ttttisdag

Jaha, då var det tisdag. Lite halvslapp dag på skolan, klippte en kvinna i solid form plus lugg på kundpasset och det flöt på.
Men det hände en hemsk sak också. en tant tuppade av mitt i själva klippningen. Hon blev alldeles vit i ansiktet stackarn och tillslut kom ambulansen och hämtade henne och hennes man som var halvklippta båda två. Men det slutade med att hon mådde bra iaf, så det var ju bra. Så hemskt att se sådant och trots att man inte står personerna nära så bryr man sig minst lika mycket. usch för såna saker!

Tänkte på det här med kunder sedan vi pratade om det idag.. vissa kunder kan ju prata på hur mycket som helst medan andra inte säger ett ord typ. Det är så svårt att läsa männsikor på det viset men man märker ganska snabbt hur man vill ha det. Vissa tycker ju att det är skönt att gå till frisören bara för att få sitta och ha det skönt och ta det lugnt och det är judt det man måste respektera.
Förut älskade jag att gå till frisören för att bara sitta och ha det skönt och bli snygg i håret på samma gång är ju inte helt fel!
och det är oerhört jobbigt med frisörer som babblar på, eller folk överhuvudtaget när man vill bara vara i sig själv, om man t ex har mycket att tänka på eller helt enkelt inte har ork/lust att snacka. Neeej, det är nog något att tänka på.

Efter skolan åkte jag ner till stan med carro och korren och vandrade runt en stund. tänkte äntligen ta tag i julklappsköpen men fick så jäkla ont i hela kroppen och C&K skulle ta bussen hem till sidensjö så gick hem och städade/julpyntade lite hos pappa istället. skönt med lite julstämning i lägenheten!


Lite julmusik kanske? :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0