

Nu kommer min kärlek hit, supersugen på tvn ju!

torsdag

Idag har det varit fullt upp för min del. Det började med att jag var morgontrött som fan. tobias höll mig vaken väldigt länge inatt. han kom till mig vid 3 då jag hade somnat och började råbabbla så jag blev ju såklart pig och var vaken kanske två timmar till. Runt halv tre kom tobias kompis förbi för att jag skulle klippa honom. när det var klart tvingade jag tobias att springa runt på stan med mig för att hitta nya tights men jag hittade inga!!! sen var jag snäll och följde med honom till polisen för att hämta passet ********ALANYAAAAA!!!********* OCH sen åkte jag och mamma till kusinerna och moster för klippning av hennes hår.
Efter det var det bara att åka direkt till familjen schavon för klippning av simon och nathalies pappa. Det var tänkt att jag skulle åka förbi hos carola för att lämna emelies saxar också men det glömde jag såklart bort...


just nu

Sitter och mumsar på lite "kvällsfika" och lyssnar på mysmusik. Nu kommer också min älskling hit för att sovmysa med mig. <3


Man ska ju inte stanna i det gamla sååå..

nu är det ju såhär att man har inget val och jag är kanske lite efter.. men här har ni nya tankafett, nämligen tankadirr! DET NYA!

Music

Fixat ihop en spotifyspellista till vår "lilla" fest. sista april va! Den är långt ifrån klar men dessa låtar var dom som vi kom fram till denna kväll. kommit en bit på vägen iallafall, höhh!
klicka här för att få ta del av den.


kvällen

kom nyss hem från hannah där vi har kommit en bra bit på vägen. om allt går vägen blir det nog SUUUPER!
Om det är någon som ´har tips på bra partymusik eller har lust att skicka en spotifylista går det hemskt bra. BARA SÅ ATT ALLA VET DET!!


yesorno?

Gjorde ju en lila slinga på hårvården men nu då den har blivit lite halvt urtvättad gillar jag inte färgen alls.. ska jag ta bort slingorna och sätta dit blont hår eller ska den få stanna?


onsdag

ligger hos tobias och slappar. ovanligt?  Nej, nu är det slut på slappet. Det är lov menmenmen. tobias och jag håller på med "howimetyourmothermaraton" men han ska dissa mig ikväll. HAHA. det blir fylla för honom och paner inför fylla för mig. hehe. det här blev ett väldigt fint inlägg känner jag . ska iallafall övningsköra med mamma ikväll och träffa hannah och sandra för planer lite senare!

Smart tjej

"Hej, jag är en tjej på 14 år, jag och min kille har varit till sammans i 1 månad och har haft sex typ 7 gånger. Vi har bara haft kondom 1 gång och resten utav gångerna har han kommit i mig. så jag undrar hur mycket kostar det med minipiller eller p-piller? och hur mycket kostar det att göra ett gravidtest? tack på förhand :)"

Ursäkta men hur tänkte dom där då egentligen? Det finns bra dumma människor här i världen..

drömmer mig bort..

.. känner att jag lever i utlandet redan.. hehe. Skriver endast och solsaker ungefär och har bara navelpiercingar i tankarna. jag saknar den.. ska ta om den så fort jag kommer hem, det är nog lika bra eftersom jag inte har någon beachbody ännu. hah.
snart är det bara sol, värme och älskling som gäller. glöm alla bekymmer baby!

vill ha


?

hittade denna på bikboks hemsida. jättebra att sola i eftersom man slipper fula ränder av band osv. och den fanns visst i många fler färger än svart också. tror ni att den funkar? ska kolla på den imorgon, om den finns dvs. Nu LOVAR jag att jag ska sluta skriva ordet bikini i bloggen. hehe.

jackson

ÄLSKAR DEN HÄR LÅÅÅTEN!!!


OBS!!!Varning för snygga bilder!






tisdag

 


Idag har det inte hänt mycket. jag och tobias klev upp runt 12 som vanligt och sen var vi seg i några timmar. åkte in till stan en stund och åt sen lyxmiddag på subway där dom hade slut på det mesta, allt från grönsaker till köttbullar.. har hela övik ätit där idag eller? efter det övningskörde jag med pappa i ungefär 45 min. Det är ju väldigt lätt att köra med någon som håller på att få en hjärtattack typ hela tiden.. hehe. men det gick bra.

 


måndag

idag har det varit väligt lugnt. tobias ovh jag skulle ha amarican pie maraton idag men han gav upp efter en film tydligen.. spelade istället lite schack & kort och jag vann ganska fetttttt! sen har vi varit och kört lite och sitter nu och gottar som vanligt. hah. ska väl också fortsätta på "maratonet"

ikväll

Har ätit massa gott ikväll och har också haft besäk av syster och andré. Ida hittade sitt tvspel i något skåp så nu håller dom på att spela för fullt där inne i vardagsrummet. Nu ska jag springa dit och dänga dom allihopa och sen ska andré hinna bli klippt av mig ikväll också!

Söndag

Hej allihopa, saknat mig ellleeeeeeeeeeeeeeer? hehe.
var fullt upp igår så hann inte skriva så mycket. tobias och jag åkte och hämtade hans bil och så och rände somkring hela dagen. Mammi och thomas skulle ha förfest innan olearys så jag fick vara frissa och klippa dom och fixa mammis frilla.
Senare åkte vi till martin för lite party. Jag har fått nå fel i huvet så jag var typ snurrig redan innan jag hade börjat dricka. det var väl en trevlig kväll. kom hem runt 2 och det sista tobias sa innan vi somnade var "Du kommer vara bakis imorgon..". Kan väl säga att det kändes som så ett tag när jag vaknade imorse men efter lite brunch var jag på topp igen. hehe. Idag har vi bara varit hemma och chillat men man brukar ju vara seg dagen efter så lite slappning förtjänar vi!  halvlagar mat just nu och sen ska syster komma hit och mumsa.

hgfdj

Förlåt mitt tjat men jag känner mig stressad. Vill ha en bikini med färg i. Dom som jag har haft dom senaste åren har varit väldigt tråkiga. knalliga färger som korall är jäkligt snyggt när man har blivit lite brun, likaså vitt. En vit bikini är något som jag känner mig sugen på, fast då ska den vara täckande så att man inte blottar något. plus att den bara ska vara till för att sola i.
Alla dom här kommer från hm och jag vetvetvet att det är fel modell för mig eftersom dom får brösten att se mindre ut. hehe



?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


mm

Nyss kollat på senaste avsnittet av bella&tyrashow och fyfan vad sköna dom är. haha. Ni som inte har sett något avsnitt måste gå in och kolla här!


ikväll

Kom hem för en liten stund sedan efter en mysig kväll hos viktoria och andré. Blev lite film och gotta som planerat. Nu sitter jag och käkar godis och letar efter en ny bikini. Måste hitta en för snart bär det av till alanya gott folk! Just ja, väntar på min pojkvän som är ute och roar sig utan mig gör jag också.

Fredag

Vaknade upp hos tobias imorse. låg inte och drog oss så länge utan gick ganska snabbt upp och åt frukost. Han skulle iväg till en vän för att förfesta hela dan och jag åkte och hälsade på morfar och sen moster och kusinerna. Fick ett armband och halsband av små kusinerna. var väldigt.. ehh fina. Dom är så söta så.

Känner mig lite less över att jag inte är 18 och det varkar som hela övik ska ut ikväll! Som tur är finns det dom som har fyllt 18 som väljer att inte dra ut på krogen varje helg och istället stannar hemma och myser med sina vänner. Så ska till viktoria och andre ikväll med lunk och jessica och mysa tjocka och se film. Funkar bra det med! :)

Bjuder på en gammal sötingbild för att jag saknar henne! <3

torsdag

Var lite sjuk idag. hehe. sov till ungefär 12 och sen åkte jag och tobias in till stan en stund. fyndade lite nagellack på kicks 3 för 2! Sen gick jag hem och städade och nu väntar matgäster, moster, thomas och kusinerna. ida och andré här också och tobias såklart. känns så skönt att ha ett nystädat rum!

RSS 2.0